Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamamdir o zaman saat olarak yazayım bir daha çok tsk ederim buraya geldim geleli daha bı azimli oldum galiba

90ile başladım

Neyyyy gunluk 12 hurmami yedin lolaxx allahim
Ben 3 taneyi minik minik isiriyorum hemen bitmesin diye nerdeyse yalayarak yiycem

En onemlisi suresi canim. Mesela 7 bin adimi sen 30 dk da yaparsin ben 50 dk da.

Herkes kendine yapabildigini secicek belli surede yapmaya caliscak.
Yag yakimi icin
20-25 dk nin ustune cikmak lazim diye biliyorum ben
Himm anladım çok teşekkür ederim açıklama için o zaman saat olarak yazayım saat tutayım bende

Anladım bi hesaplıyayım..

y.o.l.c.u açlık şekerin ne peki hesaplayalım.

92 canım hadi madem hesapla yorma bu ihtiyarı...

yeminle için geçmişşşş bonussss.... ayyy bi kere de yaparım beeee ne var ki de

Zaten bahane arıyoz dimi yemek için :) yok ya müzik yedirmez bana :)

Çok güzeldi iyi geçti.. :)
Az çimdim geldim :)

geçmiş olsun yeşimcim. Hayırdır merak ettim ben de...
Günaydın Nilum güzelim annemi şekeri yüksek dr gozlem amacli yatirdi.sukurler olsun düştü.Diyetin3 fikakt etmuyor yiyorr yiyor yeme deyince kiziyor insallah bu sefer dinler bizleri

Günaydın Nilum güzelim annemi şekeri yüksek dr gozlem amacli yatirdi.sukurler olsun düştü.Diyetin3 fikakt etmuyor yiyorr yiyor yeme deyince kiziyor insallah bu sefer dinler bizleri
Gecmis olsun ilacmi kullaniyordu. Sekeri yuksek olanlarin hatta dusuk olanlarinda birinci onemli kurali maalisef beslenmeye dikkat etmeleri gerekli

Günaydın herkese kızım bu sporlar bu sıcakta hangi ara yapılıyor bana diyin hele listeler beni unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…