Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzman Diyetisyen
M. Turgay KÖSE

kullanılabilir rahatlıkla demiş..

amaaaan çok söylenti var üf! ben kullanmıyorum işte
kafamçokkarıştı

Evet ben de aynı citol gibi bütün attım suya.. ama bütün bütün de yuttum bölmedim.. hep sarımsağın küçük dişlerinden seçtim.. üç gün yapabildim sadece zaten.. haftaya devam edicem yine.. ara vermek zorunda kaldım da :kedi:

Hadi yaw tatlandırıcı kilo vermeyi engelliyor mu? ahaaaa ....Kahvemi çok az light sütle içiyordum. Kahve de mi zararlı? hemen kahvaltımı da yapıyom....

valla dayanamadım tartıldım. su gitmiş herhal...

kaç kilo olmuşsun aklinialirimsmile

bende dün yediklerimi yazayımm
sabah 1 domates 1kk peynir 5 zeytin 1 yumurta beyazı 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğle komşuya gitmiştim demiştim ya orda ikram ettiler geri çeviremedim ama hepsini yemedim sadece
2 kurabiye yarım dilim kek 1 bardak meyve suyu
ara yarım kase çikolatalı puding (şuan reglliyim o yüzden tatlısız duramıyorum) bi öneriniz varsa tatlı krizi için söyleyin
akşam 1 kase ezogelin çorbayla 2 dilim ekmek 3 çorba k. pilav

biliyorum yediklerim çok ama sanırım regl dönemim olduğu için bu öyle regl bitsin daha sıkı tutacağım işi
su içemiyorum yaa ne yapmam lazım hiiç içesim gelmiyor dün ancak toplam 3 bardak su içmişimdir

bu sabahta 1 kase çorba 1 dilim ekmek yedim

ya ben yanlış yapmışım demekki bundan sonra doğramam küçük bir diş seçerim
bende sarımsakları yutamadım ama atmadım bu sabahki çorbama katıp içtim ama bende sanki baş ağrısı oldu ya bu sudan yada bünye diyete alışık değil ya ondan mı oldu ne
bilmiyorumkismile

ben de reglim.. diyet kek var tatlı krizine iyi gelebilir belki ama pek tatlı değil kaydirigubbakcemile3

ben hiç krize girmiyorum.. diyetimi de hiç bozmadım bu dönemde.. genelde kilo vermem yavaşlar sadece ama bu hafta çok iyi verdim hihoyyyt

kafanda regl olduğun düşüncesini çıkar.. bu dönem yediklerin için bi sonraki regline kadar uğraşacağını düşün.. danone danotte yiyebilirsin kalorisi çok düşüüük delikafadulden

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun
bugün kahvaltıda 1 küçük simit peynir domates yeşillik çay yedim biliyorum simit fazla oldu ama dra gitmiştim dönüşte dayanamadım sıcak sıcak görünce hıııım birde yumurta beyazı sarısını kızıma yedirdim gerçi bazı diyetisyenler veriyor simiti
neyse dr dönüşü eczaneye gittim kız toplasan 45 kilo meder anca kopucak ne yalan söyliyeyim asla istemem o kadar ince çok güzel bir kız ama sopa gibi bacaklar kızım sen hiçç bir şey yemiyormusun dedim ooooo siz benim kadar yemiyorsunuzdur dedi dünyayı yerim dedi ayyysinir oluyorum yiyipte kilo almayanlara. ben 5 senedir çaya süte şeker atmam beyaz ekmek yemem kızartma yemem yinde buy kdar dikkat ettiğim halde 130 lardaydım tabii yediğim ikramları tatlıları söylemiyorum ama çikolataları yenmeyecek çok şey var

kızlar akşam kızım 7 30da bir başladı ağlamaya gece 11e kadar çığlık çığlığa en sonunda araba ile gezdirelim dedik belki uyur dışarıdada nasıl yağmur yağıyor gök gürlüyor daha arabaya biner binmez uyudu uykusu var uykuya dalamıyordu şimdide uyuttum kalkayım öğle yemeğine köftesini yapayım kalktımı yaptırmıyor beni odadan çıkarmıyor

geçen haftanı birincisi olarak bu hafta maalesef veremedim çünki hergün gezmek ve misafir vardı ama geceleri katiyen yemedim altıdan sonra ve akşam yemeğinide açkalktım diyebilirim ama gitmemiş gitmemiş hıııım birde bağırsaklarım çalışmıyor kayısıda yediğim halde sinameki aldırayım eşime başlamak istemiyorum ama

