Sağol canım tavsiye ederim güzel ve bereketli oluyo...
Aynen canım bizde özel torbalar dikiyoruz böyle şeyler için... Ayy hangi 10 kilo 30 kilo unla yaptık dahada bitmedi işimiz dökülüyo heryanım...ananem eski toprak anacım yorulmuyo yavv ama ben pert eve geçtimmi bi hafta kendime gelemem herhal...
Yena Bonus ellerinize sağlık kilo verenleride ayrıca tebrik ediyorum...
Plynna hayırlı olsun bebişin yeni gördüm mesajları...
Yeşimcim annenede geçmiş olsun kuzum...
Bide bişey sorcam bu açlık insülin 5.4 olunca noluyo bi desenize bana
Evet bence de iyiydim.. benim o dönemler çok düzensiz ne yazıkki.. bazen 2-3 ayı buluyo.. onun da etkisi oluyo sanırım verememem de. insülin direnci için ilaç kullanıyorum, onu da tam düzenli kullanmıyorum açıkçası. ekmeksiz bi gün geçirdim. hedefim ekmeği bi süre tamamen bırakmak yapabilirsem.. biraz hafifleyince daha çok spor yaparak da insülin direncini kırarım inşallah.. aslında bi diyetisyene gitmek istiyorum. d vitamini, demir, tiroit hiç baktırmadım doğumdan beri.. d vitaminim de düşük olabilir..ben de, neşe doluyor içim böyle görünce bizi..
Elifim sen bu hafta iyiydin aslın da. Mens dönemindemisin.?
Bir de insülin direncin var dimi senin.? ekmek fazla tüketmzsen daha çabuk kırılır deniyor.
Evime döndüğüm zaman inş yenacım böyle bi orda bi burda yediğimiçtiğim uyuduğum belli değil oyüzden listeye girsemde bildirim yapamamki...en son 104 lerdeydim...şimdi bilmiyorumNe vakit listeye dönüyorsun canım.?
Kaç kilo oldun tartıldınmı hiç.?
Kızlar ya ben sporumuz saat olarak hesap diyor ama adım olarak hesap ediyor bundan sonra dk olarak mı hesap etmeliyim
Evet bence de iyiydim.. benim o dönemler çok düzensiz ne yazıkki.. bazen 2-3 ayı buluyo.. onun da etkisi oluyo sanırım verememem de. insülin direnci için ilaç kullanıyorum, onu da tam düzenli kullanmıyorum açıkçası. ekmeksiz bi gün geçirdim. hedefim ekmeği bi süre tamamen bırakmak yapabilirsem.. biraz hafifleyince daha çok spor yaparak da insülin direncini kırarım inşallah.. aslında bi diyetisyene gitmek istiyorum. d vitamini, demir, tiroit hiç baktırmadım doğumdan beri.. d vitaminim de düşük olabilir..
Evime döndüğüm zaman inş yenacım böyle bi orda bi burda yediğimiçtiğim uyuduğum belli değil oyüzden listeye girsemde bildirim yapamamki...en son 104 lerdeydim...şimdi bilmiyorum
Evet bence de iyiydim.. benim o dönemler çok düzensiz ne yazıkki.. bazen 2-3 ayı buluyo.. onun da etkisi oluyo sanırım verememem de. insülin direnci için ilaç kullanıyorum, onu da tam düzenli kullanmıyorum açıkçası. ekmeksiz bi gün geçirdim. hedefim ekmeği bi süre tamamen bırakmak yapabilirsem.. biraz hafifleyince daha çok spor yaparak da insülin direncini kırarım inşallah.. aslında bi diyetisyene gitmek istiyorum. d vitamini, demir, tiroit hiç baktırmadım doğumdan beri.. d vitaminim de düşük olabilir..
YENA yoo dikkatimi birakmiycam arada bi oyle sisiyorum iniyorum aslinda 90 ile 91 gidip geliyorum 89 u hic gormuyorum ama( o yuzden izinle yada ayni yine ayni :)) gibi kelimeler yazabilirsin tek 9lu birsey yazmada :)
Bide bişey sorcam bu açlık insülin 5.4 olunca noluyo bi desenize bana
Kızlar ya ben sporumuz saat olarak hesap diyor ama adım olarak hesap ediyor bundan sonra dk olarak mı hesap etmeliyim
Açlık kan şekeri ve açlık insülin değerlerini çarpıp 405 e böldüğünde 2.5 in üstünde bir değer çıkarsa insülin direncin var demektir.
Mesela benim açlık şekeri 81 açlık insülinim 16(yuh!) 81x16/405= 3.2 yani insülin direncim var.bulunan bu değere HOMA deniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?