Asuman asuman Yena bize yetisti Masallah sana geliyor gümbür gümbürİyi geceler
Yenacım güzel prensesin yeni yaşı güzellikler getirsin
21 kilo bence de farkedilmeli ve kesinlikle farkediliyor sen hisset yeter canım Allah nazardan korusun maşallah sana
Ben de sen bana yetismeden hareketlensem ne iyi olur :))
Selam kızlar.herkesler iyidir umarm.bem de iyiyim cok şükür.bu hafta okul bitiyo.daha sık gelebilirim ins.simdi pek okuyup yazamyrm ama hepiniz aklimdasnz.ne de olsa bu yaz evdeyiz de karpuz gibi yatacaz sanrm:)yena barışın resmi muhtesem.süper baba:)sen naslsn adapte olabildin mi yeni beslenmene ve kilona.bonus özledim kız senin neşeli masjlarini.elif senin tayin isi ne oldu?
İyi geceler
Yenacım güzel prensesin yeni yaşı güzellikler getirsin
21 kilo bence de farkedilmeli ve kesinlikle farkediliyor sen hisset yeter canım Allah nazardan korusun maşallah sana
Ben de sen bana yetismeden hareketlensem ne iyi olur :))
Doğum ekimde görünüyo canm.ama 38 den fazla beklemeyi düşünmedigim icin eylülün sonuna kayabilir tarih.bakalm nasip olur insaallah bu defaIyiyim şükür canım. Mide bulantım oliyordu geçti tamamen adapte oldum artık. .. kendimi çok iyi hissediyorum. .
Sen nasılsın seni merak ediyorum gelmeyince .. doğum ne zaman nasipse. ?
Doğum ekimde görünüyo canm.ama 38 den fazla beklemeyi düşünmedigim icin eylülün sonuna kayabilir tarih.bakalm nasip olur insaallah bu defa
Iyi geceler kizlar
Bugun iftara duzceye gittik gelirken zeynep uyudu yolda eve gelince uyandi hala uyumadi miziklaniyor anneme devrettim uyutma isini kahve yaptim kendime simdi uykumda yok yarin ise gitcem ne yapcam bilmiyorum
MaşallahBunu hazirlayan oğlum 9 yasin da.kızım üniversiteye başladı bu yıl 19 yasin da..
Ben 2 gundur kendimi iyi hissediyorum yarin tahlil sonuclarini cok merak ediyorum insallah iyi sonuc cikar bakalim doktor ne diyecek yineÇakıl sen naslsn canm?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımBen 2 gundur kendimi iyi hissediyorum yarin tahlil sonuclarini cok merak ediyorum insallah iyi sonuc cikar bakalim doktor ne diyecek yine
BurdayimGünaydın canlar,herkeşler nerde bir yoklama alayım
Insaallah iyi çıkar sonuçların.Ben 2 gundur kendimi iyi hissediyorum yarin tahlil sonuclarini cok merak ediyorum insallah iyi sonuc cikar bakalim doktor ne diyecek yine
Senin tatil bitti mi.ins güzel gecmistir.Günaydın canlar,herkeşler nerde bir yoklama alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?