Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aminn bonuscan aminnn Rabbim zalimlerin zulmünden hepimizi korusun kollasın hayırdır inşallah bir şeye mi cnaın sıkkın.

Aminn bonuscan aminnn Rabbim zalimlerin zulmünden hepimizi korusun kollasın hayırdır inşallah bir şeye mi cnaın sıkkın.

Canimin sıkılmasına bahanemi yok her daim olur o.
Deger verdigim insanlara bisey oldumu cok uzuluyorum.
Ben istiyorumki biri darlandimi herseyini yapayim ama bakiyorumki baskalarinin merhametsizligi bencilligi dibe vurmus.
Elimden bisey gelmiyor daha cok dua etmek lazim allah herkesin icine versin.
Kimseyi kimseye muhtac etmesin en yakinina bile. Amin

Valla bonuscanım malesef ki insalrımız artıkçok bencil hep ben odaklı bende herdaimRabbim kalbinizemerhamet verisndiye dua ederim.

Nerdesin sen zaten bugun duygusal basladim bide sizi gorunce anneyi gorunce aglayan cocuk gibi oldum.

Gelin kizim vaktinde gelin adami hasta etmeyin
geldim ben , insanın aklı hiç görmediği birilerinde kalır mı derken sizi ne kadar özlediğimi anlıyorum hep :)
biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz ama atlatıyoruz , atlatacağız inş

geldim ben , insanın aklı hiç görmediği birilerinde kalır mı derken sizi ne kadar özlediğimi anlıyorum hep :)
biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz ama atlatıyoruz , atlatacağız inş
Hayırdır ceydamm kötü bir şey yoktur inşallah

Çalisirken ki belirsizlikten nefret ediyorum, canim burnumda desem inanir misiniz?

Bu nasil bi sistemdir arkadas, üc firma arasinda pinpon oynuyoruz, dogru dürüst dokumentasyon yok, ne dogru ne yanlis bilen yok, bugün bitecek diyen bi project manager var..

Halaya durcem ben nan tey tey..

Neyi bitircegini biliyomusun bari

Icimden bir ses diyorki seven adam kiskanir
bence de kıskansın ama fazlası sıkıyor , işten çıkarken, servisten inince , eve varınca hepsinde haber vermemi bekliyor.
ben de alışkın değilim buna ki daha önce böyle şeyleri yoktu bunalıyorum haliyle .

geçen gece telefonum çaldı 11 gibi , eşim açmış. X diye bir erkek . ben ceyda ile görüşecektim kına malzemesi sorcaktım Y kişisi ceydayı aramamı söyledi falan demiş.. ben Y kişisini tanımıyorum. marmara üni vs ceyda hk birşeyler söylüyor. ama anlatılan kişinin benimle alakası yok . eşim soyadını söyle dedi ceydanın , X de benim soyadımı söyledi
sonra eşim bir ton laf saydıktan sonra ( ki bu laflar küfür de içeriyor) X kişisine anladık ki bu X bizim şirketten bi çocuk. rehberindeki başka ceydayı arayacağına beni aramış . bunun kadar utanç verici bişey var mı bilmiyorum . hadi çocuğa saydıklarını geçtim . bana güveni sıfırmış bunu anladım .

Wuhuuuu güzelimmmm seninkinin kıskançlığıı iyice artmışşş Rabbim kolaylık versin sanaa gerçekten sinir bozucu oluyor.Benim hitlerde kıskanç aynı dediklerine bende de var amaa şükür kiii sneinkii kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…