Kopmayi basaririz diyeyim sabahlari hic kopamiycak gibi geliyomSorma bugün bende kaçırdım ekmeği evde kepek varken ben gidiyorum beyaz ekmeğe yedigimde ekmek arası domates başka bişey de değil
Kolay gelsin benim gorusüm kizlar isi daha cabuk ogreniyoSlm güzeller WC eğitimi başladı minnakimin spor falanda yok dönmek istiyorum ama nasıl?
Çok iyi toparlamissin günlük tüketimin çok da fazla değil cumaya merakla bekliyorumCakil
Sabah ilac 2 kiraz 2 brdk su 4 cekirdekli uzum
40 dk sonra 2 kk peynir 1 yum dom 1 lokma bal bi lokma pekmez 5 zeytin sekersiz cay
2 dlm b ekm
Turk kahv orta
12.30 3 beyaz nektarin 1 kauisi 5 kiraz
14.30 bi kase corba
17.30 kekikli kraker yedim 4 tane
20.00 de işi bozdum salata etli ekmekn yedim bi brd ayran
7 brdk su sabahi az ogleni ekmeksiz gecirdim aksam ne telafi oldu ama
Sanirim öyle kimse gelmiyor cuma göreceğiz bayram dönüşü kilolarini yediler tabi gelemiyorlarCakil bi bizmiyiz nerde bu kizlar
Begeni Kralicesi 2.olmuşum :))))) aman taht kirilmasin
Gunaydinnn gunaydinnn tabiside gunaydinn
Mevsimi, sabahi verene sukurler olsun
Side Larisa bic gibi bişeydi adı okunuşuyla yazdım yer ayırtmak için çok geç kalmışız her yer dolu birde bütçe olarak buraya gücümüz yetti kötünün iyisi diyelim gidip görcezFrida tatile nereye karar verdiniz
Nasıl oldun daha iyisindir umarım ilaçlar iğneler bitti mi ?Begeni Kralicesi 2.olmuşum :))))) aman taht kirilmasin
Slm kizlar
Bugun aksam eve donus var. Yarindan itibaren baslayacagim yeni diyet programlari ariyorum. Acaba onceki yaptigim 8 haftalik programimi yeniden yapsam yoksa baska birsey mi bilemedim o programdada hep kis sebzeleri vardi yaza nasil uyarlarim bilmem.
Bu ara isvec diyeti var kafamda ama kararsizim en son uni 2 deyken yapmistim galiba guzel sonuclar almistim. Ordada ispanak var ama fresh olarak bulabilirim herhalde .. kafamda deli sorular iste ?????
aysetolgaiyiyasam sitesinde 8 haftada degisim programini yaptim orasiyla es zamanli gittim her hafta yeni bir liste yayinladilar guncel listeler oldugu icin mevsim sebzeleri vardi dolayisiyla simdi o sebzeleri bulmak zor
Karar verdim galiba isvec diyeti yapcam az once komsumu aradim pazara giderseniz varsa bana 2 kilo ispanak alin dedim sali gunleri bizim oranin pazari kuruluyor. Zorlu bir surec ama sonucta 13 gun sayili gun cabuk gecer. Sabah aksam isede yurudummu tamam gunluk 7 km yuruyus cepte. Bide uygulama indirdim 30gunluk fitnes programi diye ordada kalca basen hareketlerini yapmayi planliyorum bolgesel kilom var. Fena gaza geldim bozmazsam iyi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?