- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Evet oyleydi sonrada bir tanede biber dolması yedim az olduğunu dusunerek1 tane dolmami yedin sadece?
Vallahi bende durumlar vahim :) 71 ile ayrldim suan 73 bazen 74 arasi gidip geliyom baktim olmadi tekrar katılırım belli olmaz :))
Cok sukur baya gitmis abla ikili rakamlara geçsen vizir vizir gider allahin izniyle
aklına gelmem güzel tabi
Vicdan çorbası ne ola ki?? Yapabiliriz neden olmasın. Ben de şu ayran detoksunu yapsam mı diyodum. vardı ya buğdaylı nohutlu bişey..
Bugün de yoğurt kürü yapalım ne dersin? Var mı evde malzemelerin?
Ben de ayranla yaptım zaten. bak bi öğün sapıtsak bile dengeleme yoluna gidelim, tamamen salmayalım artık..Var baharatimda yiyemiycem onu ayranla icim bari senimi kiricam.
Baslamis olalim bu hafta 1 ay duzenli yapalim bari.
Ben de ayranla yaptım zaten. bak bi öğün sapıtsak bile dengeleme yoluna gidelim, tamamen salmayalım artık..
Vicdan çorbası nasıldı?
Bi de hedef tablosu dediğin yelizin yaptığı gibi mi yoksa sporla ilgili mi?
Akşam oğluma yemek yedirirken birazda ben yemiştir dayanamadım bezelye yapmıştım telafi etmek için bir mil leslie yaptım hatta biraz geçti bir mili 10 dakika falan bir litrede su içtim
Hiç süt içermiyor ya çok haklısın akşam oldukça az oldu bir dahakine daha dolu olacak salata Yapacagim en azından et falan yiyemiyor bu yüzden yumurta çok tüketiyorumBi dahakine daha dolu yap ogununu canim sen emziriyosun acikirsin birden.
Sporda yapiyosun proteinide almayi unutma.
Hem yimirtadan hem tavuktan etten sütten.
Süt mutlaka ic mesela bi kasik tarcini karistir icine sonra huplet.
Tamam sen menü çıkar bize yarın için o zaman..Bende yenaya yaziyodum gelmedin diye :))
Telefona bakmadi demek.
Vicdan corbasi kabakli bi corba.
Corbayla kofte tavuk yeniyordu sanirim tekrar bakicam.
Canım geçmiş olsun.. söyledin de ben mi kaçırdım, nesi var annenin?Menum 07.07.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 adt zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Ara
1 salata
Öğle
1 tbk barbunya
Akşam
1 kepce corba
2 yk pilav
1 kase yoğurt
4 lt su sade 60 dakika yürüyüş
Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.
Hiç süt içermiyor ya çok haklısın akşam oldukça az oldu bir dahakine daha dolu olacak salata Yapacagim en azından et falan yiyemiyor bu yüzden yumurta çok tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?