- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ben pazı aldım yıkamasi daha kolay bugün yapacagim
Begeni Kralicesi 2.olmuşum :))))) aman taht kirilmasin
Hasibecim sen zaten masallah kararli oldugunu ispatladin. Isvec diyeti gibi sagliksiz biseye ihtiyacin hic yok.
Gerenk yok :))
Zaten ispanak mevsim sebzesi degil tuketmemek daha iyi. Arada yenir illakide kış mevsimi icin daha uygun vucudumuza.
Ender sarac her ilkbahara gecerken diyor artik karnabahar brokoliyi falan tuketmeyin bu mevsimlere gore fazla geliyormus icindeki kukurt neyin.
Semizotu enginar vs gittikce yaz sebzeleri cikiyor. Sen 8 haftalik programi 2.tur olarak yaparsan yerine yaz sebzelerini koy ne kayberdersin ki?
Kızlar bende geldim aramıza kilo 90 boy 160 ilk hedef bir ay için 85 olmak 98 kilodan dustum 90 a bir ay oldu başlayalı diyete emziriyorum bu arada spor sadece leslie yapiyorum iki mil nazende yürüyorum bebek olduğu için çok çıkarıyorum
Biktim artık mağazaya gidiptte ust baş bulamamaktan eşimin arkasından tin tin yurumekten ama kafama koydum vericem bu kiloyu inşallah
Slm kizlar
Komsum pazara gitmemis dolayisiyla ispanak alamamis bu yuzden pazartesi baslarim diye dusundun zaten pazartesi baslanmayan diyete diyet denmez di mi
Ayyy bonus zaten kararsizim iyice kafami karistirdin aferin sana
Sagliksiz oldugunu biliyorum ama ne bileyim guzel sonuc veriyor ya ondan cezbediyor insa
Hosgeldin
Yok ben Dilara Koçak in kitabındaki menüleri izleyecegim standart dietSlm kizlar
Komsum pazara gitmemis dolayisiyla ispanak alamamis bu yuzden pazartesi baslarim diye dusundun zaten pazartesi baslanmayan diyete diyet denmez di mi
Sende mi isvec diyeti yapcan
O zaman bu mesaj begenilir
Ayyy bonus zaten kararsizim iyice kafami karistirdin aferin sana
Sagliksiz oldugunu biliyorum ama ne bileyim guzel sonuc veriyor ya ondan cezbediyor insani
Hosgeldin
İyi akşamlar
Makarna yiyemedim ben
Yürüdüm 1 saat civarı
Pide yedik ama yarım yemisimdir
Kahvaltıda da abartmadim
Arada kahve ile bikaç badem şekeri yedim
7 tane de fındık
Şimdiden acıktım neyseki sabah kan vermeye gideceğim için bişey yememem lazım :))
74FRIDA adaşım tatilden gel sen de derhal toparlan lütfen yaşımız ilerliyor giderek zorlasacak kilo vermek menopoz felan da olacak ben de zaten düzen bozuk :))
Simi nasılsin neler yaptın işe alıştınmi. ?
Yine terslikmi var (yoktur insallah) yazmıyorsun çünkü. .
Terslik yok canim yorgunluk var izindeyim iki hafta ama bes dk oturmuyorum son bes gündür..
Dün yatak odam ve vitrinim kuruldu onlari yerlestirdim.
Bugün de lambalar tablolar raflar icin arkadasin oglu geldi o deldi takti vs ben süpürgeyle pesinde Daha yeni atabildim kendimi yataga ama inan bacaklarimi hissetmiyorum kac gündür ayakta durmaktan..
Tükenmislik sendromu köprüden önce son çikis modundayim..
Ve en kötüsü de disardan yemekten biktim..
O kadar çok para harcadim ki kizla on gündür disardan yiyoruz mutfak Pazartesi gelecek..
Resmen ev yemegi özledim..Tartilmadim da umarim almamisimdir bunca düzensiz beslenmeye..
Uzun bi süre döner, lahmacun, pide, gözleme, pizza görmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?