Aynennn aynennn güzelimmm bak yaklaşık 3 hafta felan doğru düsüt tartılamadım hemen +2 kg geldii çokta zıbıotmadımdı aslındaa lakinn yanii dikkat etmek gerekliNe güzel ya bende arkamızdan gelirim insallahh bezeme durumu herkeste oluyor yeterli pes etmemek lazım
Hahahhaa bencee bonuscan +90 topiği değildee deliler topiği yapalımButun deliler toplanmis gibiyiz he :)) sen hamilesin diye bende hatirlatim.
Bazen baslarda veriliyor ama daha bulantilarin yeni yeni basliycak dur hele
Bünye alışınca öyle oluyor ya azıcık fazla yesek artı çıkıyor taktir ettim vallahi bende bı 80 i görsem daha bı hevesli olucam ben bu topigi epeydir takip ediyordum ama öyle dışardan bakmaya oluyor insan yazınca daha bı hevesleniyor motive oluyor burdayım insallahhAynennn aynennn güzelimmm bak yaklaşık 3 hafta felan doğru düsüt tartılamadım hemen +2 kg geldii çokta zıbıotmadımdı aslındaa lakinn yanii dikkat etmek gerekli
Hahahhaa bencee bonuscan +90 topiği değildee deliler topiği yapalım
haydiiii inşallahh güzelimmm o zamann hep birliktee hadii bakalımm pes etmekk yokkkBünye alışınca öyle oluyor ya azıcık fazla yesek artı çıkıyor taktir ettim vallahi bende bı 80 i görsem daha bı hevesli olucam ben bu topigi epeydir takip ediyordum ama öyle dışardan bakmaya oluyor insan yazınca daha bı hevesleniyor motive oluyor burdayım insallahh
Kuzumm daha hedefimee ulaşamadım kiii ahh ahhhh bir ulaşsaammmmDemek 15 kilo daha verecen vay arkadas doymadilar vermeye
Elif goruyosun dimi
Bünye alışınca öyle oluyor ya azıcık fazla yesek artı çıkıyor taktir ettim vallahi bende bı 80 i görsem daha bı hevesli olucam ben bu topigi epeydir takip ediyordum ama öyle dışardan bakmaya oluyor insan yazınca daha bı hevesleniyor motive oluyor burdayım insallahh
Kesinlikleee bağımlılıkkk yaratıyorrr bonuscannDemek takip ediyodun gizli takipci seni :))
Kendini disa vurmakla iyi ettin.
Muhabbetimiz on nümerodur :))
Aynen öyle böyle daha çok motiveyim ya eh bende azcik azcik katılıyorum aramızaDemek takip ediyodun gizli takipci seni :))
Kendini disa vurmakla iyi ettin.
Muhabbetimiz on nümerodur :))
Yok yok inşallahhaydiiii inşallahh güzelimmm o zamann hep birliktee hadii bakalımm pes etmekk yokkk
kilo vermek için değilde yiyemyorum ondan eksi olmam gerekiyor aslında.Kuzum sen hamile değil misin, kilo vermeyiver dikkat et kendineee
şimdiden böyle isem ilerleyen haftalarda nasıl geçicek bilmiyorm.kilo verme aklımda yok ama dikkatli olup aşıri kilo almak istemiyorumAaaaa Elifcim poly hamile mii anaa kaçırmışımm yaaaplynna kuzumm hamileysenn ne vericem kg diye uğraşıyrsunn tatlım bebişini düşün minnakk kuzunu düşün birtanem
Yaniii güzelimmm dengelii yersen skıntı olmazzbence 2 kişiyim diye 2 kişilik yemezsen lakin zayıflamayı bence unutmalısn hayırlısyla kucagına al sonra burda gene birliktee veririiz velevki sen daha avatajlı olacaksın o zamanşimdiden böyle isem ilerleyen haftalarda nasıl geçicek bilmiyorm.kilo verme aklımda yok ama dikkatli olup aşıri kilo almak istemiyorum
tübe tübeHaydenn kızçelerrr
kızz simiii senn nasıl unutulursunn şu şarkıda aklımaa sen geldin ne hikmetsee
tübe tübe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?