Amin özledik seni buralardaTeşekkür ederimm güzelim Rabbim hepimizi koruusn kollasınn
Ben evlenmeden önce hicbirsey yapamam beceremem ama güzel siparis veririm dedim. Herşeye ok dedi ama bir kez yapınca bütün okeyler bitti. Yine siparis veriyorum ama parası benden çıkıyor uyanık ekstralari bana yıktıMerhaba hanımlar.
Çok yorgunum. Haftasonu temizlik yapmayınca hafta ici eve gittiğim de azar azar yapıyorum ..
Aman ne zor kadın olmak, hersey sana bakıyor herseyi sen düşünüp organize ediyorsun. Keşke evliliğimin başından beri böyle beceriksiz biri gibi davransaydim :)
Herşeye atlayan Bilgiç kişilik sergilemeseydim. .
Özetle hayat zor be üstad. :)
@OGULCUKLARIM canım umarım önemli bir durum yoktur.. zaten oruç tutarken fazla dikkat edilmiyor ama sen yine de abartmadan rakibinlolaxx ı düşün baya hızlı yol katıyor kendisi benden söylemesi. :)
cakil80 iyi haberlerle gelirsin inşallah. .
Kuzu sana neler oluyor doktor ne dedi bu duruma ihmal etme kendiniSlm kizlar
Hastaliklarima hastalik ekliyorum 3 gundur bu saatlerde cene uyusmasi kulakta bi basinc basagrisi geceye dogru tansiyon yuksekligi pek gelemiyorum.
Cydnz ciddi ciddi kiskanclik vukuatlarini yasiyorsun
Bonus afiyet olsun
Derin Allah razi olsun anne teyze anneannene Masallah herkese yetismeye calilisiyorsun ben kendimi zor topluyorum.
Delydoliiiii halay moduna devam halaycibaşi
Yena zamansizlik zor hele kisa zamana isleri yetistirmeye calismak kolay gelsin
Hasibe aynen anlattigin gibiyiz bizde esimle
Ogulcuklarim Allah kabul etsin
Mortica bulantin hormonlarinla ilgili olabilir yada kan degerlerinle ilgili Bonus ta soylemiş bende soyleyim
Beta 599 a düştü çok mutluyum azalmaya başladı yeniden iğne vurulmayacagim ki zaten ilaç karacigerimi çok kötü yaptığı için vuramayacaklardi. Karaciğer ve kan da da 3 tane dışında hepsi normale indi ama ggt inmiyor normal değerin 5 katı suan ast vs lerde inmek üzere doktor haftaya perşembe gününe kadar ineceğini söyledi. Ggt ye bakacaklar. Ben diet yapamiyorum resmen bugün yine kacirdim. Bu işi ciddiye almam gerek ama yine şeytana uyuyorumcakil80 bugun tahlil sonuclarin nasil cikti
Bonus @YENA benim rüyam da şöyleydi. bi durumla ilgili başım sıkışıyo bazı kişilerden kaçıyorum ve yena bana yardım ediyo :) ayrıca 21 kiloyu farketmeyenlere yuh, sana da maşallah..
bengisu022 cuma belli olacak inşallah canım. zor görünüyo ama nasip bakalım..
lolaxx çok iyi gidiyosun canım, aynen devam et..
Bugün
Sahur 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 10 üzüm 3 ceviz
İftar 150 gr tavuk 2 kk peynir salata 3 yk yoğurt 10 üzüm 3 ceviz 10 fındık
Ara 1 elma sade kahve
3 lt su
Spor yok
Bende bilmiyorum bana neler oluyorKuzu sana neler oluyor doktor ne dedi bu duruma ihmal etme kendini
Hamilelik donemi cok yogun tansiyon hapi kullandim dogumdan sonra gecti tuz tuketen biri degilim yemeklerde kan hapinin yan etkisinde de basinc yuksekligi yazmiyor ama aagri kesici alip uyuyorum orucu biraktimBaharcim noldu sana yatansiyonun ciddi sanirim ilac kullaniyomuydun?
Ilaca baslatiyo dr boyle durumlarda.
Esimde kotu bi tecrube yasadi tansiyonla ilgili 4 senedir raporlu ilac kullaniyo.
Ihmal edilecek bisey degil
Degerlerinin duşmesine sevindim bir haftaya duser insallahBeta 599 a düştü çok mutluyum azalmaya başladı yeniden iğne vurulmayacagim ki zaten ilaç karacigerimi çok kötü yaptığı için vuramayacaklardi. Karaciğer ve kan da da 3 tane dışında hepsi normale indi ama ggt inmiyor normal değerin 5 katı suan ast vs lerde inmek üzere doktor haftaya perşembe gününe kadar ineceğini söyledi. Ggt ye bakacaklar. Ben diet yapamiyorum resmen bugün yine kacirdim. Bu işi ciddiye almam gerek ama yine şeytana uyuyorum
Allah razi olsun canimBahar bi kere duzensizleştimi tuz falan farketmiyo. Duzenli ölc lutfen sabah aksam zaten ortalamasini gormus olucaksin.
Acil kilo vermemiz lazim allah yardimcimiz bizde destekci olalim birbirimize.
Ben senide kimseyide yalniz birakmiycam sizde beni birakmayin.
Cok abarti degil ama kendimi kaptirmis yemek yerken biri bana yeter dedi.
Elimdeki bi parca ekmegi gostererek daha yeme onu hani dikkat edicektin dedi.
Bozuldum sirasimi simdi dedim ramazan gunu.
Ne zaman sirasi olucak 200 kilo oluncami dedi
Yani basindan beri diyorum ins ramazandan sonra bi duzene gircem diye yok anlamamislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?