- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
çaya süte şeker kat daha iyi valla derin o ikramlar yerine..
ben doğuştan kiloluyum kimseye isyan edecek hal kalmadı bende kaydirigubbakcemile3
doğru vallahi geçen gün çaya şeker atmadım ama arkasında aşura yedim arkadaş kızıyor ne yani şimdi bu diyor bende farklı değilim okulu bıraktım lise 1 de okulun en uzunu ve kilolusu bendim ben ablaları gibiydim sınıftakilerin sonra 110 kilo geliyordum nişanlanmadan önce sporla diyet ile 85 kiloya düştüm manken gibi oluyorum boyum çok uzun olduğu için evlendim çocuğum olmasdı sürekli hormon ilaçları tedavi eşim kayserili hamurlar mantılar börekler 110 kilodan sonra tartıya çıkamıyordum korkudan en son çıktığımda bende 135 kiloydum sonra düşe düşe 103 lere düştüm iki sene önce çok güzel olmuştum tedavilerle sporu bırakınca yine 112 oldum ama meleğim 112 kiloda kendiliğinden geldi hamile kaldım 126 ile doğum yaptım sonra 129 oldum ve 3 aydır burada çok dikkat etmemekle 10 kilo verdim :enbuyukkk: :enbuyukkk:
canım sen bir dilim ekmeğini peynirini yeşilliğini yesen çokmu yiyorsun yemeğe başlayıncadasinameki işe yarıyor boshayallersmile
bende çok içtim eskiden ama mecbur başlayacağım yine
portakal suyu içtim şimdi.. aç değildim ama öğleye çok acıkmiim diye
Günaydın Derin, ayyy yazık size yaw. uğraşmışsınız kızla. İyi mi bari şimdi?
Kıl olurum ben de ayyy ben her şeyi yiyorum kilo almyorum deyenler. Bence kesin öyle bir şey yok. Bizi görüp yalan söylüyorlar. Mümkün mü öyle bir şey. haaa manyak gibi spor yapıyordur onu bilemem tabi...
ayça hoşgeldin şu anda iyi çok şükür bebeğimin uykuya dalma problemi öldürdü beni canım 1.5 aydır çok çekiyoruz
canım metabolizmaları çalışıyor kızın oluşu öle senelerdi giderim eczaneye kız hep ayını kopacak bizim akrabamız var iki çocuk doğurdu 45 kilo ve yediğini görsen hayret edersin reçelsiz sofraya bile oturmaz
hihoyyyt Slm arkadaşlar bizde pazartesinden itibaren büro da 3 arkadaş lahana çorbası diyetine başlayacağız 8 günde 4 kilo bakalım verebilecek miyiz?
haftaya cuma listemize katılıyor musun?
tünaydın hanımlarrr ve candy arkadaşım
2 gündür fazla giremiyorum ya kızım çok yaramaz oldu dün masa örtüsünü indirdi tabakla birlikte veeee kustuu ay bütün gün ilgi istiyo artık oyunu biliyo ilgiyi anlıyo banada hareket oluyo bu kız zayıflatcak annesini kararlı
yarını çookk merak ediyorum içtim sabah 2 bardk sıcak suyumu
ohh
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 zeytin 1 bardak şekersiz açık çay
Liste derken burada yeni sayılırım ben
ama 14 temmuzda eltimin oğlunun düğünü var o düğüne yetişcem valla alcam şöle dar bi elbise giycem inşallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?