Listem
Sabah 8 de
Türk Kahvesi
Öğlen 12 de
50gr lor peyniri
1 domates
1 biber
3 adet siyah zeytin
2 adet etimek
Maydanoz bir avuç
Saat 3 de
Küçücük minicik armut
Aksam
1 kepçe Kurufasulye
1 kaşık pirinç pilavı tadına baktım
1 dilim ekmek
Saat 9 a kadar yersem küçük armut veya muz yiyeceğim ve Türk Kahvesi içeceğim
3.37 km yürüyüş yaptım yaklaşık 4819 adım attım yarın daha da fazla yapacağım
Çok güzel ama karbonhidrat ölçün sanki çok gibi geldi yarın daha güzel olacakKahvalti oncesi ilac ve bi kiraz 2 brd su
40 dk sonra 2 dlm ekm 5 zeytin 2 minik dom 1 kk peynir 3 dlm sucukl yum 1 tk dan az pekmez
10.30 turk kahv orta seker
13.00 2 kurudolma5 yaprak sarma 1 dlm ekm
14.30 bi avuc kiraz
15.30 sutlu turk kahv yarim kupa
17.00 minik armut
19.00 az pilav ustu kavurma ayran salata iki lokma ekm.
09.30 daBi minik nane sekeri ve bi dilim elma yedim
8 brd su icmisimdir
1400 kalori almamis oluyosun 7 dlm ekm nerde cakilBelki bu liste işinize yarar ben 1400 kalorilik yapıyorum ölçüye dikkat ederek . Elimden geldiğince
Dikkat edicem ama bi turlu beyaz ekmekten vazgecemiyom ozellikle sabahlariÇok güzel ama karbonhidrat ölçün sanki çok gibi geldi yarın daha güzel olacak
Evet yanlış hesaplamisim gece salamla 2 dilim ekmek yedim 11 de 1 tane de muz küçük hala uykum gelmedi uyanık kaldığım sürece Karnım acikiyor. 11 de yatma planım da suya düştü1400 kalori almamis oluyosun 7 dlm ekm nerde cakil
Ben de zorlanıyorum yufka ekmek de bulamadım kepekli ekmek aldım 1 dilim ekmek 2 etmek yapıyor sabah etmek yedim o biraz frenlediDikkat edicem ama bi turlu beyaz ekmekten vazgecemiyom ozellikle sabahlari
Ben de bugun ise gömlek baktım 44 beden dar oldu mağazanın 46 bedeni yoktu moral bozukluğu ama vazgeçmedim 5 kilo verip yine alışveriş yapcamİyi geceler okudum sizi kızlar bende bugün AVM deydim daha çok mayo baktım hiç güzel durmadı tabii bir dünyada para giyecem bir hafta atıcam kenara duracak evdeki biraz büyük geliyor ama bugünkü denediklerimden çok daha güzel Evdekiyle idare etmeye karar verdim birtek kızıma aldım bir mayo ve elbise .....
Tatil yerinde ayarlandı cuma akşamı yola çıkıcaz
Sagolasin Asuman insallah 5 kilon geldigi gibide gitsin canim insanin aldikca morali bozuluyorİyi geceler
İki gündür bayram ziyareti vs evde değildik genelde itiraf edeyim yedim herseyden ama abartmadan
Bugün biraz da yürüdük
baharnaz geçmiş olsun
Benim de ilk hedefim 5 kilo inşallah
Bildigimiz kitir kitir kizarmis tuzsuz etimek miBen de zorlanıyorum yufka ekmek de bulamadım kepekli ekmek aldım 1 dilim ekmek 2 etmek yapıyor sabah etmek yedim o biraz frenledi
Tmm ilk hedef 5 kilo gitsin. Bu arada cakil moralini bozmamak icin dar kalip calisan magazalara gitmeBen de bugun ise gömlek baktım 44 beden dar oldu mağazanın 46 bedeni yoktu moral bozukluğu ama vazgeçmedim 5 kilo verip yine alışveriş yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?