Canım hayırlı kandillerin olsunnn Rabbim hepimizin duasını kabul etsinAyriyetten:)
Kadir geceniz mübarek olsun,dilerim hakkı ile degerlendirmek nasip olsun hepimize..
Dualarinizda sizi seven şu fakiride unutmassaniz sevinirim:)
Selamlar,sevgiler ve daha pek çok şeyler..
Vallahi eskiden kimin temizliği olacak ben giderdim (anneanne ,babaanne, teyze, hala anne)simdi cocuklarim var diye kimseye gitmiyorum..annem dışında..anneannemde ameliyat oldu teyzem bakıyor annem hasta faydası olmuyor ben arada ugruyorum...aslinda sağlam değilim uzun sure ayakta kalinca dizlerim cok agriyor ertesi gün yatarak geçiriyorum...Slm kizlar
Hastaliklarima hastalik ekliyorum 3 gundur bu saatlerde cene uyusmasi kulakta bi basinc basagrisi geceye dogru tansiyon yuksekligi pek gelemiyorum.
Cydnz ciddi ciddi kiskanclik vukuatlarini yasiyorsun
Bonus afiyet olsun
Derin Allah razi olsun anne teyze anneannene Masallah herkese yetismeye calilisiyorsun ben kendimi zor topluyorum.
Delydoliiiii halay moduna devam halaycibaşi
Yena zamansizlik zor hele kisa zamana isleri yetistirmeye calismak kolay gelsin
Hasibe aynen anlattigin gibiyiz bizde esimle
Ogulcuklarim Allah kabul etsin
Merhabalar bir görünüp bir kaybolan ametis'den hepinize:)
Nasılsınız canlar?
Ben yine yogunluk,yorgunluk,herşeye ve herkese yetme çabalari ile mücadele ediyorum..
Köprüden önce son çıkışlarda gibiyim:) bu defa daha çok inanıyorum herşeyin güzel olacagina..
Hasili bayram sonu ful istikrar,azemi gayret ile sahalardayım inş..
Beni bekleyin anacımmm:)
Yemek yerken yeter kizim lafina uyuz olmaya basladim cok sinir bozucu. Esim bugun aradi oruc nasil gidiyor diye iyi dedim. Bende 3 gunluk sahur yapsam benim de iyi gecer dedi gelde oldurmeiftara son 1 saat kala icinden canavar cikiyor sanki sinir basina vuruyor resmen
Bana da mantikli geldicakil80 para teklifini bi düşün derim :))
Bir görünüp bir kaybolmakmı dedin :)) latife ediyorsun kuzum bir göründükten sonra kayboldukların nasla bir olamaz
Direk parayi al.Kadir geceniz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun. Buyil ben de sonuna yetistim cok sukur ama uykusuzluk bitirdi gozlerimi acamiyorum devre sonu isler o bicim insallah hatasiz bitiririm.
Ben 50 kilo iken anneannem bana kahvalti hazirlayip odama getirmisti hic unutmam yememe hastaligina tutuldum sanip ama istahim yoktu ve yemeyonce kilo da almiyordum. Hecen gun aradi bilseydim boyle kilo alacagini kahvalti hazirlamazdim dedi. Simdi de kolp ver para vereyim diyor .
Butun erkeklerin bizim vesilemizle allaha karsi yaptiklari bir terbiyesizlik bu.
Bizdede mide var nefis var bir erkege verilmemiş bunlar. Acliktan halsizlesemeyip anca kuduruyorlar.
Cok kotu orneklerini gordugum icin cok doluyum bu konuda.
Sen tutamadin ondan tecrube edemedin bu sene az yiyincede kolay tutuluyor.
Oructa niye zorlanalim burda niyet var.
Normal beslenme gibi degil.
cakil80 para teklifini bi düşün derim :))
Hayir olmaz 100 e cikar donersin gitmek yokKosu bandinda yurumeyi gerceklestiremedim maalisef katlayip kaldirdim. Bayram sonrasi gumbur gumbur gelmeyi düsünun ben yaz izninemi ciksam acaba diyorum
Merhabalar bir görünüp bir kaybolan ametis'den hepinize:)
Nasılsınız canlar?
Ben yine yogunluk,yorgunluk,herşeye ve herkese yetme çabalari ile mücadele ediyorum..
Köprüden önce son çıkışlarda gibiyim:) bu defa daha çok inanıyorum herşeyin güzel olacagina..
Hasili bayram sonu ful istikrar,azemi gayret ile sahalardayım inş..
Beni bekleyin anacımmm:)
Komikmiş gerçekten şu meyveyide hiç sevemedim tereyağı gibi kahvaltılarda filan ekmeğe sürülüyor varmı yiyen farklı değerlendiren bilemiyorum tadına bakmıştım beğenmemiştim olmasada sorun değil yaniii
Işıl sen bodrumda nereye gittin tatile tavsiye ediyormusun herşey dahil otelmiydi memnun kaldın mı bizde bayram sonrası çıkıcaz ama ne yer belli nede bişey arabada Yok denize yakın bir yer olup otobüsle gidebilmeliyim tüm tavsiyelere açığım ....Valla bak iki yıldır diyetteyim sözüm ona tatilde camış gibi yedim hala tıkanmak gelmemiş yani kaderimse çekerim ne diyim
Güle güle oturun taşınmak streslidir bu ortamda bile diyetine sadık kalman büyük başarı tebrikler :)Günaydın kızlar
Evimi taşıdım sonunda. Ev bulduk bayram gelmeden taşınmamız gerekiyordu. Hafta içi eşyalarımı paketledim. Cuma cumartesi evi boyadık temizlik yaptık pazar günü de taşındık 2 gündür de yerleşmeye çalışıyorum ama hala açılmamış kolilelerim var o kadar yoruldum ki anlatamam. Gurbette olunca bide bayram üstü kimse yardıma da gelemedi. Eşimle ben bi oraya bi buraya koşturduk durduk. Ayağımın birisinde topuk dikeni vardı. Bu süreçte aşırı ağrı yapmaya başladı. Bayramdan sonra doktora gitmem gerekiyor sanırım çünkü normal bi ağrı değil yaşadığım.
Kilo bildirimi yapamadım hiç giremedim bu dönemde ama diyete devam ediyorum cuma günü kilo mu yazıcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?