Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım ki bu dönemde çoğumuz regliz.. kadınlar bu dönemlerinde namaz kılamamak ve kuran okuyamamaktadırlar. ama yapabildikleri bazı şeyler var ..

Hayzlı kadın(regl dönemindeki kadın demek), her namaz vaktinde abdest alıp, seccadesi üzerinde, o namazı kılacak kadar zaman oturup, tesbih okursa, salevat getirirse, dua ederse veya herhangi bir zikir yaparsa, en iyi kılmış olduğu bir namazın sevabını kazanır.

Hayzlı kadın şunları yapabilir:
1- Sadaka verebilir.
2- Evde birisi Kur’an-ı kerim okursa dinleyebilir.
3- Her çeşit zikir ve dua edebilir.
4- Hepsinden daha kıymetlisi de ilim öğrenebilir. (fıkıh ilminin kastedildiğini sanıyorum.)

kızlar akşam eve gelirken radyoda duyduğum bişey çok hoşuma gitti yazmassam çatlarımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

KAYNANA kaynayan suya benzer her an haşlamaya hazır

GELİN çaya benzer ağır ağır demlenir

DAMAT çay bardağına benzer bir gelin doldurur bir kaynana

GÖRÜMCE çay kaşığına benzer arada bir gelir karıştırır gider

KAYINPEDER çay tabağına benzer döküleni saçılanı toplamak hep ona düşer

Diyet Alışveriş Listesi

Yaz mevsimi geldiğinde istediğiniz kıyafetleri giyebilmek, plajda salınarak yürüyebilmek, aynaya baktığınızda istediğiniz kadını görebilmek için şimdiden diyete başladınız.

Diyet Alışveriş Listesi

Diyet Alışveriş Listesi

Hedefinizdeki kiloya ulaşacağınıza inanıyorsunuz ancak ummadığınız bir anda kendinizi buzdolabının önünde bulunuyorsunuz. Çikolatalar, hamur işleri, kalorisi yüksek tatlılar ve et yemekleri size göz kırpıyor. Peki, bu durumda ne yapmak gerekir?

“Gözden uzak olan gönülden de uzak olur “ sözünü biliyorsunuz değil mi? Diyet yaparken sizi yoldan çıkarmaya teşvik eden kalorisi yüksek yiyecek, içecekler sizden uzak durmuyorsa siz olanlardan uzak durun! Alışverişe çıkmadan önce alışveriş listesi almak ve o listeye sadık kalmak sizi bir artı puan kazandıracaktır.

Diyet alışveriş listesi; yağ ve kalorisi açısından düşük; vücudunuzun ihtiyaç duyacağı miktarda protein, karbonhidrat, vitamin içeren yiyecek ve içeceklerden oluşmalıdır.

Süt Ürünleri

Süt ürünlerinin kalorisini yükselten; içeriğindeki yağ miktarıdır. Peynir, süt, yoğurt gibi süt ürünlerini satın alırken yağ oranı azaltmış olanları tercih edin.

Et Ürünleri

Koyun ve kuzu gibi küçük baş hayvanların etleri yağlıdır dolayısıyla kalorisi yüksektir. Kırmızı et satın alırken yağsız dana etini tercih edebilirsiniz.

Beyaz et satın alırken tavuk, hindi gibi yağ oranı düşük gıdaları tercih edebilirsiniz. Pişirme yöntemi olarak; ızgara, fırın ya da buharda pişirme uygundur.

Balık satın alırken ızgara uygun ve sossuz tüketilebilen balıkları tercih edin.

Tahıl Ürünleri

İşlenmemiş kabuklu pirinç, kepekli makarna ve bulgur tercih edebilirsiniz.

Ekmek satın alırken beyaz un yerine kepekli unla hazırlanmış ekmeklerin kalorisi daha düşüktür ve daha kolay sindirilir.

Barbunya, fasulye, mercimek gibi kuru baklagilleri de alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

Meyve ve Sebzeler

Vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri karşılayan sebze, meyveler sağlıklı beslenmenin olmazsa olmaz parçasıdır. Özellikle çiğ tüketebilen, kabuklu sebze ve meyveleri tercih edebilirsiniz.

Yağlar

Kalorisi düşük ve sağlıklı zeytinyağı; beslenme planınızda mutlaka bulunmalıdır.

Diyet sürecince tereyağı, margarin gibi katı yağlardan uzak durmalısınız.

hihoyyyt Slm arkadaşlar bizde pazartesinden itibaren büro da 3 arkadaş lahana çorbası diyetine başlayacağız 8 günde 4 kilo bakalım verebilecek miyiz?

tünaydın hanımlarrr ve candy arkadaşım
2 gündür fazla giremiyorum ya kızım çok yaramaz oldu dün masa örtüsünü indirdi tabakla birlikte veeee kustuu ay bütün gün ilgi istiyo artık oyunu biliyo ilgiyi anlıyo banada hareket oluyo bu kız zayıflatcak annesini kararlı
yarını çookk merak ediyorum içtim sabah 2 bardk sıcak suyumu
ohh
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin 1 bardak şekersiz açık çay

bide ben etimek yemeye başladım ekmek yerine yemeside zor kıtır kıtır ya çok çiğneyince çok doydum gibi oluyorum akşamda az ıspanak ve yoğurt yedim

kızım acıktı gide de gene gelem görüşüürk hanımlarr hepinize istikrerlı bir gün diliyorum yarın taaartılcazzzzzz

kızın bile gaza geldi denklem :) adı neydi ufaklığın?

ben 102 ye yaklaştım biraz daha bilemiyorum hızlı kaç aklinialirimsmile

Liste derken burada yeni sayılırım ben

cuma akşamı tartılıp buraya yaz kilonu.. sonraki hafta cuma da tartılıp öğleden önce yaz. liste hazırlıyor arkadaşımız.. citol sanırım listeden sorumlu devlet bakanımız kaydirigubbakcemile2 ne kadar kilo verdiğini görelim.. çizelge de yapsanaaa hihoyyyt

kızım cansu ablasıı ye onu ye kilo yapmıyo çok mutlu yapıyo
ben kesin 100 olmuşumdur diyom ama yarın sabah görcez bakalım 1 haftadır tertılmıyorum

ama 14 temmuzda eltimin oğlunun düğünü var o düğüne yetişcem valla alcam şöle dar bi elbise giycem inşallahhhhhhhhhh

niye paranoyak olasın alla alla.sen hayal et, düşün ve gerçekten iste her şey gerçekleşsin bu kadar basit :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…