Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah peynir ve 2 dilim ekmekle kahvaltı
sonra yeşilçay yaseminli ve adaçayı karışımı çay içtim ( midem bulndı akabinde)
ara ögün olarakönce süt içtm bir bardak
sonra 2 portakalyedim
öglen
bir dolu kase tarhana çorbası peynir 2 çatal 2 dilim ekemk

biraz meyve

kayınvalidem et pişirip göndermiş
bir parçada ondan aldım

bursacım sen naptın nasıl gidiyor
bende reglıyım ama iyi gidiyo sagol tatlım.opuyorumnanaktan
bende 36 damı fikslıyımkı kac sene burda takılıcaz heheheeeeebayanssulusmile
hımm kız cndy güççüksün daha ızz benim bücür 9 aylık ya daha baba demeyi yeni öğrendi enne diyo anneyi öğrenemedi şu an uyuyor rahatız bugün
ne varkı 9 aylıksa benım son ıkı numaranın arasında 10.5 ay var..akannehir beceriksizler kaydirigubbakcemile3
3 ha valla yok gö ... yemez benim alemsin ben 2 .ye taktım sen 1 tane daha ekledin çok yaşa kız emi
-tatlicadiarzu-
:lepi: :lepi: :lepi:
dılencı supersınya hihoyyyt

Ben çikolata sevmem :roflol: :dance:

kalkayım kızlar kaldılya sekerpare yapayım.
evde benden harıc herkes oruclu.
gorusuruz.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sütlerimi içtim öğlen.. yani totalde bugün iki kakaolu süt bir portakal suyu yarım dilim kızarmış köy ekmeği ve biraz peynir yedim.. açlık çekiyorum.. eğer abartırsa bu açlığım yeşilçayımı içerim.. lokumu da verdim zaten :çok üzgünüm:

diyetteyiz zemuszemus

biliyorum ben de. Ama pek te fayda göremiyorum yaa 67 olmuştum dün akşam 69 çıktım yaa öğlen ekmeği kestim akşam ve sabah ta çok az yiyorum ama yok acaba nescafe ve çaydan mı oluyo yaa onları içince su içemiyorum onları kesip sadece su mu içsem. Öfff yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

nescafe ve çayı çıkarmanın kesinlikle faydasıı görürsün.. ayrıca öğünlerini kesme ye ama ye deyince de her öğün deli gibi yeme.. mesela ara öğünlerin birinde süt iç birinde yeşilçay yoğurt ye ufak tefek ama vücudunu boş bırakma.. yoksa kilo tutar lmaz:

bir de istersen tabi kilo grubunun zayıflama topiğine gir.. faydasını görürsün destek olurlar sana bi de insan topiğe girince + çıkmasın diye canı çıkıyo :)

bende aynen sana katılıyorum bakacak kadar çocuk yapılmalı hele bu zamanda 3 ne demek yaaeyvahedigeldismile ben oğlum tek kalmasın diye ancak 2. yaparım allah nasip ederse 4 sene sonra falan düşünüyorum onun dışında bir kaza olmazsa tabii.. bu arada benim eşim tek çocuk gayette hayatından memnun ona kalsa oğlumda tek olsun diyorlmaz: kardeşi olanları görüyorus destek değil köstek herkes artık birbirine diyor birazda hak veriyorum aslında hayat çok pahalı

saol cnmm
amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazarda
gett onun yerine sıpalarıma fazladan muz aldım
ayy evet ya 2 tl dediler ama napayım aldım ben pazar çok pahalı çoooookdelikafadulden birde tere roka ve maydanoz aldım salata yapıcam birazdan
gerçekten ya.. kardan mı ne ne kadar da pahalı öyle.. muzla aynı cidden.. bi de muzun kilosu 2 lira kıvırcığın demeti

