Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim esimde kiskanctir kilo alinca koskancligi birakti hic unutmam bir gun brad pit vampirken bile yakisikli dedim surati 5 karis oldu. Mucadele devam dansi bu nedenle biraktim beni en mutlu eden seydi tum sosyal ortamim sifirlandi ben anlayamiyorum kiskancligi

evet ben de o yüzden belki de saldım kendimi , madem öyle dedim.
anlamıyorum valla

cydnz_1 guzelim haklisin kotu hissetmekte ama bu gecici bir surectir eminim.
Cunku siz boyle baslamadiniz sende diyosun alisik degilim diye.
Hic unutma kiskanan kisi icinde bu hic kolay degil.
Guvense bile ona surekli boyle hissettiren biseyler vardir. Belkide sana demedigi biseyler duymustur senin hakkinda.
Yanlis anlama kotu degil bu dedigim. Biri mesela verdigin kiloyu bile soylese baskalari begenip ilgileniyor dusuncesi etkiliyodur onu.
Seninle baskalarinin diyaloglarini kiskaniyo olabilir. Cevresinde daha pasif kadinlar varsa sen aktif halinle teksen goze geliyosan onuda şeydebilir.
Ama bunun kontrolu zor ve kolay degil.
Bir sure sonra kendililiginden azalir gider ins.
Bu surede sen ondan once davranabilirsin bekledigi konularda. Haber vermeleri mesela bi sure kusursuz yap. Oda yapicak haliyle.
Misal nerdesin dedi sen surdayim deyince otomatik peki sen nerdesin diye tamamlancak.
Onun gozunden bakman lazim kendine.

Bunlari bir dost ve kiskanc bir insan olarak yaziyorum :))

haklısın bonuscum , valla ben hiç kıskanç değildim . şimdi nefes aldırmıyorum anlasın yani nasıl olduğunu diye .
ama dediğim gibi daha önce hiç böyle şeylerimiz yoktu ondan çok tuhaf geldi bu kadar baskı .
devamını yazıcam şimdi ofisten çıkıyorum :*

Senin ilici degil miydi?il disi istiyorsn o zaman hangi sehri yazacan?

merhabalar
bu aralar yediğim her şey midemi bulandırıyor
evde kendi kendime yaptığım her yemek istisnasız midemi bulandırıyor ailem arkadaşlarım güzel yemek yaptığımı söyler
böyle yenmeyecek şeyler de yapmam ama makarna mantı hamur ileri hariç yaptığım şeyleri severek yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…