+1 benim de evim ilginç bir durumdaAynen işte benim ev de öyle :)
Akvaryum ne kız. Kalabalığı ben de hiç sevmiyorum.. hatta eşim denize gidelim dedi istemedim çünkü herkes sahilde biliyorum sonra gideriz inş. .
Gelinlik hee ,eferim. Bugün ona yarın sana inş. ..
3 aydır hazır olmak için bekledim bende soran sorana aaa hala bezlimi başlayın artık vs vs bla bla blaISILDURU kolay gelsin wc seyinizde bizimde var oyle bir durumumuzda ben hazir deyılım henuz.
cuma akşamı binicez cumartesi otele giriş yaparız işte ayın 7 sindede çıkış yapıcazGünaydın, mutlu çarşambalar. ..
74FRIDA canım çok sevindim..inş çok iyi geçer tatiliniz.. iyi dinlenmeler.. ne zaman gidiyorsunuz. ?
Bir sisko tilki girdim sanki :) @Davina
Çakıl ve bahar ve hasibe ve bonus ve asu harikasiniz şimdiden. . Incecik olacaksınız inşallah. .
Hayriyecim bugün nasılsın. ?
E eboe yok, oda bugün başlayacaktı..
bayramın birinci günü akraba ziyaretiAyy çok yorgunum .. akşam çok kalabalık misafirim vardı coluklu çocuklu
Çok güzel geçti ama yoruldum ehtiyarlik zor .. Bugün eve gidince yeniden evi temizlemek gerek. Dün akşam mutfağı ve lavabolari hallettim sadece ..
Sizlerin nasıl geçti. .?
sağol canım Allah sanada ferahlık versin hayırlı kapılar açsın önündeaile ile ilgili problemler canım maalesef sadece evin içinin huzuru yetmiyor Rabbim herkesi ferahlatsin inşallah sen nasılsın tatil planı var sanırım bol bol dinlenme inşallah
daha iyiyim yenam sağol
akvaryum arap doluydu dimiii ne kalabalık ne kalabalık daha ne kadar dayanacaz bakalım istanbulda büyükçekmecedede millet üst üteydiiBayramin 3.gunu akvaryum gezmis insanim bee :))
Dogdugumdan beri istanbuldayim boyle kalabalik gormedim.
Havada hava yok gibi her yer insan kokuyo gibi tiksinc bi durum yasiyoruz.
Bunun sonu nolucak bilmiyorum.
Ben hep kv lerdeydim. Gelinlik yaptim ayiptir soylemesi :)) dunde biraz cocuklari gezdirelim dedik donuste yine kv ye gectik.
Oyle yani.
Evi soracak olursan delimisin tabiki b.. goturuyor 3 gun bakmamişam
ISILDURU kolay gelsin wc seyinizde bizimde var oyle bir durumumuzda ben hazir deyılım henuz.
adaş ben nasıl toparlıyacam yaaa o değil sizi okudukça yada bu ara hep böyle kendimi hep aç hisediyorumGüzel bir gün olsun hepimiz için bugün inşallah
Biz daha kahvaltı yapacağız :)
Bayram çok yoğun değildi ilk 2 gün güzeldi
Yemek konusunda aşırı bir coşma yaşamadım
Bugün makarna yemek istiyor canım hatta soslu bir spagetti :))
Erken yersek sorun olmaz
Bir de yürürsek süper
Çok sıcak ama yürüyüşü ihmal etmeyelim güzeller
adaş ben nasıl toparlıyacam yaaa o değil sizi okudukça yada bu ara hep böyle kendimi hep aç hisediyorum
TAMAM tatil dönüşü bakıcam kendime zaten açık büfe şeysi beni beni gerdi herhalde filan filanTatile odaklan lutfen birak o gune kadar bisey yapma ve takma bunu.
Verdigin 30 kiloyu hatirla basarini hic azimsama.
bugün ben de makarna yaparım ya da bol yeşillikli , bol ekşili bişey ( adını burda yazmak istemiyorumHazirda makarna vardi yesemmi yemesemmi diye cok dusundum vakit gectikce aciktim halsizlestim koyup yedim bi tabak ama inanimaz siskinlik rum su an.
Yediklerimden rahatsiz olmak mutlu ediyo beni. Hissetmedigim gunlerde oldugu icin.
Senin tabirible" len" bu ne değişik bir ruh hali yediklerinden rahatsız olmayi sevmek abowwww o zaman hep tombik olmak senin kaderin bacım deycek hec bişey kalmadıHazirda makarna vardi yesemmi yemesemmi diye cok dusundum vakit gectikce aciktim halsizlestim koyup yedim bi tabak ama inanimaz siskinlik rum su an.
Yediklerimden rahatsiz olmak mutlu ediyo beni. Hissetmedigim gunlerde oldugu icin.
Senin tabirible" len" bu ne değişik bir ruh hali yediklerinden rahatsız olmayi sevmek abowwww o zaman hep tombik olmak senin kaderin bacım deycek hec bişey kalmadı
ne anladin acaba
Ben diyorum okuz gibi bi tencere makarna yiyip diyorum siskinlik doymak falan hissetmedigim gunler oldu diyorum.
Onlari dusununce sismek iyi hissettirdi bi an midem kucuk gibi hissettim bozma kizim mutlugumuhissediyorum benim midem kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?