benimde hedefim şimdilik 80 onu bir göreyim tartıda daha sonra düşünürüm 60 -70 olmayıbencede 70 olursan süpper olur bende mi 70 hedeflesem ben hiç 70 olduğumu hatırlamıyorum üniv 1 deykene bilem 75 dim ben evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım 83 84 le hamile kaldım veee doğumdan soraa öküz gibi yedim sanki süt oldu hayır hiçde olmadı kızım şu anda hiç emmiyo bizim gibi çorba pilav yiyiyo vee kilolar hediyesi oldu yaniii
ben hftada 1 kavanoz pekmez sulandırıp bitirdim yazdan beri
valla kilo almak isteyenlere söyleyin dayansınlar pekmeze
bide kızlar benim en kötü yaptığım neydi bilyonus mu ben tv karşısında acayip yemek yiyiyordum yani bi yemek yiyceksem geçip tv karşısında yiyiyordum vee baze 1 ekmek bitiyorduuuuuuuuuuuuuu
ya palamut falan alsam ızgara yapmak için uygun olurmu acaba
ne güsel kalabalık bi aile sanırım ya banada herkes hemen 2 bebeği yap diyo yap demesi kolay ma apisikolojim kaldırmaz daha kendimi toparlayamadım ki ne bebesi gene kilo alcam felan ayy ama kardeş konusundada kararsızım tek çocuk mu zor 2 3 çocuk mu bilemiyorum ama şu an düşünmüyorum kendimide sevmek istiyorum yoksa verimli bi anne olamam zaten çocuklarıma
candy'nin balık tarifi muthiş arkadaşlar heç ızgarayla filan uğraşmayın atın fırına attın yanına da soğan domates hatta sebze de atabilirsiniz içine misssss gibi hem doyurucu hem sağlıklı hem kolorisi az.
Denklemcim senin ufaklık aç yaşında da sana ikinci diyorlar yaw.
Ben de kendimi 35 'e fiksledim son doğumgünümü bu ayın başında kutladım hehehehe sonsuza kadar 35 im artık :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?