Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

of derin ne güldüm
yolacakmı seni

bu ara bence sen bu sene kilonu ver ve bebişine kardeşi düşün
yaşın gençken aradan çıksın işte

ne yapayım yaaaa bütün gün evdeyim sürekli altını aç yedir içir meyva saati oynat uyut ev işi yap tek eğlencem burası oda herkezin gözüne batıyor yinemi bilgisayardasınnnnnnnnnnnnnn bu kadınında hakkı diyen yok

bencede 40 yaşında doğurupta çocuğum anneannemi desin bana gerçi 40 yaşındada olsa herkez tatsın anneliği kimseye aratmasın benim 1 tane olduğu için söyledim yalnış anlaşılmasında

Benim en iyi arkadaşım burda biz birbirimize destek olmak istiyoruz burdan başka yere gitmek istemiyorum :umursamaz:

ekmeği çok yeme canım lmaz:
tamam patronsositososito
aramıza hoşgeldin tecrübelerini paylaşmanı bekliyoruz
bence önce kilonu ver ve zaman kaybetmeden 2.yi yap yaşında fazla ilerlememiş olur ama önce kiloların gitmesi lazım kaydirigubbakcemile5
meğer ne çok zorlanıcakmışım ben kandillerde senağlama

neden:uhm:

Benim en iyi arkadaşım burda biz birbirimize destek olmak istiyoruz burdan başka yere gitmek istemiyorum :umursamaz:

gitme canım benim.. ben seni eski listede de gördüm zaten biraz önce..

ben yeniyim burada.. kusuruma bakmayın
bilmiyorumkismile

şimdi akşama benim eşimde kandil simidi getirir ufff çok severim kandil simitini ben şimdi akşama ekmek yemesem 2 kandil simidi yanında birde salata yesem olurmu acaba

KANDıLıNıZ KUTLU OLSUN CANLARIM BENıM.

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim
Olur ya.....
Kalp durur......
Akıl unutur......
Ben dostlarımı ruhumla severim
O ne durur ne de unutur.

Hz: MEVLANA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…