sevdim seni.. olumunekankayizsmile
kimin çok yakın arkadaşısın sen
KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN CANLARIM BENİM.
Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim
Olur ya.....
Kalp durur......
Akıl unutur......
Ben dostlarımı ruhumla severim
O ne durur ne de unutur.
Hz: MEVLANA.
aramıza hosgeldın.bu topıge gelmeden once bende sandaloz hapı kullandım canını sıkmak ıstemem ama hıc fayda gormedım.gerı ıadelıydı bende ıade ettım.kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar, bende oldukça fazla kilolu bir bayanım çok uzun zamandır kilo alıp veririm metobolik bir rahatsızlığım var polikistik over sendrolmu dolayısı ile kilo artışım olmakta şuana kadar tartıda eylül ayına kadar hiç görmediğim bir kiloyu görüp acil diyete başlamaya karar veren ve asla geri dönmeyeceğim diyerek bugün itibari ile 18 kilomu geri bıraktım :))) artık aranızdayım 120 kilo ile başlayan diyet maceram bugün 102 kiloda sizlerle inşallah aşağılara gerileyerek devam edicek. buarada dün bu kulup de elma sandaloz ile zayıflayanları okuyup uzun araştırmalarımı da tamamlayıp hem aranıza katılmak hemde bu bitkisel hapla alakalı seyri paylaşmak istedim ... aranızda olmaktan mutluyum....
onlar ög seyler sen sevmessınkıkaydirigubbakcemile5meğer ne çok zorlanıcakmışım ben kandillerde senağlama
şimalim nerdesın ozledım senı.:gitme:cumlemızın lnsallahslm kızlar kandiliniz mübarek olsun
sagol ablasıopuyorumnanaktanHerkesin kandilini kutluyorum.Allahım hayırlı kandillere nasip etsin.opuyorumnanaktan
KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN CANLARIM BENİM.
a.s.
Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim
Olur ya.....
Kalp durur......
Akıl unutur......
Ben dostlarımı ruhumla severim
O ne durur ne de unutur.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şimdi akşama benim eşimde kandil simidi getirir ufff çok severim kandil simitini ben şimdi akşama ekmek yemesem 2 kandil simidi yanında birde salata yesem olurmu acaba
sevmem di mi kaydirigubbakcemile5
ben karnabahar yemeği salata pilav yaptım bu akşam için eşimi bekliyorum ama ben sadece salata ve 4 kaşık karnabahar yemeğinden yiyeceğim eğer eşim simit getirdiyse simit ve salata yiyeceğim yemekten yememBen geldimmmmmmmmmmmmmmmm....yok yok biz simit filan sevmeyiz....
arkadaşlar yaw uyumuşum ben,bayılmışım desek daha doğru,baş ağrısından.
ben yokken ne yaptınız bakam?
HAYIRLI KANDİLLER HANIMLAR...opuyorumnanaktan
birbirimiz için de dua edelim inşallah...:Saruboceqlumunekankayizsmile
HAYIRLI KANDİLLER HANIMLAR...opuyorumnanaktan
birbirimiz için de dua edelim inşallah...:Saruboceqlumunekankayizsmile
arkadaş gitti öğrenemedik ya ne kadar zamanda vermiş bu kiloyusana da canım.....
ooooo 15kg gitmiş senden harika...ne kadar zamanda oldu desek?yerimseniben
hani burdaki en kilolu benim de herkesi kurcalıyom hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?