Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde hedefim şimdilik 80 onu bir göreyim tartıda daha sonra düşünürüm 60 -70 olmayı

bide kızlar benim en kötü yaptığım neydi bilyonus mu ben tv karşısında acayip yemek yiyiyordum yani bi yemek yiyceksem geçip tv karşısında yiyiyordum vee baze 1 ekmek bitiyorduuuuuuuuuuuuuu

ben hep tv karşısında yerim yemeğimi.. eskiden çok yerdim ama artık yemiyorum..

ben rol yaparak zayıflamaya karar verdim.. çevremdekileri (annem kardeşlerim) de kendime uydurdum.. deedim ki siz istediğinizi yeyin sakın saklamayım benden.. ben rol yapacağım siz de yapın.. yediklerinizden özellikle bana sunun.. "ben sevmiyorum teşekkürler" dememi bekleyin.. beni zararlı birşey yemeğe niyetli gördüğünüz zaman yeme demeyin.. "canım sen sevmezsin ki boşver" deyin..

kardeşim bu kurala çok güzel uyuyor kız kardeşim.. kola bile içmemi engelledi ki ben kola manyağı bi insadım delikafadulden ama artık sevmiyorum
zemuszemus

ama erkek kardeşim beceremiyor.. neye elimi uzatsam sen sevmezsin diyoru.. geçen sabah peynire dedi ya kaydirigubbakcemile3 komik çocuk :roflol:

ya palamut falan alsam ızgara yapmak için uygun olurmu acaba

palamutun üstüne koy soğanı domatesi biberi limonu at fırına çıkar 45 dk sonra.. boşver ızgarayı ooohh miss..

balığı kızartmadığın sürece yiyebilirsin..
cokacimcoook

yok ya iş yerinden bile çıkmıyorum ben ne kebapçısı :dance: hergün olur bugün olmaz bugün perşembe cumaya az kaldı

ne güsel kalabalık bi aile sanırım ya banada herkes hemen 2 bebeği yap diyo yap demesi kolay ma apisikolojim kaldırmaz daha kendimi toparlayamadım ki ne bebesi gene kilo alcam felan ayy ama kardeş konusundada kararsızım tek çocuk mu zor 2 3 çocuk mu bilemiyorum ama şu an düşünmüyorum kendimide sevmek istiyorum yoksa verimli bi anne olamam zaten çocuklarıma

aferin kız sana zaten kebapçılar artık eşşek eti satıyooooooooo ıyyyyyy boşver sen galetaya dayan ablası

bence 3 çocuk yaşam standartları uygun bi aile için çok ideal bi rakam..

yaşını da geciktirmeden bir çocuğa daha niyetlen.. çünkü torununu da düşünsene ne teyze ne hala ne amca ne dayı var ne kadar kötü.. bu yaz zaten zayıflamış olacaksın.. senin velet kaç yaşındaki

candy'nin balık tarifi muthiş arkadaşlar heç ızgarayla filan uğraşmayın atın fırına attın yanına da soğan domates hatta sebze de atabilirsiniz içine misssss gibi hem doyurucu hem sağlıklı hem kolorisi az.
Denklemcim senin ufaklık aç yaşında da sana ikinci diyorlar yaw.
Ben de kendimi 35 'e fiksledim son doğumgünümü bu ayın başında kutladım hehehehe sonsuza kadar 35 im artık :-D

bir de ızgara her zaman yanında kola da isteyen ve iştah kabartan bi çeşit olmuştur benim için..

bence fırında daha lezzetli oluyor . o yüzden de tercih ediyorum aslında.
Bu arada SU içmeyi unutmayın arkadaşlar....

hımm kız cndy güççüksün daha ızz benim bücür 9 aylık ya daha baba demeyi yeni öğrendi enne diyo anneyi öğrenemedi şu an uyuyor rahatız bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…