Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listem

Sabah 8 de
Türk Kahvesi

Öğlen 12 de
50gr lor peyniri
1 domates
1 biber
3 adet siyah zeytin
2 adet etimek
Maydanoz bir avuç

Saat 3 de
Küçücük minicik armut

Aksam
1 kepçe Kurufasulye
1 kaşık pirinç pilavı tadına baktım
1 dilim ekmek

Saat 9 a kadar yersem küçük armut veya muz yiyeceğim ve Türk Kahvesi içeceğim

3.37 km yürüyüş yaptım yaklaşık 4819 adım attım yarın daha da fazla yapacağım

Esselamualeykumverahmetullah
Biraz utanarak yaziyorum ama ramazan boyunca ugrayamadim izni iyi degerlendireyim dedim hepinizi cok ozledim hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun buyuklerimin ellerinden kucuklerimin ve yasitlarimin yanaklarindan operim ve kabul ederseniz tekrar listeye girmek isterim

Kahvalti oncesi ilac ve bi kiraz 2 brd su
40 dk sonra 2 dlm ekm 5 zeytin 2 minik dom 1 kk peynir 3 dlm sucukl yum 1 tk dan az pekmez
10.30 turk kahv orta seker
13.00 2 kurudolma5 yaprak sarma 1 dlm ekm
14.30 bi avuc kiraz
15.30 sutlu turk kahv yarim kupa
17.00 minik armut
19.00 az pilav ustu kavurma ayran salata iki lokma ekm.
09.30 daBi minik nane sekeri ve bi dilim elma yedim
8 brd su icmisimdir

Çok güzel ama karbonhidrat ölçün sanki çok gibi geldi yarın daha güzel olacak

Ben bugun tam tamına 10 000 adım attım eşim beni dondurma yemeğe götürdü ama yürüyerek 5 adım giderken 5000 adım dönüşte 3 top dondurma yedim ama bidaha yer miyim bilmiyorum hiç cazip gelmiyor suan. Canımın istediği yemeklerde önce yürüyecegim hala canım istiyorsa yiyeceğim çok başarılı oldu taktik. Saat 9 daki meyve ve ceviz hakim için dondurma yemiş oldum. 260 kalori aldım 477 kalori yaktim.

İyi geceler okudum sizi kızlar bende bugün AVM deydim daha çok mayo baktım hiç güzel durmadı tabii bir dünyada para giyecem bir hafta atıcam kenara duracak evdeki biraz büyük geliyor ama bugünkü denediklerimden çok daha güzel Evdekiyle idare etmeye karar verdim birtek kızıma aldım bir mayo ve elbise .....

Tatil yerinde ayarlandı cuma akşamı yola çıkıcaz

Ben de bugun ise gömlek baktım 44 beden dar oldu mağazanın 46 bedeni yoktu moral bozukluğu ama vazgeçmedim 5 kilo verip yine alışveriş yapcam

İyi geceler
İki gündür bayram ziyareti vs evde değildik genelde itiraf edeyim yedim herseyden ama abartmadan
Bugün biraz da yürüdük
baharnaz geçmiş olsun
Benim de ilk hedefim 5 kilo inşallah
Sagolasin Asuman insallah 5 kilon geldigi gibide gitsin canim insanin aldikca morali bozuluyor

Ben de zorlanıyorum yufka ekmek de bulamadım kepekli ekmek aldım 1 dilim ekmek 2 etmek yapıyor sabah etmek yedim o biraz frenledi
Bildigimiz kitir kitir kizarmis tuzsuz etimek mi

Ben de bugun ise gömlek baktım 44 beden dar oldu mağazanın 46 bedeni yoktu moral bozukluğu ama vazgeçmedim 5 kilo verip yine alışveriş yapcam
Tmm ilk hedef 5 kilo gitsin. Bu arada cakil moralini bozmamak icin dar kalip calisan magazalara gitme

Selamun aleykum bayramımız mübarek olsun güzeller biraz geç oldu ama gelen giden anca bakabildim
Sıkıntılı bir ramazan hüzünlü bir bayram oldu bu sene Rabbim beterinden esirgesin neyse dizinde içiniz karartmayim
Cumaya bildirim yapicam inşallah toparlanmak lazim
Hepinizi kocaman opuyorum

Slm kizlar
Bugun aksam eve donus var. Yarindan itibaren baslayacagim yeni diyet programlari ariyorum. Acaba onceki yaptigim 8 haftalik programimi yeniden yapsam yoksa baska birsey mi bilemedim o programdada hep kis sebzeleri vardi yaza nasil uyarlarim bilmem.
Bu ara isvec diyeti var kafamda ama kararsizim en son uni 2 deyken yapmistim galiba guzel sonuclar almistim. Ordada ispanak var ama fresh olarak bulabilirim herhalde .. kafamda deli sorular iste ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…