bende reglıyım ama iyi gidiyo sagol tatlım.opuyorumnanaktanbursacım sen naptın nasıl gidiyor
bende 36 damı fikslıyımkı kac sene burda takılıcaz heheheeeeebayanssulusmilecandy'nin balık tarifi muthiş arkadaşlar heç ızgarayla filan uğraşmayın atın fırına attın yanına da soğan domates hatta sebze de atabilirsiniz içine misssss gibi hem doyurucu hem sağlıklı hem kolorisi az.
Denklemcim senin ufaklık aç yaşında da sana ikinci diyorlar yaw.
Ben de kendimi 35 'e fiksledim son doğumgünümü bu ayın başında kutladım hehehehe sonsuza kadar 35 im artık :-D
ne varkı 9 aylıksa benım son ıkı numaranın arasında 10.5 ay var..akannehir beceriksizler kaydirigubbakcemile3hımm kız cndy güççüksün daha ızz benim bücür 9 aylık ya daha baba demeyi yeni öğrendi enne diyo anneyi öğrenemedi şu an uyuyor rahatız bugün
-tatlicadiarzu-3 ha valla yok gö ... yemez benim alemsin ben 2 .ye taktım sen 1 tane daha ekledin çok yaşa kız emi
:lepi: :lepi: :lepi:evet sevmem de hayır diye yicektim işte.. neyse kendimi zorlamiyim şimdi lokum yemeye başkasına vereyim bari hihoyyyt
hedıyeyı hedıye etmek sünnettir.ver baskasına kandıl gunu sunnete uymus olursun insallah alkisalkisalkis
kilo verdim ben 1.5 kilo sengözlerimebaksanab
dılencı supersınya hihoyyythee hayrı başkasına dolaştır:) ben de bayramda ikram edilen çikolayı elimde eritmiştim inadımdan:) hala da çikolata yemedim. çikolatayı kısa dönem askere gönderdim:) 4 ay oldu, 1.5 ay sonra yerim:))
siz de gönderin böyle bazı yiyecekleri:))))
Benim başım ağrıyor yaw. ama 2. gün tabi normal. Bu sırada bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi için 21 gün gerekliymiş. yani bir şeyi 21 gün yaparsak artık bizden bi parça haline geliyor.
Haaa bu durum çikolata için geçerli midir bilemem naniknanik
21 gün çikolata yemesek alışkanlık olur mu acep? Bana heç öyle gelmiyor. çikolata bu yaw
hee hayrı başkasına dolaştır:) ben de bayramda ikram edilen çikolayı elimde eritmiştim inadımdan:) hala da çikolata yemedim. çikolatayı kısa dönem askere gönderdim:) 4 ay oldu, 1.5 ay sonra yerim:))
siz de gönderin böyle bazı yiyecekleri:))))
yok yaaaa ne 21 günü. yılların alışkanlığı şeyler öyle kolay mı 21 günde. kolay olsa ben 21 gün dayanır sevgilimden kurtulurdum:) bak 4 aydır yemiyorum şimdi elime geçse saatlerce koklarım damağıma bastıra bastıra da yerim yani:))
kalkayım kızlar kaldılya sekerpare yapayım.
evde benden harıc herkes oruclu.
