Ben kendi yaptığım hicbirseyi sevmiyom ama eşim seviyorvar mı böyle bir şey yaşayanlar
Biz de yememek icin direniyoruz.disardakileri de yiyemiyorsan farklı bir durum vardr doktora gitmenizi tavsiye ederim.var mı böyle bir şey yaşayanlar
Teşekkür ederimm güzelim Rabbim hepimizi koruusn kollasınnTik tik nazar degmesin sana
Günaydın canlısı ofise gidince dileyeyim. Bunu ben yoldayım şimdi güzel şarkı sağol :))
Canlarımmm günaydınnnn hayırlı bir gün diliyorumm hepimizeee
Günaydınnn güzelimm özledimm kızz sende yoksun bayadırrrGünaydın canlısı ofise gidince dileyeyim. Bunu ben yoldayım şimdi güzel şarkı sağol :))
Koşturmaca canım şimdi sokaktayım müşteriyi bekliyorum bir daire göstericem hafta sonu ıspartadaydım dün yorgunluktan çalışamadımGünaydınnn güzelimm özledimm kızz sende yoksun bayadırrr
En baştan sayı olarak üçer hareketten Zaten artarak devam ediyor omurgama duruşuma her yönden sağlık olarak çok iyi geliyor bayram sonrası benim kızı kısa bir tatile götürürüm sonra başlarım gerçi sahildede Tibet yapmak çok hoşuma gidiyorGunaydinnn
Boyle birakip tekrar baslayinca kaldigin yerdenmi devam ediyosun yoksa en bastanmi?
Günaydııın :)Günaydın çiçekler
Maşallahh maşallahh güzelimmm aman iş olsundaa tatlımmm Rabbim bereketli işler nasip etsinKoşturmaca canım şimdi sokaktayım müşteriyi bekliyorum bir daire göstericem hafta sonu ıspartadaydım dün yorgunluktan çalışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?