Simdiden iyi tatiller canimSide Larisa bic gibi bişeydi adı okunuşuyla yazdım yer ayırtmak için çok geç kalmışız her yer dolu birde bütçe olarak buraya gücümüz yetti kötünün iyisi diyelim gidip görcez
Ilaclara devam ahhh Frida diyesim geldi:)Nasıl oldun daha iyisindir umarım ilaçlar iğneler bitti mi ?
Bayramin 3.gunu akvaryum gezmis insanim bee :))
Dogdugumdan beri istanbuldayim boyle kalabalik gormedim.
Havada hava yok gibi her yer insan kokuyo gibi tiksinc bi durum yasiyoruz.
Bunun sonu nolucak bilmiyorum.
Ben hep kv lerdeydim. Gelinlik yaptim ayiptir soylemesi :)) dunde biraz cocuklari gezdirelim dedik donuste yine kv ye gectik.
Oyle yani.
Evi soracak olursan delimisin tabiki b.. goturuyor 3 gun bakmamişam
:) senin degil cocugun hazir olmasi lazim@ISILDURU kolay gelsin wc seyinizde bizimde var oyle bir durumumuzda ben hazir deyılım henuz.
Güzel bir gün olsun hepimiz için bugün inşallah
Biz daha kahvaltı yapacağız :)
Bayram çok yoğun değildi ilk 2 gün güzeldi
Yemek konusunda aşırı bir coşma yaşamadım
Bugün makarna yemek istiyor canım hatta soslu bir spagetti :))
Erken yersek sorun olmaz
Bir de yürürsek süper
Çok sıcak ama yürüyüşü ihmal etmeyelim güzeller
Kızlar bende geldim aramıza kilo 90 boy 160 ilk hedef bir ay için 85 olmak 98 kilodan dustum 90 a bir ay oldu başlayalı diyete emziriyorum bu arada spor sadece leslie yapiyorum iki mil nazende yürüyorum bebek olduğu için çok çıkarıyorum
Biktim artık mağazaya gidiptte ust baş bulamamaktan eşimin arkasından tin tin yurumekten ama kafama koydum vericem bu kiloyu inşallah
3 aydır hazır olmak için bekledim bende soran sorana aaa hala bezlimi başlayın artık vs vs bla bla bla
Sen hep bi tabakla şiş hissetmeye devam et canim bu 8 kasiga dogru gidilen dogru yoldurne anladin acaba
Ben diyorum okuz gibi bi tencere makarna yiyip diyorum siskinlik doymak falan hissetmedigim gunler oldu diyorum.
Onlari dusununce sismek iyi hissettirdi bi an midem kucuk gibi hissettim bozma kizim mutlugumuhissediyorum benim midem kucuk
Msj alinmistir bu arada hala mi semiz :) sifa olsunIlk menü benden gelsin. . :)
Bugün duzensjz beslendim yetişmedi öğünler vakitsizlikten, çok yoğundum. .
Sabah,
Melemen
Ara,
Ayran
Ara
Acur
Aksam
Yoğurtlu patlıcan, izmir köfte
Daha sonra meyve yerim kavun ve erik düşünüyorum.
Yürüyüş yapacağım onuda belirteyim.
baharnaz
Hasibecim İsveç diyeti evet iyi sonuç veriyor ama hem çok halsiz kalınır hem de en az yarısı geri alınıyor. Tecrübeyle sabit..
Sabah kahvaltı olmaması büyük handikap.
Çalışıyorsun ve iki küçük çocuğun var. Dedigim gibi ben aşırı halsizdim lahana çorbası falan uygulamıştim onunla da şahane kilo veriyorsun yahut su kaybediyorsun. :)
Istersen dene tabi sen bilirsin ben tecrubemi paylastim sadece..
1200,1400 kalori baz alıp o şekil de beslen istersen.. bol bol meyve sebze var pazarda hem faydalanmis olursun onlardan..
Is cikisi uğradım pazara semizotu aldım yine :) daha bir sürü şey.
Işten yeni geldim ve bu işin bana uygun olmadığına karar verdim biraz geç oldu ama keşke başka bir mesleğim olsaydı .
Menü
Sabah 2 muz
Öğlen 5 tane köfte -1kase marul salatasi-1 dilim kepek ekmekgi-500 ml ayran-salatalik turşusu
Aksam 3 domates-1biber-1 kase yeşil salata-8 dilim salam-500 ml ayran -120 gr beyaz ekmek
Toplam 1600 kalori
İyi akşamlar
Makarna yiyemedim ben
Yürüdüm 1 saat civarı
Pide yedik ama yarım yemisimdir
Kahvaltıda da abartmadim
Arada kahve ile bikaç badem şekeri yedim
7 tane de fındık
Şimdiden acıktım neyseki sabah kan vermeye gideceğim için bişey yememem lazım :))
@74FRIDA adaşım tatilden gel sen de derhal toparlan lütfen yaşımız ilerliyor giderek zorlasacak kilo vermek menopoz felan da olacak ben de zaten düzen bozuk :))
Ben yemek yerken otururken konusurken hep terliyorum50 dk. Yürüdük. Kızımla, ilgililere duyurulur. :)
Yalnız izmir yanıyor. . Başladı nem oranı yükselmeye yapış yapış vicik vicik oluyoruz..
