Hayriye benim bilmediğim bişey mi var haberleri kaçırdım galiba ramazanda sen niye o kadar sıkıldın hüzünlendin iyisin dimii dahada iyi olucaz inşallahGunaydın
pardon kürkçü dükkanı burası mı?
herkese birer bayram öpücüğü..
iyi bayramlar benim canım ballarım. hepinizi çok özledim. biliyorum sırra kadem bastım topiğe girmiyorum hiç. üzgünüm ne desemde boş ama özledim işte beeee.
işler güçler bildiğiniz gibi. yoğun! diyet yarım yamalak kaldı utanarak söylüyorum. bayram dönüşü kendi kendime efsane geri dönecek gazı veriyorum hadi hayırlısı.
sizler nasılsınız?
Oooo kolay gelsin çabuk öğrenir inşallahSlm güzeller WC eğitimi başladı minnakimin spor falanda yok dönmek istiyorum ama nasıl?
Gunaydin cancagizim
Nassin insallah bugun
Günaydın canlar zombi gibiyim işe gidiyoruuum
Ay çok tatlısın 2 kilo nohut ve fasulye olayı iyi olmuş bende bir kilo zor pişirip yarısını buzluğa atıyorum hazır yemek oluyorBugün 1 saat yürüyüş yaptık eşimle suan bacaklarım çok ağrıyor. Vazgecmeyecegim yarın akşam yine devam edeceğim hareket ettikçe kendimi daha iyi hissetmeye başladım .
Bu arada hızımi alamayip 2 kilo nohut u islamisim ve 1 kilo da fasulye amanin hasla hasla bitmiyor haftada 2 gün bakliyat olayını sanırım abarttim
İnşallah canım benim için ters bir tarih kızıma uydurduk işte iş anlamında sıkışıcam diğer yönden 3 kişiyiz sıkılmayız umarım birazda kızım için oldu yanii inşallah iyi geçer öpüyorumCok sukur iyiyim nurumkendimi cok hazirlamistim bayram sonrasina.
Biraz kotu uyanmama ragmen kurulmus saat gibiydim.
Suyla basladim.
Allah utandirmasin
Zombiş gunaydintatile gidecek olmana cok seviniyorum ins butun negatifligini atip gelicen
günaydıııınnnn
aile ile ilgili problemler canım maalesef sadece evin içinin huzuru yetmiyor Rabbim herkesi ferahlatsin inşallah sen nasılsın tatil planı var sanırım bol bol dinlenme inşallahHayriye benim bilmediğim bişey mi var haberleri kaçırdım galiba ramazanda sen niye o kadar sıkıldın hüzünlendin iyisin dimii dahada iyi olucaz inşallah
daha iyiyim yenam sağolGünaydın, mutlu çarşambalar. ..
74FRIDA canım çok sevindim..inş çok iyi geçer tatiliniz.. iyi dinlenmeler.. ne zaman gidiyorsunuz. ?
Bir sisko tilki girdim sanki :)Davina
Çakıl ve bahar ve hasibe ve bonus ve asu harikasiniz şimdiden. . Incecik olacaksınız inşallah. .
Hayriyecim bugün nasılsın. ?
E eboe yok, oda bugün başlayacaktı..
ta kendisiGünaydın
Tanıyamadım. siz yoksa zayıflayıp sonra kilo almaya calisanlardanmisiniz.
Ayy çok yorgunum .. akşam çok kalabalık misafirim vardı coluklu çocuklu
Çok güzel geçti ama yoruldum ehtiyarlik zor .. Bugün eve gidince yeniden evi temizlemek gerek. Dün akşam mutfağı ve lavabolari hallettim sadece ..
Sizlerin nasıl geçti. .?
Bayramin 3.gunu akvaryum gezmis insanim bee :))
Dogdugumdan beri istanbuldayim boyle kalabalik gormedim.
Havada hava yok gibi her yer insan kokuyo gibi tiksinc bi durum yasiyoruz.
Bunun sonu nolucak bilmiyorum.
Ben hep kv lerdeydim. Gelinlik yaptim ayiptir soylemesi :)) dunde biraz cocuklari gezdirelim dedik donuste yine kv ye gectik.
Oyle yani.
Evi soracak olursan delimisin tabiki b.. goturuyor 3 gun bakmamişam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?