Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel ya bende arkamızdan gelirim insallahh bezeme durumu herkeste oluyor yeterli pes etmemek lazım
Aynennn aynennn güzelimmm bak yaklaşık 3 hafta felan doğru düsüt tartılamadım hemen +2 kg geldii çokta zıbıotmadımdı aslındaa lakinn yanii dikkat etmek gerekli

Aynennn aynennn güzelimmm bak yaklaşık 3 hafta felan doğru düsüt tartılamadım hemen +2 kg geldii çokta zıbıotmadımdı aslındaa lakinn yanii dikkat etmek gerekli
Bünye alışınca öyle oluyor ya azıcık fazla yesek artı çıkıyor taktir ettim vallahi bende bı 80 i görsem daha bı hevesli olucam ben bu topigi epeydir takip ediyordum ama öyle dışardan bakmaya oluyor insan yazınca daha bı hevesleniyor motive oluyor burdayım insallahh

haydiiii inşallahh güzelimmm o zamann hep birliktee hadii bakalımm pes etmekk yokkk

Demek takip ediyodun gizli takipci seni :))

Kendini disa vurmakla iyi ettin.
Muhabbetimiz on nümerodur :))

Aaaaa Elifcim poly hamile mii anaa kaçırmışımm yaaa plynna kuzumm hamileysenn ne vericem kg diye uğraşıyrsunn tatlım bebişini düşün minnakk kuzunu düşün birtanem
şimdiden böyle isem ilerleyen haftalarda nasıl geçicek bilmiyorm.kilo verme aklımda yok ama dikkatli olup aşıri kilo almak istemiyorum

şimdiden böyle isem ilerleyen haftalarda nasıl geçicek bilmiyorm.kilo verme aklımda yok ama dikkatli olup aşıri kilo almak istemiyorum
Yaniii güzelimmm dengelii yersen skıntı olmazzbence 2 kişiyim diye 2 kişilik yemezsen lakin zayıflamayı bence unutmalısn hayırlısyla kucagına al sonra burda gene birliktee veririiz velevki sen daha avatajlı olacaksın o zaman

Deliler mi didiniz
Gözünüzün nuru biricik çilgininiz simiyi unutmayin he mi

Balkonda uzandim huzur bu muymus diyorum..
Ödenecek borçlar..Agustos sonuna yetisecek proje..Beni yoran kizim, annem hatta fadil bile umrumda degil..Bu kadar huzura alismamisim ya her an bisey olacakmis gibi geliyor..

Bu müzige takildim iki gündür..Sanki söylemek isteyipde söyleyemedigim bogazima dizilen kelimeleri anlatiyor gibi geldi bana..

Kafam karisik..Belki yorgunluktan belki yalnizliktan belki de çok kirilmisliktan..Secemiyorum ama her sey güzel olacak artik diyorum..Agir bi savastan çiktin daha da yikilmazsin..

Içim de bi hüzün bi burukluk..
Aglayasim var nedense..

Hava güzel..
Yüzmeye gitmekle gitmemek arasinda gidip geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…