Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Komsum pazara gitmemis dolayisiyla ispanak alamamis bu yuzden pazartesi baslarim diye dusundun zaten pazartesi baslanmayan diyete diyet denmez di mi

Ben pazı aldım yıkamasi daha kolay bugün yapacagim

Sende mi isvec diyeti yapcan

Begeni Kralicesi 2.olmuşum :))))) aman taht kirilmasin

O zaman bu mesaj begenilir

Ayyy bonus zaten kararsizim iyice kafami karistirdin aferin sana
Sagliksiz oldugunu biliyorum ama ne bileyim guzel sonuc veriyor ya ondan cezbediyor insani

Hosgeldin

Ben senin iyiligin icin yaziyorum

Ilk menü benden gelsin. . :)

Bugün duzensjz beslendim yetişmedi öğünler vakitsizlikten, çok yoğundum. .

Sabah,
Melemen

Ara,
Ayran

Ara
Acur

Aksam
Yoğurtlu patlıcan, izmir köfte

Daha sonra meyve yerim kavun ve erik düşünüyorum.

Yürüyüş yapacağım onuda belirteyim.
baharnaz

Hasibecim İsveç diyeti evet iyi sonuç veriyor ama hem çok halsiz kalınır hem de en az yarısı geri alınıyor. Tecrübeyle sabit..
Sabah kahvaltı olmaması büyük handikap.
Çalışıyorsun ve iki küçük çocuğun var. Dedigim gibi ben aşırı halsizdim lahana çorbası falan uygulamıştim onunla da şahane kilo veriyorsun yahut su kaybediyorsun. :)
Istersen dene tabi sen bilirsin ben tecrubemi paylastim sadece..

1200,1400 kalori baz alıp o şekil de beslen istersen.. bol bol meyve sebze var pazarda hem faydalanmis olursun onlardan..

Is cikisi uğradım pazara semizotu aldım yine :) daha bir sürü şey.

Yok ben Dilara Koçak in kitabındaki menüleri izleyecegim standart diet

Işten yeni geldim ve bu işin bana uygun olmadığına karar verdim biraz geç oldu ama keşke başka bir mesleğim olsaydı .

Menü

Sabah 2 muz

Öğlen 5 tane köfte -1kase marul salatasi-1 dilim kepek ekmekgi-500 ml ayran-salatalik turşusu

Aksam 3 domates-1biber-1 kase yeşil salata-8 dilim salam-500 ml ayran -120 gr beyaz ekmek

Toplam 1600 kalori

İyi akşamlar
Makarna yiyemedim ben
Yürüdüm 1 saat civarı
Pide yedik ama yarım yemisimdir
Kahvaltıda da abartmadim
Arada kahve ile bikaç badem şekeri yedim
7 tane de fındık
Şimdiden acıktım neyseki sabah kan vermeye gideceğim için bişey yememem lazım :))
74FRIDA adaşım tatilden gel sen de derhal toparlan lütfen yaşımız ilerliyor giderek zorlasacak kilo vermek menopoz felan da olacak ben de zaten düzen bozuk :))

Asucum neden kan vereceksin hayırdır. .

Bugünün iyi eferim sana. :)
Yürüyüşte yapılmış Ohhh daha ne olsun. .

50 dk. Yürüdük. Kızımla, ilgililere duyurulur. :)

Yalnız izmir yanıyor. . Başladı nem oranı yükselmeye yapış yapış vicik vicik oluyoruz..

Bu opun iyi yanlarından biri de fazla terlememek geçen yıl kolumu kaldırdığım an terliyordum :))

Simi nasılsin neler yaptın işe alıştınmi. ?
Yine terslikmi var (yoktur insallah) yazmıyorsun çünkü. .

Terslik yok canim yorgunluk var izindeyim iki hafta ama bes dk oturmuyorum son bes gündür..
Dün yatak odam ve vitrinim kuruldu onlari yerlestirdim.
Bugün de lambalar tablolar raflar icin arkadasin oglu geldi o deldi takti vs ben süpürgeyle pesinde Daha yeni atabildim kendimi yataga ama inan bacaklarimi hissetmiyorum kac gündür ayakta durmaktan..
Tükenmislik sendromu köprüden önce son çikis modundayim..
Ve en kötüsü de disardan yemekten biktim..
O kadar çok para harcadim ki kizla on gündür disardan yiyoruz mutfak Pazartesi gelecek..
Resmen ev yemegi özledim..Tartilmadim da umarim almamisimdir bunca düzensiz beslenmeye..
Uzun bi süre döner, lahmacun, pide, gözleme, pizza görmek istemiyorum..

Haklısın çok zor ev taşımak yerleştirmek.
Birde yalnız olunca Allah yardimcin olsun. Neyse ki az kaldı bi yerleşsen çok rahatliyacaksin. .

bayram bitti ama hala yemek serbest gibi geliyor ramazandan sonra toplanmak çok zor olmuştu bana geçen senede.artilardayim öyle olunca diyet yapasim gelmiyor.malum dönem geldi hastada olmadım artilarda bununda payıvardır.bu sıcakta yürüyüş yapanlara selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…