çaya süte şeker kat daha iyi valla derin o ikramlar yerine..

ben doğuştan kiloluyum kimseye isyan edecek hal kalmadı bende
kaydirigubbakcemile3

ama ben lise 1 de bi başladım kilo almaya her sene 10 kilo alırdım .. lisede boyum 165-170 arasıında 83 kilo bi kızdım.. 94 oldu 104 oldu 115 oldu 124 oldu 133 oldu... hooooop dur bakalım orda dedim :roflol:

Son düzenleme:

sinameki işe yarıyor boshayallersmile

portakal suyu içtim şimdi.. aç değildim ama öğleye çok acıkmiim diye

Son düzenleme:
Günaydın Derin, ayyy yazık size yaw. uğraşmışsınız kızla. ıyi mi bari şimdi?
Kıl olurum ben de ayyy ben her şeyi yiyorum kilo almyorum deyenler. Bence kesin öyle bir şey yok. Bizi görüp yalan söylüyorlar. Mümkün mü öyle bir şey. haaa manyak gibi spor yapıyordur onu bilemem tabi...

Hadi yaw tatlandırıcı kilo vermeyi engelliyor mu? ahaaaa ....Kahvemi çok az light sütle içiyordum. Kahve de mi zararlı? hemen kahvaltımı da yapıyom....

valla dayanamadım tartıldım. su gitmiş herhal...

o kaddar su içmişsin kız 2.5 litre az değil.. ne suyu gitcek.. kilo veriyon işte kabullen :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepiniz burdasınız ne güzel daha kahvaltı bile yapmadım içimden gelmedi saat 10 gibi 2 bardak su ve küçük yeşil elma yedim kızımın kalkmasını bekliyorum ona kahvaltı hazırlayacam belki bir dilim ekmek ve biraz peynir bende yerim

yok be bişey yedikleri yok.. benim kardeşimde incecikti yiyodu yiyodu kilo almıyodu sinir ediyodu beni.. sonra ergenlikten bi çıktı 70 kilo şimdi dikkat etmek zorunda o da.. yiyip kilo almamak diye bişey yok.. kurt falan vardır midesinde

yasakkelime

günün kahvaltısı ekmek peynir
zemuszemus

gunaydın herkese...
mevlüt kandılınız mubarek olsun...hayırlara vesıle olsun insallah....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bu gece dualarırımızda bırbırımızı unutmayalım.rabbıme benım için ve sızın ıçın dua edecegım insallah allah gonlumuze gore versın herseyı.
unutmayınkı baskası için yapılan dua daha çabuk gerceklesıyor.
insallah yaza kadar incecik hatunlar oluruz.

aynen ben de öyleydim .küçüklüğümden beri vardır kilo olayı. Aynen liseden mezun olurken 85 kgydim. ve ünide bir ara aşktan verdim o kadar sonra üst üste bindi hele hamileliklerimde kalıcı da olup oturdular ve en çok çıktığım kilo 133 oldu. şimdi 130 başladık bakalım ne olcek. unuttum 100 ün altında olma duygusunu. Babam benimle dalga geçerdi 90 kg deyken. Kızım bak genç kızsın dikkat et 0.1 ton olacaksın yakında diye. ben de yok artık derim . ve sonuç 130 hahahahaha...

arkadaşlar kandilinizi ben de kutluyorum.. inançlı biriyim o yüzden dua ve ibadetin herşey üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum.. kandil gecenizi ve mübarek gecelerinizi iyi değerlendirin.. bugün hem de mevlid kandili çok dua edelim kendimize çevremizdekilere peygamberimize.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…