Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm kız cndy güççüksün daha ızz benim bücür 9 aylık ya daha baba demeyi yeni öğrendi enne diyo anneyi öğrenemedi şu an uyuyor rahatız bugün

benim kardeşimle aramda 2 yıl 8 ay var.. 9 ay bence çok erken onlar da saçmalamışlar yani.. ama ikisi birden büyür bi kahır iki çocuk diye de düşünmüş olabilirler :dance:

denklemcim ya bebiş daha çok küçük zaten . kimseyi dinleme sen. zaten kadın vucudu doğumdan 1 sene sonra normal haline dönüyor. abartmasınlar yani. ayrıca evet kendinle ilgilenmen gerek. bence kız yuvaya filan başlayınca yap 2.sini. benimkilerin arasında 4 yaş var. 3 olsaydı daha mı iyi olurdu bilmiyom ama bence böyle iyi. Kardeşin gerekli olduğunu düşünüyorum. hem hayatları boyunca yalnız kalmazlar. destek olurlar birbirlerine. Bir de 2. çocuk 1. gibi büyümüyor merak etme hatta kendi kendine büyüyor bile diyebilirim. sen daha alışık olduğundan o da daha rahat oluyor. bizle alakalı yani. 1. si mucize gibi olduğundan 2. si çok doğalmış gibi geliyor hehehe
Ve maddi gücüne göre çocuk yapmalısın bence. 1 tanesine gelecek hazırlayabiliyorsan 1,2 tanesine hazırlayabiliyorsan 2 yani....hem kendine bakacan hem de cebine çocuk sayısı için.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun canlarımm
saol cnmm
hayırlara vesile olması dilegi ile
Ispanak da alabilirsin bir de salata için kıvırcık filan almayı unutma ve bol meyva yerimseniben
amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazarda
gett onun yerine sıpalarıma fazladan muz aldım
çok dogru bir tespit
elbette çocuguna kardeş yap ama
ilk çocuk yıpranıyor benim oglnla kızına rasında 18 ay var
düşün daha kız bebekken
oglum oldu ve kızım büyüdü gözümüzde
hani o ufak yapma kızım ver kızım falan

aferin kız sana zaten kebapçılar artık eşşek eti satıyooooooooo ıyyyyyy boşver sen galetaya dayan ablası
hahahah
bol bol anırırız :roflol:
töbee töbee
bende dışarda mümkün oldugunca tavuktn yana kullanıyorum tercihimi

:roflol::roflol:

citolün ben en geç öğlen yazcam kilomu aman ha bekleyin beni yarın kızımla ilgileniyorum sabah biraz yoğun oluyorum maması bezi derken 12 oluyor

amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazarda
gett onun yerine sıpalarıma fazladan muz aldım

:roflol::roflol:

gerçekten ya.. kardan mı ne ne kadar da pahalı öyle.. muzla aynı cidden.. bi de muzun kilosu 2 lira kıvırcığın demeti

ama ben yine de aldım napayım başka ne yicem
:kedi:

kızlar ben kızıma bi bakem mutfak ortada biras temizlik yapaem kalori atem oki öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

Bak sakın yeme uf o kaka o yemeeeeeeeee sakız ÇıĞne kız valla falımın yenı lımonlu mune ÇıkmıŞ gÜsel yeme lokum olursun lokummmmmmmm

sen lokum sevmezsin ki candy kafamçokkarıştı :roflol: bu yöntemi sevdim ben çok akıllıcasengözlerimebaksanab

kızlar amma yazmışsınız hee yetişilmiyo size garii-tatlicadiarzu-

evet sevmem de hayır diye yicektim işte.. neyse kendimi zorlamiyim şimdi lokum yemeye başkasına vereyim bari hihoyyyt

kilo verdim ben 1.5 kilo sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
evet sevmem de hayır diye yicektim işte.. neyse kendimi zorlamiyim şimdi lokum yemeye başkasına vereyim bari hihoyyyt

hee hayrı başkasına dolaştır:) ben de bayramda ikram edilen çikolayı elimde eritmiştim inadımdan:) hala da çikolata yemedim. çikolatayı kısa dönem askere gönderdim:) 4 ay oldu, 1.5 ay sonra yerim:))

siz de gönderin böyle bazı yiyecekleri:))))

Benim başım ağrıyor yaw. ama 2. gün tabi normal. Bu sırada bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi için 21 gün gerekliymiş. yani bir şeyi 21 gün yaparsak artık bizden bi parça haline geliyor.
Haaa bu durum çikolata için geçerli midir bilemem naniknanik
21 gün çikolata yemesek alışkanlık olur mu acep? Bana heç öyle gelmiyor. çikolata bu yaw

yok yaaaa ne 21 günü. yılların alışkanlığı şeyler öyle kolay mı 21 günde. kolay olsa ben 21 gün dayanır sevgilimden kurtulurdum:) bak 4 aydır yemiyorum şimdi elime geçse saatlerce koklarım damağıma bastıra bastıra da yerim yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…