Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ben de öyle severim valla:asigim:

Bu arada ben de herkesin kandilini kutlarım. Allah hayırlara vesile kılsın inşallah:Saruboceq:

"eğer ızgara yapacaksanız yağsız tavaya bir parmak su koyup suyu çektirerek tavuk vs pişirin, 100 gram zeytinyağı 888 kalori!!"

biraz önce bi topicte bunu okudum ve şu andan itibaren salatama mafoldumben zeytinyağı da dahil her türlü yağı koymaktan vazgeçtim senağlama bilmiyor değildim ama öyle birden okuyunca

aramıza hosgeldın.bu topıge gelmeden once bende sandaloz hapı kullandım canını sıkmak ıstemem ama hıc fayda gormedım.gerı ıadelıydı bende ıade ettım.
meğer ne çok zorlanıcakmışım ben kandillerde senağlama
onlar ög seyler sen sevmessınkıkaydirigubbakcemile5
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
şimalim nerdesın ozledım senı.:gitme:cumlemızın lnsallah
Herkesin kandilini kutluyorum.Allahım hayırlı kandillere nasip etsin.opuyorumnanaktan
sagol ablasıopuyorumnanaktan

bugün çok sakin bi gündü topicte.. sanırım herkesi yarının heyecanı sardı kaydirigubbakcemile2 kendimi çok şiş hissediyorum umarım yarın kötü bir süpriz ile karşılaşmam eyvahedigeldismile yani ilk haftasında da regl olur mu insan ya benneyaptımki

neyse ben kaçar size iyi sohbetler.. :a015:

şimdi akşama benim eşimde kandil simidi getirir ufff çok severim kandil simitini ben şimdi akşama ekmek yemesem 2 kandil simidi yanında birde salata yesem olurmu acaba

biri kandil simitimi dedicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookbayılırımmakannehirçıkışta bizim şirkette dağıtır napcam ben yaaa yemeden nasıl durcam kafamçokkarıştı

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm....yok yok biz simit filan sevmeyiz....
arkadaşlar yaw uyumuşum ben,bayılmışım desek daha doğru,baş ağrısından.
ben yokken ne yaptınız bakam?

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm....yok yok biz simit filan sevmeyiz....
arkadaşlar yaw uyumuşum ben,bayılmışım desek daha doğru,baş ağrısından.
ben yokken ne yaptınız bakam?
ben karnabahar yemeği salata pilav yaptım bu akşam için eşimi bekliyorum ama ben sadece salata ve 4 kaşık karnabahar yemeğinden yiyeceğim eğer eşim simit getirdiyse simit ve salata yiyeceğim yemekten yemem

HAYIRLI KANDİLLER HANIMLAR...opuyorumnanaktan
birbirimiz için de dua edelim inşallah...:Saruboceqlumunekankayizsmile

ben karnabahar yemeği salata pilav yaptım bu akşam için eşimi bekliyorum ama ben sadece salata ve 4 kaşık karnabahar yemeğinden yiyeceğim eğer eşim simit getirdiyse simit ve salata yiyeceğim yemekten yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…