- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
of derin ne güldüm
yolacakmı seni
bu ara bence sen bu sene kilonu ver ve bebişine kardeşi düşün
yaşın gençken aradan çıksın işte
evet ama tatlım senin kilon 68. yani sen bilirsin istersen bizimle beraber ol ama kendi kilonda insanlarla beraber olursan karşılaştırma olanağın daha kolay olur burda biraz zor.. ben 105 kiloyum üç günde 1.5 kilo verdim.. haftada senin kilo fazlalığın kadar kilo veren vardır aramızda.. senin kilo vermenle bizimki bir olmazki.. sen üç beş bişey vereceksin ben senin yarın kadar vericem..
sen bilirsin tabi kapımız herkese açık :1hug:
tamam patronsositosositoekmeği çok yeme canımlmaz:
aramıza hoşgeldin tecrübelerini paylaşmanı bekliyoruzkaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar, bende oldukça fazla kilolu bir bayanım çok uzun zamandır kilo alıp veririm metobolik bir rahatsızlığım var polikistik over sendrolmu dolayısı ile kilo artışım olmakta şuana kadar tartıda eylül ayına kadar hiç görmediğim bir kiloyu görüp acil diyete başlamaya karar veren ve asla geri dönmeyeceğim diyerek bugün itibari ile 18 kilomu geri bıraktım :))) artık aranızdayım 120 kilo ile başlayan diyet maceram bugün 102 kiloda sizlerle inşallah aşağılara gerileyerek devam edicek. buarada dün bu kulup de elma sandaloz ile zayıflayanları okuyup uzun araştırmalarımı da tamamlayıp hem aranıza katılmak hemde bu bitkisel hapla alakalı seyri paylaşmak istedim ... aranızda olmaktan mutluyum....
bence önce kilonu ver ve zaman kaybetmeden 2.yi yap yaşında fazla ilerlememiş olur ama önce kiloların gitmesi lazım kaydirigubbakcemile5selam kızlar 2. çocuktan bahsedilmiş benim kızımda 8 aylık bende düşünüyorum 2. ama kızım çok huysuz birde bu k,iloda istemiyorum zayıflamam şart birde 12 sene bebeğim olmadı 35 yaşında doğum yaptım 3 yada 4 sene beklesem 40 yaşındamı doğuracam zaten geç kaldım offf offff aklım çok karışık sürekli bu konuyu düşünüyorum hatta akşam rüyamda bir oğlan çocuğu doğurmuşum öyle etkilendimki banada herkez hemen yap ikiz gibi büyüsünler diyor bende acaba yaza kadar kilomu verip düşünsemmi diyorum allah tabikide verirse
galiba fazla kaçtı yediklerim yazayım yinede ikiside zararsız keşke bir çeşiti yeseydim
kayınvalideye indim öğle yemeğinde buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası vardı birde bulgur köftesi diyorlar az yağlı susuz o köfteden yedim çok severim çok azda pancar salatası biliyorum çok oldu akşama ot haşlayıp yemem lazım limonlu yağsız bebeği aşağıda bırakıp kaçtım size bakmaya işim var dedim bilseki kf bilgisayardayım yolacak beni
meğer ne çok zorlanıcakmışım ben kandillerde senağlama
Benim en iyi arkadaşım burda biz birbirimize destek olmak istiyoruz burdan başka yere gitmek istemiyorum :umursamaz:
gitme canım benim.. ben seni eski listede de gördüm zaten biraz önce..
ben yeniyim burada.. kusuruma bakmayın bilmiyorumkismile
gitmem zaten kovsanızda :)
gitmem zaten kovsanızda :)
şimdi akşama benim eşimde kandil simidi getirir ufff çok severim kandil simitini ben şimdi akşama ekmek yemesem 2 kandil simidi yanında birde salata yesem olurmu acaba
ama ama ama sen çok zayıfsın ki biz 100 lerde seyrediyoruz
fazla ortalıkta görünmüyorum zaten:1no2::1no2: ama aslaaaa bi yere gitmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fazla ortalıkta görünmüyorum zaten:1no2::1no2: ama aslaaaa bi yere gitmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
Herkesin kandilini kutluyorum.Allahım hayırlı kandillere nasip etsin.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?