Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli sahurlar hepinize

DelyDoly tekrar gecmis olsun cnm ucuz atlatmissin

Bizde kiskanclik yok cok sukur mesela ben alyans takmam esim takmaz birbirimize neden takmiyorsun demeyiz oyle telefonlarimizi kurcalamayiz onun telefonu calar susar acip bakmam gelince telefonun caldi derim arar kimse ya da o benimkine ayni seyi yapar mesela bu aksam abim mesaj atmis bana gece 12 de msj sesi geldi hayirdir insallah dedim ki kocam telefonumun yanindaydi acip bakmadi ben baktim vs vs vs

Ama tabi Allah nasip ederde zeyiflar ve guzelligime guzellik katarsam ayni sekilde devam eder mi bilmem (karakterimizin degisecegini sanmam ama insallah yasicaz gorcez o zaman yine yazarim ☺ )

selamun aleykum nasilsiniz canlarim bu ramazan biraz agir imtehanli gecti elhamdulillah rabbim beterinden saklasin kafam cok doluydu bazen okudum ama yazamadim kusura bakmayin ne olur diyette hic iyi degildi daha dogrusu hic onu dusinemedim insallah bayram sonu gine buralardayim hepinizi cok seviyorum

Gunaydinnn

Boyle birakip tekrar baslayinca kaldigin yerdenmi devam ediyosun yoksa en bastanmi?

Gunaydinnn

Boyle birakip tekrar baslayinca kaldigin yerdenmi devam ediyosun yoksa en bastanmi?
En baştan sayı olarak üçer hareketten Zaten artarak devam ediyor omurgama duruşuma her yönden sağlık olarak çok iyi geliyor bayram sonrası benim kızı kısa bir tatile götürürüm sonra başlarım gerçi sahildede Tibet yapmak çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…