Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar
Geç oldu kusura bakmayın cok yogun gunler gecırıyorum bi sure ddaha yogun olucam malesef
Diyet yapmıyorum resmen kılo almaya calısıyorum oyle luzumsuz seyler yıyorum ki
Kilo 78.5
Spor yok
Artıyım tabi ama bı tasınıyım düğün telası bitsin sıkıcam inş.
Bol eksili günler ♥♥

Demek 15 kilo daha verecen vay arkadas doymadilar vermeye

Elif goruyosun dimi
Görüyorum, arttırıyorum bonusunum
Şimdi onlar bi sıkıldı, hedefe yaklaşmanın verdiği rahatlık var, senle biz bi başlayıp onlara yetişir ve hatta geçebiliriz
Çok iyi maşallah sana.. Epey kaçamaksız gittin ama dimi sen :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar

Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama bende buranın eski demirbaşlarındandım
Bir dene kaçak var bizim takımdan ( listeye girmemek için kaçıyor onu kulağından tutup almaya geldim ama sanırım oda yok ISILDURU gel bakalım datlım tartı ne gösterdi söyle izne ayrıldığın kilodan az olduğunu biliyorum da güncel rakamı öğreneyim olmadı diğerini yazacağım

Bu arada umarım burada da keyifli bir zayıflama süreci vardır bizim kizlarda burada nasılsa damlarım arada bende

Son düzenleme:

Valla o kimse bizde yoktur oynakbasi :))

Biri beni yanlisda oLsa UNUTMAMIŞ ablacim nasilsin nasil gidio kilo durumları

Çok şükür canım Malum diyetisyene 117.3le başladım ( evdekine göre 118le ) ve bugün kontrolde 101.8i gördüm 2li rakamlara çok az kaldı

Sende durumlar nasıl bakalım hiç uğramaz oldun

Vallahi bende durumlar vahim :) 71 ile ayrldim suan 73 bazen 74 arasi gidip geliyom baktim olmadi tekrar katılırım belli olmaz :))

Cok sukur baya gitmis abla ikili rakamlara geçsen vizir vizir gider allahin izniyle
Çok şükür canım Malum diyetisyene 117.3le başladım ( evdekine göre 118le ) ve bugün kontrolde 101.8i gördüm 2li rakamlara çok az kaldı

Sende durumlar nasıl bakalım hiç uğramaz oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…