Rabbim kazadan beladan korusunSlm kizlar
Bugun aksam eve donus var. Yarindan itibaren baslayacagim yeni diyet programlari ariyorum. Acaba onceki yaptigim 8 haftalik programimi yeniden yapsam yoksa baska birsey mi bilemedim o programdada hep kis sebzeleri vardi yaza nasil uyarlarim bilmem.
Bu ara isvec diyeti var kafamda ama kararsizim en son uni 2 deyken yapmistim galiba guzel sonuclar almistim. Ordada ispanak var ama fresh olarak bulabilirim herhalde .. kafamda deli sorular iste ?????
Rabbim kazadan beladan korusun
Hasibe neye baslayacagina karar verince bizimle paylasirsan sevinirim sir gibi saklama verdigin kilolarla soka sokma beni:))
O 8 haftalik dedigin seyi detaylariyla buraya atabilirmisin
Biz cakilla bu sefer fena ciddiyiz
Evet eti formun da aldım ölçü değişimlerine göre 2 etimek 1 dilim ekmek oluyor değişimleri de atarım belki yavaş yavaş bırakırız ekmeğiSagolasin Asuman insallah 5 kilon geldigi gibide gitsin canim insanin aldikca morali bozuluyor
Bildigimiz kitir kitir kizarmis tuzsuz etimek mi
Tmm ilk hedef 5 kilo gitsin. Bu arada cakil moralini bozmamak icin dar kalip calisan magazalara gitme
Hadi sende bizimlesin 4 kişi olduk kararlı bir grup olarak başka yok mu gelen hadi kızlar azim görelim ses çıkmıyor ...aysetolgaiyiyasam sitesinde 8 haftada degisim programini yaptim orasiyla es zamanli gittim her hafta yeni bir liste yayinladilar guncel listeler oldugu icin mevsim sebzeleri vardi dolayisiyla simdi o sebzeleri bulmak zor
Karar verdim galiba isvec diyeti yapcam az once komsumu aradim pazara giderseniz varsa bana 2 kilo ispanak alin dedim sali gunleri bizim oranin pazari kuruluyor. Zorlu bir surec ama sonucta 13 gun sayili gun cabuk gecer. Sabah aksam isede yurudummu tamam gunluk 7 km yuruyus cepte. Bide uygulama indirdim 30gunluk fitnes programi diye ordada kalca basen hareketlerini yapmayi planliyorum bolgesel kilom var. Fena gaza geldim bozmazsam iyi ☺
Ben pazı aldım yıkamasi daha kolay bugün yapacagimSlm kizlar
Bugun aksam eve donus var. Yarindan itibaren baslayacagim yeni diyet programlari ariyorum. Acaba onceki yaptigim 8 haftalik programimi yeniden yapsam yoksa baska birsey mi bilemedim o programdada hep kis sebzeleri vardi yaza nasil uyarlarim bilmem.
Bu ara isvec diyeti var kafamda ama kararsizim en son uni 2 deyken yapmistim galiba guzel sonuclar almistim. Ordada ispanak var ama fresh olarak bulabilirim herhalde .. kafamda deli sorular iste ?????
Insallah canim yine sabah b.ekmek yedim ama dunden azdi lokmalari sayiyorum resmen ekmek yerkenEvet eti formun da aldım ölçü değişimlerine göre 2 etimek 1 dilim ekmek oluyor değişimleri de atarım belki yavaş yavaş bırakırız ekmeği
Sorma bugün bende kaçırdım ekmeği evde kepek varken ben gidiyorum beyaz ekmeğe yedigimde ekmek arası domates başka bişey de değilInsallah canim yine sabah b.ekmek yedim ama dunden azdi lokmalari sayiyorum resmen ekmek yerken
Pers sabah kontrollerim umarım tamamen bitmistir. Karaciğerim de düzelse çok mutlu olacağımCakil tahlillerini ne zaman yeniliyceksin soruyim soruyim diyorum ama varmi bi durum degerin duştumu iyice
Hoşgeldin bizde durumlar bıraktığın gibi herkes bayram sonrası harekete geçecek hadi sende katilpardon kürkçü dükkanı burası mı?
herkese birer bayram öpücüğü..
iyi bayramlar benim canım ballarım. hepinizi çok özledim. biliyorum sırra kadem bastım topiğe girmiyorum hiç. üzgünüm ne desemde boş ama özledim işte beeee.
işler güçler bildiğiniz gibi. yoğun! diyet yarım yamalak kaldı utanarak söylüyorum. bayram dönüşü kendi kendime efsane geri dönecek gazı veriyorum hadi hayırlısı.
sizler nasılsınız?
toplu harekat yapacağız desene:) topiğe çok giremem söz veremiyorum o yüzden ama hareket bilincini kafamda oturtmaya çalışıyorum. bu arada okuduğun kitap ne ? merak merak meraaaakk :)Hoşgeldin bizde durumlar bıraktığın gibi herkes bayram sonrası harekete geçecek hadi sende katil
Dilara Koçak afiyetle diyet içinde örnek beslenmeler var seçimler var biraz buna göre sekillendirecegim diyeti ..toplu harekat yapacağız desene:) topiğe çok giremem söz veremiyorum o yüzden ama hareket bilincini kafamda oturtmaya çalışıyorum. bu arada okuduğun kitap ne ? merak merak meraaaakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?