Baharcım geçmiş olsun. Bayram sonrası muhakkak doktora git canım. .
Ay canım noldu sana geçmiş olsun lütfen artık ihmaal etme Dr. git bakalım ne diyecek ....
Baharnaz nasıl oldun
simi daha iyisidir umarım
Kızlar bayram nasıl geçiyor. Dilime bir şarkı dolandı gidiyor bayram gelmiş benim neyime. Gurbette bayram olmuyor
Baharnaz geçmiş olsun kesin Dr gitmelisin artık
Simi Allah gönlünündeki muradini versin ne diyim umarım herşey gönlünce olur
Çakıl üzülme bir dahaki bayrama gidersin artık
Çok güzel hadi vakalım en beğendiğim listeler seni takipte olacağım bende sabahleyin uzun bir aradan sonra limonlu sirkeli tarçınlı .... vs sıcak su içtim bağırsaklarım temizlensin biraz benim tam anlamıyla başlamam tatil dönüşü olur herhalde ...Çok geçmiş olsun biran önce iyileş seni bekliyorum. Sabah tartildim 92.4 çıktım bayram bana yaramadı. Tic de besin tedavisini seyretmeye başladım. Dilara Koçak in afiyetle diet kitabını okudum beğendim örnek diet listeleri çok iyi size de hoşuma gidenleri yazarım. Ben 1200 kalorilik diet yapacağım genelde doktorlar 1200-1400 kalorilik diet veriyorlarEki Görüntüle 2013458
Geçmiş olsun canım öpüyorumArife gunu yedigim igneler dun yedigim serumlarla bugun daha iyiyim.
Dr a gitmistim kansizlik ure yuksekligi buna soguk alginligini eklemis oldum cok agir atlatiyorum antibiyotige basladik
Sagolun kizlar
Sağol yeniden başlıycak olmanın rahatlığımıdır nedir frensiz gittiğim doğrudur Birçok evde tabağı geldiği gibi gönderdim aslında ama yinede yediklerim rahatsız ettiBenimde kaçamağım var iki dilim baklava üç dilim su böreği bayram bugün napalim yarın yemeyiz üzme kendini
Evet canım bayram sonu bende geliyorumda benim tam anmıyla gelmem 10 temmuz gibi olabilir bir istanbul dışı yapıcam orda dengem bozulur gibi geliyor yada dikkat etmek istemeyebilirim gibi geliyor ....
Bugün bir akraba benim verdiğim kiloların bir kısmını geri aldığımı farketti ne fena millet gözünde mezroyla geziyor sankiiii
Bonus YENA iki gözümm,topraaammm canimsiniz..
Etiketlerinizi gördüm,an itibari ile az duyguluymuşum gibi etiketleriniz için de zırlıyor olabilirim
Ne güzel şey sevmek,bir gönülde var olabilmek çıkarsızca,koşulsuzca..
Ne diyim aklımda,gönlümde,dualarımdasınız çook seviliyorsunuz bilin istedim vesselam...
Tecrubeli olanlar daha iyi bilir. Bu arada ayni kiloyuz sayilir ben 44 giyiyorum. Bi 15 kilo gitse bircok magazada begendigimiz olur gibi dusunuyorum :Şuan 46 bedenim 40 beden olmak için kaç kilo vermem gerek Koton da çok güzel gomlekler beğendim en büyüğü 40 beden moralim bozuldu
Beraber yapacağız Dilara Koçak in kitabında canın mantı istediğinde örnek beslenme var atarım sana yeterki hedef belli olsun amaç kilo vermek olsuncakil80 tmm canim basliyoz
Yesil cayi birakicam kahveyi azalticam
Pilav makarna manti kesicem
Aksamlari ekmek yemiycem
Suyu artiricam
Ve en az 20 dk yuruyus gunluk aldigim kararlar
Insallah yapabilirim
En tehlikeli asitli icecegi biraktin canim.Dün eşim eski fotolarımi çıkardı güzel hatunmusum resimlere bakınca içim sizladi. Üni den mezun olurken bir fotom var bakmaya doyamadim tam Narsist oldum. Eşime göre hala guzelmisim ama içim burkuldu ben nasıl bu kadar kilo aldım bir insan nasıl kendini bu kadar bırakır
Ama artık hersey değişecek durmayı öğreneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?