Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ohh ne güzel kilolar gidiyor bakıyorumda
ama ben tartı alana kadar tartılmayacağım ama diyete devam
şimdi ben oğlumu komşuya bırakıp pazara gideceğim ne alsam acaba pazardan fikir verin şöyle yiyebileceğim bişeyler sebze falan karar veremedim de

ama 14 temmuzda eltimin oğlunun düğünü var o düğüne yetişcem valla alcam şöle dar bi elbise giycem inşallahhhhhhhhhh

inşallah ağustosta benim de bi düğüne yetişmem lazın.. kiloyu vermem için 25 hafta var sadece eyvahedigeldismile

benimde arkadaşımın düğünü var nisanda ama ben o zamana kadar 80 olamamki ama en azından belki bi 10-15 kg verebilsem tam süper olacakta

brokoli pırasa havuç turp karnabahar bi de balık al zemuszemus

Ispanak da alabilirsin bir de salata için kıvırcık filan almayı unutma ve bol meyva yerimseniben

bencede 70 olursan süpper olur bende mi 70 hedeflesem ben hiç 70 olduğumu hatırlamıyorum üniv 1 deykene bilem 75 dim ben evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım 83 84 le hamile kaldım veee doğumdan soraa öküz gibi yedim sanki süt oldu hayır hiçde olmadı kızım şu anda hiç emmiyo bizim gibi çorba pilav yiyiyo vee kilolar hediyesi oldu yaniii
ben hftada 1 kavanoz pekmez sulandırıp bitirdim yazdan beri
valla kilo almak isteyenlere söyleyin dayansınlar pekmeze

evet ya salata süper bişiy hem limon felanda sıkınca öff yanına azcık tavuk tamam işte al akşam yemeği

bide kızlar benim en kötü yaptığım neydi bilyonus mu ben tv karşısında acayip yemek yiyiyordum yani bi yemek yiyceksem geçip tv karşısında yiyiyordum vee baze 1 ekmek bitiyorduuuuuuuuuuuuuu

benim boyumda 1.70 civarında belkide birazcık daha uzun olabilir boyumuda ölçeyim bari tam olarak kaç bilmiyorum
hımm güzel fikir balık
brokoli evde var yeşillik alırım balık olarak hangisi uygun olur diyet için şöyle az yağlı olsun

ıyyy ne iğrencim ya şimdi çok dikkat ediyorum yiyceğimi kendime bir tabağa ayarlıyorum ekmeğimide 2 dilim kepek ekmeğimide tabağa bırakıyorum kalan ekmeği yakınımdan uzaklaştırıyorum ki uucundn tırtıklamıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…