Nasılsın napıyorsun geçenlerde tansiyon filan diyordun geçtimi naptın doktora gittinmi merak ettim şimdi nasılsın ?Kosu bandinda yurumeyi gerceklestiremedim maalisef katlayip kaldirdim. Bayram sonrasi gumbur gumbur gelmeyi düsünun ben yaz izninemi ciksam acaba diyorum
Lafın nereye gidecegini bilmiyorlar. Eşim doktor lütfen zayıfla dediğinden beri böyle. Sanırım kendince beni hirslandiracak. Bu arada ben oruçtan sonra bişey yiyemedim. Sanırım açlık iyi geldiÇakıl 80 esin çok ayıp yapmış ,oruç tutuyorsun allah kabul etsin diyeceğine...benim esimde onu bunu getirir oruç tutuyorsun ye der...ama beni de akrabaları sinir etti geçen akşam.. iftara çağırdılar pek görüşmüyorum esimin hatirina gittim...eşime oruç tutuyor musun dediler esimde ben tutmuyorum g.... tutuyor dedi.. o tutar canim bir ay yemesede olurdedi halasi gulustuler 25 kişilik toplulukta..hiç sesimi çıkarmadım..
Bu aralar benimkide söyleniyor yeter yedin kalk diyor ben stresten nasıl yemekten hırsımı alıyorsam artık yeminle kaçasım var şu dağınık kirli evden .....Lafın nereye gidecegini bilmiyorlar. Eşim doktor lütfen zayıfla dediğinden beri böyle. Sanırım kendince beni hirslandiracak. Bu arada ben oruçtan sonra bişey yiyemedim. Sanırım açlık iyi geldi
Kosu bandinda yurumeyi gerceklestiremedim maalisef katlayip kaldirdim. Bayram sonrasi gumbur gumbur gelmeyi düsünun ben yaz izninemi ciksam acaba diyorum
Dogrumu okudum ben?Çakıl 80 esin çok ayıp yapmış ,oruç tutuyorsun allah kabul etsin diyeceğine...benim esimde onu bunu getirir oruç tutuyorsun ye der...ama beni de akrabaları sinir etti geçen akşam.. iftara çağırdılar pek görüşmüyorum esimin hatirina gittim...eşime oruç tutuyor musun dediler esimde ben tutmuyorum g.... tutuyor dedi.. o tutar canim bir ay yemesede olurdedi halasi gulustuler 25 kişilik toplulukta..hiç sesimi çıkarmadım..
Doğru okudun bonus canım maalesef..Baharcim sen yuruyus bandina cikma senin icin uygun olacagini sanmiyorum.
Dizin sorunlu iyice kotu olmasin.
Dogrumu okudum ben?
Bu nedir ya misafir icinde bide içim cız etti kendimi senin yerine koydum cok uzuldum.
Oruc kilolu insan ibadetimi?
Simdi iftar verip hayrami girdi bu insan?
Kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir.
Hele evde tek sen tutuyorsan daha zor olur allah kat kat mukafatini versin inş sanada.
Orucu bilen biri bu lafi agzina nasil alir aklim almiyo.
Bisey demeden durmussun oda iyimi kotumu bilemedim.
Sen onlardan farklisin tek mesele bu iste.
Mubarek gece sinir ettiler benide yazarak giybete giriyomu acaba
Doğru okudun bonus canım maalesef..
Evsahibi değildi söyleyen kişi oda iftara gelmişti halası eşimin.
Zaten istenmeyen gelinim hiçbir şey söylemediğim halde,cevap vermek istemedim..cok zoruma gitti çok üzüldüm..esimede bahsettim kırıldığımi,haklısın dedi.
Zaten pek fazla görüşmüyorum böyle oldukları için o gecede eşimin hatırına orada bulundum ,ramazan mübarek gün davet edildim gitmesem olmayacaktı.. yinede uzduler beni..esimin işi çok ağır iki senedir yaza geldiği için tutamıyor yoksa hiç bırakmazdı.. bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum çok kırıldım çünkü.. seni de sinirlendirdim kusura bakma canım benim..ben bu aileyi 20 senedir çekiyorum eşim onlardan çok farklı onun hatırına arada görüşüyorum...
Güzelimm benimm kurban olsunlar sana o lafı diyenler susmak ile en güzel cevabı vermişssinn insan değillermişş üzme kendinii maşşalah çok güzel bir bayanın kg dediğin alınır verilirr kalbin güzell yzüün gzüel şükürler olsun.Şunu da hiç unutmak herkes kalbindekini kusar fesatlarmışş boşverr tatlı cnaını üzmene değmezzDoğru okudun bonus canım maalesef..
Evsahibi değildi söyleyen kişi oda iftara gelmişti halası eşimin.
Zaten istenmeyen gelinim hiçbir şey söylemediğim halde,cevap vermek istemedim..cok zoruma gitti çok üzüldüm..esimede bahsettim kırıldığımi,haklısın dedi.
Zaten pek fazla görüşmüyorum böyle oldukları için o gecede eşimin hatırına orada bulundum ,ramazan mübarek gün davet edildim gitmesem olmayacaktı.. yinede uzduler beni..esimin işi çok ağır iki senedir yaza geldiği için tutamıyor yoksa hiç bırakmazdı.. bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum çok kırıldım çünkü.. seni de sinirlendirdim kusura bakma canım benim..ben bu aileyi 20 senedir çekiyorum eşim onlardan çok farklı onun hatırına arada görüşüyorum...
Ha bu sarkiyi yeni kesfettim
Benim ex e bayram hedayesi yolluycim
Memnun oldum ben yakindan
Hic serefsiz görmemistim
Ne kapak ama di mi
Canım çok memnun kaldık sakin temiz bir otel HD evet tam bir aile ortamı çalışanlar çok sıcak kanlı evinde gibi hissedeceksin kendini sentido belazur otel bodrum akyarlar mevki denize sıfır plajı hem kum hem çim bölümü var sahilde de HD devam ediyor ne istersen sürekli mevcut en önemlisi çok Güleryüzlu insanlar her an memnun etmek için çabalıyorlar otele ulaşım otobüs dolmuş hava alanı transfer mevcut biz izmirdeyiz diye kendi arabamizla 3 saatte gittik müşteri temsilcisi nihan Hn muhasebe Aygül Hn yardımcı olucaktir aile odaları var bahçede iki oda banyo teras şeklinde buyuk ama eski bodrum evleri tarzında biz konfor çok sevdiğimiz için orada bir gece kalıp otel odasına geçtik 5 gece otel odası tek oda ama büyük yataklar ve ortopedik yastıklar çok rahattır evdeki yatağın öyle rahat deil inanIşıl sen bodrumda nereye gittin tatile tavsiye ediyormusun herşey dahil otelmiydi memnun kaldın mı bizde bayram sonrası çıkıcaz ama ne yer belli nede bişey arabada Yok denize yakın bir yer olup otobüsle gidebilmeliyim tüm tavsiyelere açığım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?