Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanımlar.

Çok yorgunum. Haftasonu temizlik yapmayınca hafta ici eve gittiğim de azar azar yapıyorum ..
Aman ne zor kadın olmak, hersey sana bakıyor herseyi sen düşünüp organize ediyorsun. Keşke evliliğimin başından beri böyle beceriksiz biri gibi davransaydim :)
Herşeye atlayan Bilgiç kişilik sergilemeseydim. .
Özetle hayat zor be üstad. :)

OGULCUKLARIM canım umarım önemli bir durum yoktur.. zaten oruç tutarken fazla dikkat edilmiyor ama sen yine de abartmadan rakibin lolaxx ı düşün baya hızlı yol katıyor kendisi benden söylemesi. :)

cakil80 iyi haberlerle gelirsin inşallah. .

Doğru söylüyorsun yenacim ...pazar günü hiç iş yapmadım..alışverişe gittik pazara markete akşam girdik eve...birgün yapmayınca dün bütün gün temizlik yaptim..yemek yaptim yemekten sonrada ütü 12de ütuler bitti...kızım dün akşam 7 30 da uyudu sabaha kadar 7 30 da uyandı...zaten gece uyuyamadim 1 de yattim 2de kalktim..hadi sahur yapayim dedim,yattim uyuyamadim 4e kadar...bu arada iki gun anneme temizlige gittim ...teyzeme gidiyorum arada anneannemi yikiyorum...herkeze kosturuyorum..dedigin gibi keşke beceriksiz pasaklı biri olsaydım diyorum bazen...ama Benim ihtiyacım olduğunda kimse yok yanımda...bir anda aklımA geldi ben yoruldum hayat gelme üstüme gözümden gönlümden düşen dusen e...

Slm kizlar
Hastaliklarima hastalik ekliyorum 3 gundur bu saatlerde cene uyusmasi kulakta bi basinc basagrisi geceye dogru tansiyon yuksekligi pek gelemiyorum.

Cydnz ciddi ciddi kiskanclik vukuatlarini yasiyorsun

Bonus afiyet olsun

Derin Allah razi olsun anne teyze anneannene Masallah herkese yetismeye calilisiyorsun ben kendimi zor topluyorum.

Delydoliiiii halay moduna devam halaycibaşi

Yena zamansizlik zor hele kisa zamana isleri yetistirmeye calismak kolay gelsin

Hasibe aynen anlattigin gibiyiz bizde esimle

Ogulcuklarim Allah kabul etsin

Hahhahaa heraim güzelimm kendi kendimi gazlıyorum

Bayram öncesi temizlikler bizi zorluyor anlaşılan bende zorlanıyorum biraz erken gidiyorum eve bir süpürürüm ev kirli iki makine çamaşır katlanacak bir makinede yıkarım biraz yemeğim var ama ilave yapmam lazım poooff şu bayramı bir atlatsam karada havada ölüm Yok bana bayram sonrasıda kızımı alıp istanbul dışına çıkartıcam biraz bunaldı zaten kulüp izni 10 temmuza kadar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…