Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben evlenmeden önce hicbirsey yapamam beceremem ama güzel siparis veririm dedim. Herşeye ok dedi ama bir kez yapınca bütün okeyler bitti. Yine siparis veriyorum ama parası benden çıkıyor uyanık ekstralari bana yıktı

Kuzu sana neler oluyor doktor ne dedi bu duruma ihmal etme kendini

Mortica bulantin hormonlarinla ilgili olabilir yada kan degerlerinle ilgili Bonus ta soylemiş bende soyleyim

Baharcim noldu sana ya tansiyonun ciddi sanirim ilac kullaniyomuydun?
Ilaca baslatiyo dr boyle durumlarda.
Esimde kotu bi tecrube yasadi tansiyonla ilgili 4 senedir raporlu ilac kullaniyo.
Ihmal edilecek bisey degil

cakil80 bugun tahlil sonuclarin nasil cikti
Beta 599 a düştü çok mutluyum azalmaya başladı yeniden iğne vurulmayacagim ki zaten ilaç karacigerimi çok kötü yaptığı için vuramayacaklardi. Karaciğer ve kan da da 3 tane dışında hepsi normale indi ama ggt inmiyor normal değerin 5 katı suan ast vs lerde inmek üzere doktor haftaya perşembe gününe kadar ineceğini söyledi. Ggt ye bakacaklar. Ben diet yapamiyorum resmen bugün yine kacirdim. Bu işi ciddiye almam gerek ama yine şeytana uyuyorum

Eheheh sağol :)
bu arada daha önce bahsetmiştim nasıl olmuş

Eki Görüntüle 2011062

Efsane olmuş ilk yapışın mı? Öyle durmuyor ilkse

Bu arada şimdiden bayramınız mübarek olsun

Bayramda pek uğrayamayacağım yaklaşık 1 hafta menü yazamam muhtemelen ama bırakmak yok inşallah, sadece yazma fırsatım olmaz. Belki de yazarım bilemedim
Spor biraz aksar bu hafta ama hareketsiz olmam.
Hepinizi seviyorum

Kuzu sana neler oluyor doktor ne dedi bu duruma ihmal etme kendini
Bende bilmiyorum bana neler oluyor
Henuz tansiyon icin gitmedim dr a

Baharcim noldu sana ya tansiyonun ciddi sanirim ilac kullaniyomuydun?
Ilaca baslatiyo dr boyle durumlarda.
Esimde kotu bi tecrube yasadi tansiyonla ilgili 4 senedir raporlu ilac kullaniyo.
Ihmal edilecek bisey degil
Hamilelik donemi cok yogun tansiyon hapi kullandim dogumdan sonra gecti tuz tuketen biri degilim yemeklerde kan hapinin yan etkisinde de basinc yuksekligi yazmiyor ama aagri kesici alip uyuyorum orucu biraktim

Degerlerinin duşmesine sevindim bir haftaya duser insallah
Bende bugun kacirdim beslenmemi fakat dizim agrisada kosu bandinda dusuk ayarda olsa yuruycem yarin sabah insallah

Cok abarti degil ama kendimi kaptirmis yemek yerken biri bana yeter dedi.

Elimdeki bi parca ekmegi gostererek daha yeme onu hani dikkat edicektin dedi.
Bozuldum sirasimi simdi dedim ramazan gunu.
Ne zaman sirasi olucak 200 kilo oluncami dedi

Yani basindan beri diyorum ins ramazandan sonra bi duzene gircem diye yok anlamamislar.

Sıkma canını.. Ramazanın son günlerinin tadını çıkar, hepsinin ağzına tıkıcaz o lafları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…