Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne vakit listeye dönüyorsun canım.?
Kaç kilo oldun tartıldınmı hiç.?

ben de, neşe doluyor içim böyle görünce bizi..

Elifim sen bu hafta iyiydin aslın da. Mens dönemindemisin.?
Bir de insülin direncin var dimi senin.? ekmek fazla tüketmzsen daha çabuk kırılır deniyor.
Evet bence de iyiydim.. benim o dönemler çok düzensiz ne yazıkki.. bazen 2-3 ayı buluyo.. onun da etkisi oluyo sanırım verememem de. insülin direnci için ilaç kullanıyorum, onu da tam düzenli kullanmıyorum açıkçası. ekmeksiz bi gün geçirdim. hedefim ekmeği bi süre tamamen bırakmak yapabilirsem.. biraz hafifleyince daha çok spor yaparak da insülin direncini kırarım inşallah.. aslında bi diyetisyene gitmek istiyorum. d vitamini, demir, tiroit hiç baktırmadım doğumdan beri.. d vitaminim de düşük olabilir..

Kızlar ya ben sporumuz saat olarak hesap diyor ama adım olarak hesap ediyor bundan sonra dk olarak mı hesap etmeliyim

Evet dakika olarak hesaplayıp yazıcaksın...
sen de çok başarılısın maşallah...
Bu arada diyete başlangıç kilon kaç söylermisin onu da ekleyeyim...

D vitamini o kadar önemli ki.. hemen baktır canım ihmal etme...
Ben de kullanıyorum çok düşükmüş benim de...

Evime döndüğüm zaman inş yenacım böyle bi orda bi burda yediğimiçtiğim uyuduğum belli değil oyüzden listeye girsemde bildirim yapamamki...en son 104 lerdeydim...şimdi bilmiyorum

Haklısın...

Kadin dogum sanami vermisti bu ilaci bengisuyami?
Bak bana vermedi benimki yuksek esim gunde 3 tane iciyo o ilactan onun insulini bendende yuksek.

O biraz daha korkaktir ben olsam bi sure icmem ilaci denerim kendimi ama yok bi tane bile atlamaz.
Ilacin kimbilir ne zararlari oluyo.
Bastan dedim bende keske banada verselerdi diye simdi iyiki vermemis diyorum

YENA yoo dikkatimi birakmiycam arada bi oyle sisiyorum iniyorum aslinda 90 ile 91 gidip geliyorum 89 u hic gormuyorum ama ( o yuzden izinle yada ayni yine ayni :)) gibi kelimeler yazabilirsin tek 9lu birsey yazmada :)

Seninki kiloyu korumak bahar benim 108 i korudugum gibi :)) vermek icin bu duzenin disinda biseyler yapmak lazim.

Bide bişey sorcam bu açlık insülin 5.4 olunca noluyo bi desenize bana

Açlık kan şekeri ve açlık insülin değerlerini çarpıp 405 e böldüğünde 2.5 in üstünde bir değer çıkarsa insülin direncin var demektir.
Mesela benim açlık şekeri 81 açlık insülinim 16(yuh!) 81x16/405= 3.2 yani insülin direncim var. bulunan bu değere HOMA deniliyor.

7 Temmuz

Sabah(9.30) 1 yumurta 3 kk peynir 4 zeytin salatalık domates 3 hurma sade türk kahvesi
Ara(11.30) 4 hurma 5 fındık 3 ceviz
Öğle(14.15) 100 gr tavuk 1 tabak kapuska salata 3 yk yoğurt
Ara(15.30) 1 şeftali 5 badem sade kahve
Ara(17.00) 5 hurma 10 badem 2 ceviz sade kahve
Akşam(20.00) 200 gr tavuk 1 tabak kapuska 4 yk yoğurt
Ara(22.30) 10 üzüm sade kahve

4 lt su
Spor yok

Kızlar ya ben sporumuz saat olarak hesap diyor ama adım olarak hesap ediyor bundan sonra dk olarak mı hesap etmeliyim

En onemlisi suresi canim. Mesela 7 bin adimi sen 30 dk da yaparsin ben 50 dk da.

Herkes kendine yapabildigini secicek belli surede yapmaya caliscak.
Yag yakimi icin
20-25 dk nin ustune cikmak lazim diye biliyorum ben

Benim homaya el sallana kardes seninki kucukmus. 4.22 benimki :))

Ne bilgili topik ya rebbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…