Bu opun iyi yanlarından biri de fazla terlememek geçen yıl kolumu kaldırdığım an terliyordum :))
Terslik yok canim yorgunluk var izindeyim iki hafta ama bes dk oturmuyorum son bes gündür..
Dün yatak odam ve vitrinim kuruldu onlari yerlestirdim.
Bugün de lambalar tablolar raflar icin arkadasin oglu geldi o deldi takti vs ben süpürgeyle pesinde Daha yeni atabildim kendimi yataga ama inan bacaklarimi hissetmiyorum kac gündür ayakta durmaktan..
Tükenmislik sendromu köprüden önce son çikis modundayim..
Ve en kötüsü de disardan yemekten biktim..
O kadar çok para harcadim ki kizla on gündür disardan yiyoruz mutfak Pazartesi gelecek..
Resmen ev yemegi özledim..Tartilmadim da umarim almamisimdir bunca düzensiz beslenmeye..
Uzun bi süre döner, lahmacun, pide, gözleme, pizza görmek istemiyorum..
Bazi msjlara bazi cvplar yanlis yerlere yazilmis olabilirYenacım kontrol amaçlı kan vereceğim aile hekimine demir eksikliğim var ya bakalım ne alemde
Seni de tebrik ederim yürüyüş için
Ankara da çok sıcak ama nem yok neyseki sadece yakıyor :)
Simi güle güle oturun evinizde mutlu huzurlu günler geçirin inşallah
O senin guzelligin canim benimBahar ve alintilari cok guzelsiniz :)))
Hepinize gelsin
Insallah bu duzenli monulerim devam eder bulanti ve k.... larim gecinceBaharcim mönü bir numero. .
Beğendim. . :)
Semize yogun bir şekil de değil ama devam evet.. :)
Şimdi de Domates takıntım başladı :)
Bugün 2 sade Türk Kahvesi içmistim belirteyim aklimdayken. ..
Bonus kozbiberi yogurtlayip bolca yeseydin icecegi canin istemeyebilirdi ya corba ya ekmek derdi diyetisyenim :))
bonus diyetisyenemi gittinIfade..... Oylesine gam doldu icim sanirsin cezaevine mektup yaziyorum :))
Sabah erken yarim litre suyla basladim.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1,5 dilim ekmek
3 ceviz+1 hurma
Yesil cay+ 14 tane kiraz
Öglen
1 tabak makarna
2 tane kayisi
Akşam
1 kase kremali corba
4 kasik tavuk sote
3 tane köz kirmizi biber
Yarim cay bardagi mandalinali soda
1 tane kucuk ekmek (kac gr oldugunu bilmiyorum 50-60 gr vardir yani 2,5 dilim gibi)
1 bardak süt+1 hurma
2,5 litre su
25 dk yuruyus
Bugun cok stresliydim ne yapcagimi bilmez haldeydim yeme krizim gelicek diye korktum korktukca aciktim.
Aksam biraz fazlami oldu bilmiyorum.
Daha ilk gunden ic sesim koyvermeye calisiyo 2 tabak fazla yiycek diye saka gibi.
En azindan bir menu yazdim.
Dr listesinde 3 ara ogunde meyve var elimden geldigince uymaya calistim cok yemekten cikinca anca bu kadar.
Yogurt hic yemedim mesela allah insani salak etmesin
Ausencia 2 hafta sizedemi menu yazmam gerekti?
Ifade..... Oylesine gam doldu icim sanirsin cezaevine mektup yaziyorum :))
Sabah erken yarim litre suyla basladim.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
2 çeri domates
1,5 dilim ekmek
3 ceviz+1 hurma
Yesil cay+ 14 tane kiraz
Öglen
1 tabak makarna
2 tane kayisi
Akşam
1 kase kremali corba
4 kasik tavuk sote
3 tane köz kirmizi biber
Yarim cay bardagi mandalinali soda
1 tane kucuk ekmek (kac gr oldugunu bilmiyorum 50-60 gr vardir yani 2,5 dilim gibi)
1 bardak süt+1 hurma
2,5 litre su
25 dk yuruyus
Bugun cok stresliydim ne yapcagimi bilmez haldeydim yeme krizim gelicek diye korktum korktukca aciktim.
Aksam biraz fazlami oldu bilmiyorum.
Daha ilk gunden ic sesim koyvermeye calisiyo 2 tabak fazla yiycek diye saka gibi.
En azindan bir menu yazdim.
Dr listesinde 3 ara ogunde meyve var elimden geldigince uymaya calistim cok yemekten cikinca anca bu kadar.
Yogurt hic yemedim mesela allah insani salak etmesin
Ausencia 2 hafta sizedemi menu yazmam gerekti?
Bende oyle biliyorum her ogune ekmek vermis bu kadin.
Bide tabi yag tuz yok hepsi kararinda olucak.
Hemen oyle harfiyen uyamiyorum ama elimden geleni yapicam.
Corba degilde sey dedi baklagil yediginde ekmegi yeme.
Liste mutfakta yarin bi atayim buraya.
bonus diyetisyenemi gittin
Canim sen kilo verdikçe diyetisyen azaltır ekmek adetini. .
Yada söyle yapabilirsin ekmeği azaltirsan yemeğini fazlalaştır. .
Özetle açlık hissetme ki yeme krizlerin olmasin...
Yok ama olcak bu sefer biliyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?