Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen bende almistim 6 gunde 6 kilodan fazla

2 hafra sonra hemen nasil basarmisin ben aylardir pilav manti makarna yemiycem dememe ragman dayanamayip duruma gore en az ucbeş kasikta olsa yiyorum

Çok kötüydüm ruhsal olarak gerçekten yetti artık dedim. Allah da yardım etti sabır verdi bırakıverdim. Kendini ikna etmen lazım. Yavaş bırakılacak birşey değil bu bence tak diye kesmek lazım yoksa olmaz diye düşünüyorum. Tabi istediğim kiloya düşünce ondan da yemeyi düşünüyorum kontrollü olarak ama bu kısa süreçte kendimi sıkmam lazım yoksa istediğim hayal kalır. Vahlana vahlana gün doldururum.

Ayy beni utandirdin canim ya
Cok haklisin karamsarlik ve kilomla ilgili umutsuzluktayim

O karamsarlik ve umutsuzluktan bolca bende de vardı. Ama yol yöntem belli ben kendime yardım etmezsem kim edecek dedim. Kendimi tutabilmeyi gözümde küçülttüm çoook küçülttüm dedim ki mesela şuan kolumu uzatmazsam o şeyi yiyemem. Bunu birkaç ay yapsam şuandan 1000 kat daha mutlu olurum.
Böyle kendime telkin ede ede oldu.
İnşallah darısı başınıza.
Konuşmak kolay demeyin çünkü yakın bir zamanda bunları yaşadım. Ben kesin yapamayacağım olmayacak derken böyle birşey oldu.
Kendi kendine oyun oyna.

bengisu022 nassin iyimisin bengüş?

@zeze_84 nerelerdesin?

y.o.l.c.u koyverdun gittun bizi oy koyverdun gittun bizi.

Hep aklımdasınız ama işte hayatım okadar karışıkki hala bi düzenimiz yok bi orda bi burda oyüzden gelemiyorum...arada okuyayım diyorum onada vakit olmuyo ve sanırım bir iki ay daha böyle devam edicek...

Bu arada bursaya taşınmaktan vazgeçtik eşim şirketle anlaşamadı fakat işi gereği bir ay daha kendi gidicek bursaya...bende evimde düzenli kalmaya başladığımda hem buraya hem diyetime geri dönücem inş...

Çokk sayfa birikmiş herkes iyidir inş...

Çocukların kaç yaşında canım süper baba yazan kucukmu benim bire giden büyük kizimda benzer bişey yaptı babasi çok beğendi

Aynen benimde öyle biz milleti bosverelim kimi diyor sen kilomu verdin yok vermedim, kimide diyor çok verdin yeter

Bazı ablalarıııııım silkinin kendinize geliin! 1!1!1!1!1

Kodladınmı sen şimdi bizi len?

Selam kızlar.herkesler iyidir umarm.bem de iyiyim cok şükür.bu hafta okul bitiyo.daha sık gelebilirim ins.simdi pek okuyup yazamyrm ama hepiniz aklimdasnz.ne de olsa bu yaz evdeyiz de karpuz gibi yatacaz sanrm:)yena barışın resmi muhtesem.süper baba:)sen naslsn adapte olabildin mi yeni beslenmene ve kilona.bonus özledim kız senin neşeli masjlarini.elif senin tayin isi ne oldu?

Msjlari alintiladim acil bi durum olunca taze taze cumlelerimle cvp veremedim

Yena 21 kiloyu farketmemek mumkunmu az yada cok kilolu olman farketmez 5 kilo bile anlasilir ki sen birde yuruyuste yapiyorsun iyice toparlanmişindir . Gormezden geliyolar bence

Barisin resmi Masallah cok guzel

Simi ohh be şükür canim kizinda gozunun onunde artik anahtar sayisi azaldi dimi

Lolaxx cok iyi oynamişin oyunu canim bravo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…