- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
hımm kız cndy güççüksün daha ızz benim bücür 9 aylık ya daha baba demeyi yeni öğrendi enne diyo anneyi öğrenemedi şu an uyuyor rahatız bugün
benim kardeşimle aramda 2 yıl 8 ay var.. 9 ay bence çok erken onlar da saçmalamışlar yani.. ama ikisi birden büyür bi kahır iki çocuk diye de düşünmüş olabilirler :dance:
saol cnmmbu arada herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun canlarımm
amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazardaIspanak da alabilirsin bir de salata için kıvırcık filan almayı unutma ve bol meyva yerimseniben
çok dogru bir tespitne güsel kalabalık bi aile sanırım ya banada herkes hemen 2 bebeği yap diyo yap demesi kolay ma apisikolojim kaldırmaz daha kendimi toparlayamadım ki ne bebesi gene kilo alcam felan ayy ama kardeş konusundada kararsızım tek çocuk mu zor 2 3 çocuk mu bilemiyorum ama şu an düşünmüyorum kendimide sevmek istiyorum yoksa verimli bi anne olamam zaten çocuklarıma
hahahahaferin kız sana zaten kebapçılar artık eşşek eti satıyooooooooo ıyyyyyy boşver sen galetaya dayan ablası
candy'nin balık tarifi muthiş arkadaşlar heç ızgarayla filan uğraşmayın atın fırına attın yanına da soğan domates hatta sebze de atabilirsiniz içine misssss gibi hem doyurucu hem sağlıklı hem kolorisi az.
Denklemcim senin ufaklık aç yaşında da sana ikinci diyorlar yaw.
Ben de kendimi 35 'e fiksledim son doğumgünümü bu ayın başında kutladım hehehehe sonsuza kadar 35 im artık :-D
amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazarda
gett onun yerine sıpalarıma fazladan muz aldım
:roflol::roflol:
[ı][color="ındigo"]bitanecik lokum yesem mi kız[/color][/ı] :kedi:
bitanecik lokum yesem mi kız :kedi:
sen lokum sevmezsin ki candy kafamçokkarıştı :roflol: bu yöntemi sevdim ben çok akıllıcasengözlerimebaksanab
kızlar amma yazmışsınız hee yetişilmiyo size garii-tatlicadiarzu-
evet sevmem de hayır diye yicektim işte.. neyse kendimi zorlamiyim şimdi lokum yemeye başkasına vereyim bari hihoyyyt
Benim başım ağrıyor yaw. ama 2. gün tabi normal. Bu sırada bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi için 21 gün gerekliymiş. yani bir şeyi 21 gün yaparsak artık bizden bi parça haline geliyor.
Haaa bu durum çikolata için geçerli midir bilemem naniknanik
21 gün çikolata yemesek alışkanlık olur mu acep? Bana heç öyle gelmiyor. çikolata bu yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?