canım ben öğütmeden kullanıyorum iyice çiğniyorum (bir de yoğurt içinde bekletince yumuşamış oluyor)Keten doğumuna başladım akşam
Kabızlık için..
Internet de arastirdim yoğurdun ici ne bir kaşık koyarak tüketmek gerekiyormuş.bende öyle yapıyorum.. sizler nasil kullaniyorsunuz acaba ogutulmusmu almaliydim..
o gün bugün olacak inşCydnz listem dedigin gunleri bekliyorum haydi
hoş geldinnbaharnaz 24 yaşındayım hoş buldum tskler
Gecmis yillarda ozel bi hastanede gittigim diyetisyenim vardi gecen yil tekrar ona gitmek istedim bakirkoyde kendine ait ozel yer acmisti ve 1 yil once ucreti 250 idi ayda 2 kez gidiyosun simdi ucreti noldu hic bilmiyorum senin gitcegin yerdemi ozel muayehanemibir de cumartesi bir diyetisyenden randevu aldım .
ayda 2 kere gitmem gerekiyormuş 1 seans 285 tl, bana çok geldi açıkçası.
cakil80 çakılcım sanırım sen de gitmiştin ve istanbuldaydın diye hatırlıyorum ne kadar veriyordun merak ettim
baharnaz 24 yaşındayım hoş buldum tskler
Insallah. Rabbim bebegini bagişlasin saglikli sihhatli uzun ömurler versinbaharnaz tsk ederim inşallah kurtulurum dikkat ediyorum ama emzirdigim için ağır diyet yapmıyorum vericem inşallah
geçen yıllarda 250 ise şimdi sormamak lazımGecmis yillarda ozel bi hastanede gittigim diyetisyenim vardi gecen yil tekrar ona gitmek istedim bakirkoyde kendine ait ozel yer acmisti ve 1 yil once ucreti 250 idi ayda 2 kez gidiyosun simdi ucreti noldu hic bilmiyorum senin gitcegin yerdemi ozel muayehanemi
Gencsin ve insallah kilolarindan saglikla cabucak kurtulursun ama 8 kiloyu iyi vermisin
cydnz_1 tsk ederim hoş buldum
Kahvaltı menumde
Bir yumurta
Bir dilim peynir
3 tane zeytin bir domates ve salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?