Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman asuman Yena bize yetisti Masallah sana geliyor gümbür gümbür

Iyiyim şükür canım. Mide bulantım oliyordu geçti tamamen adapte oldum artık. .. kendimi çok iyi hissediyorum. .
Sen nasılsın seni merak ediyorum gelmeyince .. doğum ne zaman nasipse. ?

Sağol asucum. .
Bence de hareketlen seni geçersem üzülürsun :)

Iyiyim şükür canım. Mide bulantım oliyordu geçti tamamen adapte oldum artık. .. kendimi çok iyi hissediyorum. .
Sen nasılsın seni merak ediyorum gelmeyince .. doğum ne zaman nasipse. ?
Doğum ekimde görünüyo canm.ama 38 den fazla beklemeyi düşünmedigim icin eylülün sonuna kayabilir tarih.bakalm nasip olur insaallah bu defa

Iyi geceler kizlar
Bugun iftara duzceye gittik gelirken zeynep uyudu yolda eve gelince uyandi hala uyumadi miziklaniyor anneme devrettim uyutma isini kahve yaptim kendime simdi uykumda yok yarin ise gitcem ne yapcam bilmiyorum

Ne kötü oluyo öyle çocuklar uyuyup uyanınca. . Kolay gelsin.

İyi geceleeeer

Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 4 zeytin salatalık domates 3 ceviz 3 hurma 2 kayısı 5 Altınbaşak 10 fıstık
İftar 200 gr hindi 1 tabak kapuska 2 bardak ayran salata 3 kayısı 1 yeşil çay
Ara 3 hurma 20 badem 1 sade kahve 1 çay bardağı süt

3 lt su
Spor yok

Bonus YENA benim rüyam da şöyleydi. bi durumla ilgili başım sıkışıyo bazı kişilerden kaçıyorum ve yena bana yardım ediyo :) ayrıca 21 kiloyu farketmeyenlere yuh, sana da maşallah..

bengisu022 cuma belli olacak inşallah canım. zor görünüyo ama nasip bakalım..

lolaxx çok iyi gidiyosun canım, aynen devam et..

Gunaydin gununuz haftaniz aydinlik olsun inş. yine boş gecirdigim bir ramazan gecip gitmek uzere.

Bu mubarek gunde su an icimden gecen tek bir dilegim var.
Allahim merhametsiz insanlardan butun sevdiklerimi koru nolur...
Senin merhametin cok buyuktur kararmis herkesin kalbine nasip et merhametini...
Hissedemiyorsak hayvandan ne farkimiz kalicak bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…