- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
günaydın kızlar oooo candy canım kilo vermişsin maşallah
ya ben bu ceviz sarımsak olayını yaptım bu sabah ama başıma ağrı girdi birde sarımsakları yutamadım midem bulandı çorbama katıp içtim sarımsakları
ben sarımsağı doğrayıp koymuştum suya acaba ondanmı kötü oldu tadı
ewet bende yaptım ama
dogramıcaksın
en azından ben hiç dograyanı duymadım
sadece yutma işlemine sıra geldiginde koly olsun diye 2 ye bölüyolardı
ama ben hiç yutmadım
suyunu içtim cevizini yedim sarımsaklarını attım
Hadi yaw tatlandırıcı kilo vermeyi engelliyor mu? ahaaaa ....Kahvemi çok az light sütle içiyordum. Kahve de mi zararlı? hemen kahvaltımı da yapıyom....
valla dayanamadım tartıldım. su gitmiş herhal...
ewet bende yaptım ama
dogramıcaksın
en azından ben hiç dograyanı duymadım
sadece yutma işlemine sıra geldiginde koly olsun diye 2 ye bölüyolardı
ama ben hiç yutmadım
suyunu içtim cevizini yedim sarımsaklarını attım
bende dün yediklerimi yazayımm
sabah 1 domates 1kk peynir 5 zeytin 1 yumurta beyazı 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğle komşuya gitmiştim demiştim ya orda ikram ettiler geri çeviremedim ama hepsini yemedim sadece
2 kurabiye yarım dilim kek 1 bardak meyve suyu
ara yarım kase çikolatalı puding (şuan reglliyim o yüzden tatlısız duramıyorum) bi öneriniz varsa tatlı krizi için söyleyin
akşam 1 kase ezogelin çorbayla 2 dilim ekmek 3 çorba k. pilav
biliyorum yediklerim çok ama sanırım regl dönemim olduğu için bu öyle regl bitsin daha sıkı tutacağım işi
su içemiyorum yaa ne yapmam lazım hiiç içesim gelmiyor dün ancak toplam 3 bardak su içmişimdir
bu sabahta 1 kase çorba 1 dilim ekmek yedim
günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun
bugün kahvaltıda 1 küçük simit peynir domates yeşillik çay yedim biliyorum simit fazla oldu ama dra gitmiştim dönüşte dayanamadım sıcak sıcak görünce hıııım birde yumurta beyazı sarısını kızıma yedirdim gerçi bazı diyetisyenler veriyor simiti
neyse dr dönüşü eczaneye gittim kız toplasan 45 kilo meder anca kopucak ne yalan söyliyeyim asla istemem o kadar ince çok güzel bir kız ama sopa gibi bacaklar kızım sen hiçç bir şey yemiyormusun dedim ooooo siz benim kadar yemiyorsunuzdur dedi dünyayı yerim dedi ayyysinir oluyorum yiyipte kilo almayanlara. ben 5 senedir çaya süte şeker atmam beyaz ekmek yemem kızartma yemem yinde buy kdar dikkat ettiğim halde 130 lardaydım tabii yediğim ikramları tatlıları söylemiyorum ama çikolataları yenmeyecek çok şey var
kızlar akşam kızım 7 30da bir başladı ağlamaya gece 11e kadar çığlık çığlığa en sonunda araba ile gezdirelim dedik belki uyur dışarıdada nasıl yağmur yağıyor gök gürlüyor daha arabaya biner binmez uyudu uykusu var uykuya dalamıyordu şimdide uyuttum kalkayım öğle yemeğine köftesini yapayım kalktımı yaptırmıyor beni odadan çıkarmıyor
geçen haftanı birincisi olarak bu hafta maalesef veremedim çünki hergün gezmek ve misafir vardı ama geceleri katiyen yemedim altıdan sonra ve akşam yemeğinide açkalktım diyebilirim ama gitmemiş gitmemiş hıııım birde bağırsaklarım çalışmıyor kayısıda yediğim halde sinameki aldırayım eşime başlamak istemiyorum ama
Hadi yaw tatlandırıcı kilo vermeyi engelliyor mu? ahaaaa ....Kahvemi çok az light sütle içiyordum. Kahve de mi zararlı? hemen kahvaltımı da yapıyom....
valla dayanamadım tartıldım. su gitmiş herhal...
Günaydın Derin, ayyy yazık size yaw. uğraşmışsınız kızla. ıyi mi bari şimdi?
Kıl olurum ben de ayyy ben her şeyi yiyorum kilo almyorum deyenler. Bence kesin öyle bir şey yok. Bizi görüp yalan söylüyorlar. Mümkün mü öyle bir şey. haaa manyak gibi spor yapıyordur onu bilemem tabi...
günaydın kızlar hepiniz burdasınız ne güzel daha kahvaltı bile yapmadım içimden gelmedi saat 10 gibi 2 bardak su ve küçük yeşil elma yedim kızımın kalkmasını bekliyorum ona kahvaltı hazırlayacam belki bir dilim ekmek ve biraz peynir bende yerim
çaya süte şeker kat daha iyi valla derin o ikramlar yerine..
ben doğuştan kiloluyum kimseye isyan edecek hal kalmadı bende kaydirigubbakcemile3
ama ben lise 1 de bi başladım kilo almaya her sene 10 kilo alırdım .. lisede boyum 165-170 arasıında 83 kilo bi kızdım.. 94 oldu 104 oldu 115 oldu 124 oldu 133 oldu... hooooop dur bakalım orda dedim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?