ama ben yine de aldım napayım başka ne yicem
:kedi:
bende aldım canım yiyecek başka bişey bulamıyorum napayım et desen yanına yaklaşılmıyo yakında otta yiyemez hale gelicez bu pahalılıklaeyvahedigeldismile
sabah benimde çok ağrımıştı ben hatta acaba ceviz suyundan mı oldu dedim ama sanırım diyet yaptığımızın belirtileri vücut tepki veriyor alışacak inş.:Saruboceq:

pazar gerçekten cep yakıyor düşündüm acaba ne alsam diye kendime tere roka kıvırcık maydanoz aldım ve tabi birde palamut aldım akşama ızgara yapıcam ohhh missss

ben bugün ne yedim sabah 1 kase çorba 2 dilim ekmek
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek arada bişey yiyemedim şimdi yine açım ne yapsam acaba kendime

Son düzenleme:
gruptan kastın burasısıysa zaten bu gruptayım ben

evet ama tatlım senin kilon 68. yani sen bilirsin istersen bizimle beraber ol ama kendi kilonda insanlarla beraber olursan karşılaştırma olanağın daha kolay olur burda biraz zor.. ben 105 kiloyum üç günde 1.5 kilo verdim.. haftada senin kilo fazlalığın kadar kilo veren vardır aramızda.. senin kilo vermenle bizimki bir olmazki.. sen üç beş bişey vereceksin ben senin yarın kadar vericem..

sen bilirsin tabi kapımız herkese açık
:1hug:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar, bende oldukça fazla kilolu bir bayanım çok uzun zamandır kilo alıp veririm metobolik bir rahatsızlığım var polikistik over sendrolmu dolayısı ile kilo artışım olmakta şuana kadar tartıda eylül ayına kadar hiç görmediğim bir kiloyu görüp acil diyete başlamaya karar veren ve asla geri dönmeyeceğim diyerek bugün itibari ile 18 kilomu geri bıraktım :))) artık aranızdayım 120 kilo ile başlayan diyet maceram bugün 102 kiloda sizlerle inşallah aşağılara gerileyerek devam edicek. buarada dün bu kulup de elma sandaloz ile zayıflayanları okuyup uzun araştırmalarımı da tamamlayıp hem aranıza katılmak hemde bu bitkisel hapla alakalı seyri paylaşmak istedim ... aranızda olmaktan mutluyum....

bizde böyle tecrübeli birinin aramıza gelmesinden memnun oluruz tabi.. yarın akşam tartılıp güncel kilonu bildirirsen haftaya cuma günü verdiğimiz kiloları karşılaştırabiliriz cuma öğleden önce bildirimde bulunuyoruz zemuszemus

selam kızlar 2. çocuktan bahsedilmiş benim kızımda 8 aylık bende düşünüyorum 2. ama kızım çok huysuz birde bu k,iloda istemiyorum zayıflamam şart birde 12 sene bebeğim olmadı 35 yaşında doğum yaptım 3 yada 4 sene beklesem 40 yaşındamı doğuracam zaten geç kaldım offf offff aklım çok karışık sürekli bu konuyu düşünüyorum hatta akşam rüyamda bir oğlan çocuğu doğurmuşum öyle etkilendimki banada herkez hemen yap ikiz gibi büyüsünler diyor bende acaba yaza kadar kilomu verip düşünsemmi diyorum allah tabikide verirse

galiba fazla kaçtı yediklerim yazayım yinede ikiside zararsız keşke bir çeşiti yeseydim
kayınvalideye indim öğle yemeğinde buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası vardı birde bulgur köftesi diyorlar az yağlı susuz o köfteden yedim çok severim çok azda pancar salatası biliyorum çok oldu akşama ot haşlayıp yemem lazım limonlu yağsız bebeği aşağıda bırakıp kaçtım size bakmaya işim var dedim bilseki kf bilgisayardayım yolacak beni

of derin ne güldüm
yolacakmı seni

bu ara bence sen bu sene kilonu ver ve bebişine kardeşi düşün
yaşın gençken aradan çıksın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…