Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

+1 benim de evim ilginç bir durumda
yenacım alaçatıda bi mekan bulmuş arkadaşlar henüz keşfedilmemiş, dün bile 5-10 kişi anca varmış
adını ve yerini tam öğreneyim yazarım sana da.

biz de bayramın 1. günü kv lere gittik daha gider gitmez görümcemin nişan tarihi yüzünden tartıştık
2. sabah ta eve döndük . yine bir bayram daha hüsran

Kızlar bende geldim aramıza kilo 90 boy 160 ilk hedef bir ay için 85 olmak 98 kilodan dustum 90 a bir ay oldu başlayalı diyete emziriyorum bu arada spor sadece leslie yapiyorum iki mil nazende yürüyorum bebek olduğu için çok çıkarıyorum

Biktim artık mağazaya gidiptte ust baş bulamamaktan eşimin arkasından tin tin yurumekten ama kafama koydum vericem bu kiloyu inşallah

cuma akşamı binicez cumartesi otele giriş yaparız işte ayın 7 sindede çıkış yapıcaz

bayramın birinci günü akraba ziyareti
2. gün otel ayarlama alışveriş annemler
3. gün temizlik misafir aynen yoruldum

aile ile ilgili problemler canım maalesef sadece evin içinin huzuru yetmiyor Rabbim herkesi ferahlatsin inşallah sen nasılsın tatil planı var sanırım bol bol dinlenme inşallah

daha iyiyim yenam sağol
sağol canım Allah sanada ferahlık versin hayırlı kapılar açsın önünde

akvaryum arap doluydu dimiii ne kalabalık ne kalabalık daha ne kadar dayanacaz bakalım istanbulda büyükçekmecedede millet üst üteydii
ben bayram arifesi yardımcı arkadaş aldım ama hiç yapamamış irenç ötesi yıkadığım perdeleride anlatığım halde yanlış takmış bir daha aynı kadını kesin çağırmıycam ne var eşimin dillini bağladım evde bayram temizliği yapıldı diye hiç ses etmedi ama ev kirlii mutfak fayans ve dolaplarında kadın harita çizmiş gideyim geleyimde yeniden temizleteyim zaten oğlan var ben anca yemek çamaşır ütüye yetişebiliyorum

ISILDURU kolay gelsin wc seyinizde bizimde var oyle bir durumumuzda ben hazir deyılım henuz.

kış gelmeden kendini hazır hisetsen iyi olur soğuklar başlamadan bezden kurtulursunuz

arkadaşlar herkese merhaba,
ramazan boyunca tam anlamıyla dıkkat edemedim,çok diyet odaklı yaşayamadım,kontrol bende değildi sanki..
burayada giremediğim için özür dilerim..
normalde ramazanda 6-7 hatta daha fazlasını bıle alma kapasitem var..ramazan baslangıcında birazda kılo verdıgım için dikkat etmezsem ipin ucu kaçar ve 7-8 kg alırım diye düşünüyodum..
sadece iftar yaptım diyebilirirm..zaten aşırı yenmıyo..sonrasında çok bişey yemedım tıkandım..
ama yemeklerın içeriğine dikkat etmedım..karbonhıdrat tatlı vs..davetlerde de kaçınmadım..
ama günde tek öğün yiyince bir sekılde aşırı artmadı kılom ve bayramda cok artar derken onuda elımden geldıgı kadar mınımumda tutmaya calıstım..
sonuc bu sabah 124,4..
122,9 ile basladıgımı hatırlıyorum ve 1,5 kg artıdayım..onuda ctesiye kadar atarsam,bıraktıgım noktadan tekrar baslayacagım ınsallah..
15 temmuzda yıllık ızıne cıkacagım..en azından önümdekı 2,5 haftada 5 kg vermem gerekıyor..6 olsa tadından yenmez:)

adaş ben nasıl toparlıyacam yaaa o değil sizi okudukça yada bu ara hep böyle kendimi hep aç hisediyorum

Tatile odaklan lutfen birak o gune kadar bisey yapma ve takma bunu.
Verdigin 30 kiloyu hatirla basarini hic azimsama.
TAMAM tatil dönüşü bakıcam kendime zaten açık büfe şeysi beni beni gerdi herhalde filan filan
makarna bence ekmeğe görede pilava görede hafif geliyor bana bir nevi patates gibii düşünsek
şu kişiye özel günlük menü gönderen firmalar varyaa kalori hesaplı paketler o firmada çalışan bir akraba geldi dün bana bir kaç değişik tarif verdi ama çok uğraştırıcı geldi yok onu haşla diğerini ez peştamal sos yap tepsiye diz üzerine kaşar dök filan diye tarifler verdi ama çok uğraştırıcı dedim 1500 kişiye yemek çıkartıyorlarmış
aslında baya baya yemek yapıyorlarda ölçülü paketleyince günlük kalori şeysini tuturuyorlar az şekerli üzümlü kurabiye yapıyoruz çok güzel oluyor dedi tabi pakete 1 kurabiye koyunca millet menülerle zayıflıyor

Hazirda makarna vardi yesemmi yemesemmi diye cok dusundum vakit gectikce aciktim halsizlestim koyup yedim bi tabak ama inanimaz siskinlik rum su an.

Yediklerimden rahatsiz olmak mutlu ediyo beni. Hissetmedigim gunlerde oldugu icin.
bugün ben de makarna yaparım ya da bol yeşillikli , bol ekşili bişey ( adını burda yazmak istemiyorum )
bu ay mutfak alışverişi yapmadık vakitsizlikten dolap bomboş

Hazirda makarna vardi yesemmi yemesemmi diye cok dusundum vakit gectikce aciktim halsizlestim koyup yedim bi tabak ama inanimaz siskinlik rum su an.

Yediklerimden rahatsiz olmak mutlu ediyo beni. Hissetmedigim gunlerde oldugu icin.
Senin tabirible" len" bu ne değişik bir ruh hali yediklerinden rahatsız olmayi sevmek abowwww o zaman hep tombik olmak senin kaderin bacım deycek hec bişey kalmadı

Senin tabirible" len" bu ne değişik bir ruh hali yediklerinden rahatsız olmayi sevmek abowwww o zaman hep tombik olmak senin kaderin bacım deycek hec bişey kalmadı

ne anladin acaba
Ben diyorum okuz gibi bi tencere makarna yiyip diyorum siskinlik doymak falan hissetmedigim gunler oldu diyorum.

Onlari dusununce sismek iyi hissettirdi bi an midem kucuk gibi hissettim bozma kizim mutlugumu hissediyorum benim midem kucuk

kestirmek lazım bu mideleri o halde çünkü bende bazen hiç doymak nedir bilmiyorum hatta çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…