Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Evimi taşıdım sonunda. Ev bulduk bayram gelmeden taşınmamız gerekiyordu. Hafta içi eşyalarımı paketledim. Cuma cumartesi evi boyadık temizlik yaptık pazar günü de taşındık 2 gündür de yerleşmeye çalışıyorum ama hala açılmamış kolilelerim var o kadar yoruldum ki anlatamam. Gurbette olunca bide bayram üstü kimse yardıma da gelemedi. Eşimle ben bi oraya bi buraya koşturduk durduk. Ayağımın birisinde topuk dikeni vardı. Bu süreçte aşırı ağrı yapmaya başladı. Bayramdan sonra doktora gitmem gerekiyor sanırım çünkü normal bi ağrı değil yaşadığım.

Kilo bildirimi yapamadım hiç giremedim bu dönemde ama diyete devam ediyorum cuma günü kilo mu yazıcam inşallah :)

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Merhabalar bir görünüp bir kaybolan ametis'den hepinize:)
Nasılsınız canlar?

Ben yine yogunluk,yorgunluk,herşeye ve herkese yetme çabalari ile mücadele ediyorum..
Köprüden önce son çıkışlarda gibiyim:) bu defa daha çok inanıyorum herşeyin güzel olacagina..
Hasili bayram sonu ful istikrar,azemi gayret ile sahalardayım inş..

Beni bekleyin anacımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…