gorusuruz.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
diyetteyiz zemuszemus
biliyorum ben de. Ama pek te fayda göremiyorum yaa 67 olmuştum dün akşam 69 çıktım yaa öğlen ekmeği kestim akşam ve sabah ta çok az yiyorum ama yok acaba nescafe ve çaydan mı oluyo yaa onları içince su içemiyorum onları kesip sadece su mu içsem. Öfff yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
biliyorum ben de. Ama pek te fayda göremiyorum yaa 67 olmuştum dün akşam 69 çıktım yaa öğlen ekmeği kestim akşam ve sabah ta çok az yiyorum ama yok acaba nescafe ve çaydan mı oluyo yaa onları içince su içemiyorum onları kesip sadece su mu içsem. Öfff yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bir de istersen tabi kilo grubunun zayıflama topiğine gir.. faydasını görürsün destek olurlar sana bi de insan topiğe girince + çıkmasın diye canı çıkıyo :)
bende aynen sana katılıyorum bakacak kadar çocuk yapılmalı hele bu zamanda 3 ne demek yaaeyvahedigeldismile ben oğlum tek kalmasın diye ancak 2. yaparım allah nasip ederse 4 sene sonra falan düşünüyorum onun dışında bir kaza olmazsa tabii.. bu arada benim eşim tek çocuk gayette hayatından memnun ona kalsa oğlumda tek olsun diyordenklemcim ya bebiş daha çok küçük zaten . kimseyi dinleme sen. zaten kadın vucudu doğumdan 1 sene sonra normal haline dönüyor. abartmasınlar yani. ayrıca evet kendinle ilgilenmen gerek. bence kız yuvaya filan başlayınca yap 2.sini. benimkilerin arasında 4 yaş var. 3 olsaydı daha mı iyi olurdu bilmiyom ama bence böyle iyi. Kardeşin gerekli olduğunu düşünüyorum. hem hayatları boyunca yalnız kalmazlar. destek olurlar birbirlerine. Bir de 2. çocuk 1. gibi büyümüyor merak etme hatta kendi kendine büyüyor bile diyebilirim. sen daha alışık olduğundan o da daha rahat oluyor. bizle alakalı yani. 1. si mucize gibi olduğundan 2. si çok doğalmış gibi geliyor hehehe
Ve maddi gücüne göre çocuk yapmalısın bence. 1 tanesine gelecek hazırlayabiliyorsan 1,2 tanesine hazırlayabiliyorsan 2 yani....hem kendine bakacan hem de cebine çocuk sayısı için.
ayy evet ya 2 tl dediler ama napayım aldım ben pazar çok pahalı çoooookdelikafadulden birde tere roka ve maydanoz aldım salata yapıcam birazdansaol cnmm
amann kıvırcıga 2 tl diyodu pazarda
gett onun yerine sıpalarıma fazladan muz aldım
bende aldım canım yiyecek başka bişey bulamıyorum napayım et desen yanına yaklaşılmıyo yakında otta yiyemez hale gelicez bu pahalılıklaeyvahedigeldismilegerçekten ya.. kardan mı ne ne kadar da pahalı öyle.. muzla aynı cidden.. bi de muzun kilosu 2 lira kıvırcığın demeti
ama ben yine de aldım napayım başka ne yicem :kedi:
sabah benimde çok ağrımıştı ben hatta acaba ceviz suyundan mı oldu dedim ama sanırım diyet yaptığımızın belirtileri vücut tepki veriyor alışacak inş.:Saruboceq:Benim başım ağrıyor yaw. ama 2. gün tabi normal. Bu sırada bir şeyin alışkanlık haline gelebilmesi için 21 gün gerekliymiş. yani bir şeyi 21 gün yaparsak artık bizden bi parça haline geliyor.
Haaa bu durum çikolata için geçerli midir bilemem naniknanik
21 gün çikolata yemesek alışkanlık olur mu acep? Bana heç öyle gelmiyor. çikolata bu yaw
gruptan kastın burasısıysa zaten bu gruptayım ben
ben bugün ne yedim sabah 1 kase çorba 2 dilim ekmek
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek arada bişey yiyemedim şimdi yine açım ne yapsam acaba kendime
kaydirigubbakcemile5 merhaba arkadaşlar, bende oldukça fazla kilolu bir bayanım çok uzun zamandır kilo alıp veririm metobolik bir rahatsızlığım var polikistik over sendrolmu dolayısı ile kilo artışım olmakta şuana kadar tartıda eylül ayına kadar hiç görmediğim bir kiloyu görüp acil diyete başlamaya karar veren ve asla geri dönmeyeceğim diyerek bugün itibari ile 18 kilomu geri bıraktım :))) artık aranızdayım 120 kilo ile başlayan diyet maceram bugün 102 kiloda sizlerle inşallah aşağılara gerileyerek devam edicek. buarada dün bu kulup de elma sandaloz ile zayıflayanları okuyup uzun araştırmalarımı da tamamlayıp hem aranıza katılmak hemde bu bitkisel hapla alakalı seyri paylaşmak istedim ... aranızda olmaktan mutluyum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?