Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin imkan var ise tohum seklinde kac gr alicaksan alip oyle cektirmelisin taze taze bu sekilde kullanimi tavsiye ediliyor. Belki ogutucun varsa evde kendin bile cekersin
Elimdeki bittiğinde öyle yaparım artık canim..haftalık alırım ,ogutucum yok iste
Sağol canim bende öyle yapıyorum y ogurdun içinde biraz bekletip öyle tuketiyorum

Hayırlı sabahlar
Uyuyakalmışım kan vermeye gidemedim :))
Baharnaz geçmiş olsun önceki gece ben de başağrısı ile uğraştım
@guldanee hoşgeldin
Ihmal etme basagrissini ben 1 aydir iciyorum gecmedi 1 ay daha icip tahlil oyle vercekmisim 2 ayda ancak etki ediyomus

geçen yıllarda 250 ise şimdi sormamak lazım
memorial'den randevu aldım ben

Himmm anadolu yakasindakindenmi birde medipole gitmistim bikac yere daha gittim ama benim icin ilk sart beni motive edecek bir uzman olmasiydi ve bunuda o ilk yazdigim yapmisti :))) o zaman fiyati uygundu memorialda iyi fiyatmis. 150 ye bulabilirsin belki canim ya hemde bi dolu bi boş giden

Eki Görüntüle 2014243
Az daha dursa sırf yanak doğcakmış

Bu neeeee

Eki Görüntüle 2014257

Bugün yumurta yemek istemedim.
Koca bir domatesi doğradim aç gözlülük. :)
Tabağın yarısı kaldı tabii. .

Kokulumu kokulumu :))

Evet canım kokulu pembe domates :)

amma velakin içimdeki hisler diyorki çok uzun sürmeyecek benim bu adapte işim.hasta olmadım ve kalp çarpıntılarm başladı yüksek ihtimalle hasta olmayacam galibayani hasta olma günüm dahi gelmeden belirtilerden anlamıştim.ama tabiki suan net bi durum yok sadece hisler var

Ney neyyyy bayılazaam şuraya :)) erken yapilan testler var alabilirsin.

Hadi insallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…