Ayy bu ne .. :)
Elimdeki bittiğinde öyle yaparım artık canim..haftalık alırım ,ogutucum yok isteDerin imkan var ise tohum seklinde kac gr alicaksan alip oyle cektirmelisin taze taze bu sekilde kullanimi tavsiye ediliyor. Belki ogutucun varsa evde kendin bile cekersin
Sağol canim bende öyle yapıyorum y ogurdun içinde biraz bekletip öyle tuketiyorumcanım ben öğütmeden kullanıyorum iyice çiğniyorum (bir de yoğurt içinde bekletince yumuşamış oluyor)
ama ofiste bir arkadaş öğüterek kullanıyor , doktoru öyle tavsiye etmiş.tüketeceği kadarını kendi öğütüyor, çünkü içindeki bişey uçuyormuş bekleyince bir anlamı kalmıyormuş.
Ihmal etme basagrissini ben 1 aydir iciyorum gecmedi 1 ay daha icip tahlil oyle vercekmisim 2 ayda ancak etki ediyomusHayırlı sabahlar
Uyuyakalmışım kan vermeye gidemedim :))
Baharnaz geçmiş olsun önceki gece ben de başağrısı ile uğraştım
@guldanee hoşgeldin
geçen yıllarda 250 ise şimdi sormamak lazım
memorial'den randevu aldım ben
Eki Görüntüle 2014257
Bugün yumurta yemek istemedim.
Koca bir domatesi doğradim aç gözlülük. :)
Tabağın yarısı kaldı tabii. .
Ihmal etme basagrissini ben 1 aydir iciyorum gecmedi 1 ay daha icip tahlil oyle vercekmisim 2 ayda ancak etki ediyomus
Himmm anadolu yakasindakindenmi birde medipole gitmistim bikac yere daha gittim ama benim icin ilk sart beni motive edecek bir uzman olmasiydi ve bunuda o ilk yazdigim yapmisti :))) o zaman fiyati uygundu memorialda iyi fiyatmis. 150 ye bulabilirsin belki canim ya hemde bi dolu bi boş giden
Bu neeeee
Kokulumu kokulumu :))
Vay plynna gidisim sessiz oldu ama donusum muhtesem olucak menusu bu :))1buçuk yumurtadan yumurta salatası Kıvırcık soğan maydanoz.1dilim ekmek sabah aç karnına 2bardak su
çok güzel tanımladin bonusVay plynna gidisim sessiz oldu ama donusum muhtesem olucak menusu bu :))
Afiyet olsun canimEvet canım kokulu pembe domates :)
amma velakin içimdeki hisler diyorki çok uzun sürmeyecek benim bu adapte işim.hasta olmadım ve kalp çarpıntılarm başladı yüksek ihtimalle hasta olmayacam galibayani hasta olma günüm dahi gelmeden belirtilerden anlamıştim.ama tabiki suan net bi durum yok sadece hisler var
Kim bu kı anlamadim he bunda bi sinsilik varBahar bakirkoy deyince aklima perihan cicek geldi yoksa onami getmistin
Hadi insallah diyelimamma velakin içimdeki hisler diyorki çok uzun sürmeyecek benim bu adapte işim.hasta olmadım ve kalp çarpıntılarm başladı yüksek ihtimalle hasta olmayacam galibayani hasta olma günüm dahi gelmeden belirtilerden anlamıştim.ama tabiki suan net bi durum yok sadece hisler var
sağlıkocağına kan vermeye gidecektim ama kalp çarpıntisindan zor nefes alıyorum yürürsem bayılırım o derece fenayim.nabız 110suan.Ney neyyyy bayılazaam şuraya :)) erken yapilan testler var alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?