Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tam hatırlamıyorum son kilomu çok yoğun geçti bu hafta şu tickerı yapssam unutuyorum nasılsa buraya yazılıyor diye bugün misafirler geldi temizlik yoğun şekilde yapıldı ve servisleri hep ben yaptım çok seviyorum misafirleri okuduk bide kandil diye 10 kişiydik evde onlar çaylarını içince bide helva kardı kardeşim bende çay bulaşıklarını yıkadım namazlar kılınıncaya kadar tatlı ve kahve servisini yaptım 5.30 du gittiler artık bişiler yiyebilirim anırım önce bir bardak portakal suyu içeceğim canım istedi nereden çıktıysazemuszemus sonra da patates salatası yicem az yağlı 2kaşık kaşık alırım herhalde geri kalanı yemem senağlamaçok üzgünüm ama yemeyeceğim soda içcem bide şimdi annem arkadaşlarını durağa geçirmeye gitti :1rolleyes:çok tatlılar çok seviyorum kendilerini onlarda beni seviyorlarmı acaba:roflol: ay çok yazdım yine acıktım hadi ben kaçar canlar kandiliniz mübarek olsun öptüm hepiciğinizi....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah: 2 dilim ekmek peynir ve yaseminli yeşil çay
sizin dediginizi yaptım öglene kadar hiç bişey yemedim bir bardak süt ve 2 portakal oldu ara ögünüm

öglen: koca kase çorba yogurt 2 dilim kepek ekmegi
fakat ögle yemeginden sonra 2 saat kendime gelemedim

sonra eşim çips getirmiş birde hediye bi paket gelmiş içinde çezerye kaysı çeşit çeşit koymuşlar bi akç ondan aldım

ve son cipsi yedim bi daha yemicemm ıvır zıvıra çekirdege çipse SON

ha bi parça et yedim

akşama dogru arkadaş kandı simidi getirmiş 2 tane yedim büyük deyildi iki parmagımla yapacagım halkadan az büyük

akşam yemegindede salata ve zeytinyaglı fasulye patates karışımı bişe yedim
sonlara dogru iki parça ekmek yedimm

yaseminli yeşil çay içtim

günaydınlarrrrrrrrr

ben geçen hafta 79.8 olarak geçmiştim di mi kayıtlara? şu an 78.6 yım. 1.2 kg verdim. bu kg yu da son 4 gündür okulda yemekhanede yemeye başladığım için verebildim yoksa durmuştu nerdeyse kg vermem. tabldotta yemek bana yaradı. akşamı da salata yoğurtla geçiriyorum. bu haftada alıcam yemek kartı. tatlı bile yedim ama öğlen yiyince hazmediliyo.

herkese iyi şanslar..

Son düzenleme:

ıyy nasıl yedin o cipsi ya yağlı yağlı ben hiç sevmem cips senağlama

ben akşam iyice bi karnımı doyurdum.. ama çok sağlıksız şeylerle değil normal.. ciğer(kendi suyunda pişti yağ yok), patates(haşlama annemler kızartma yaptı ben kendime haşladım bi tane patetesi küp küp kesip), bir de salata (işte tek kusur salata yağlıydı annem yapmıştı onu ayrı yapmaya üşendüm :) sözde annem yağını katmadan ayıracaktım neyse).. biraz da peynir atıştırdım Aşk-ı Memnunun karşısında.. annem çekirdek çitlerken.. ben pek sevmem de zemuszemus

gecem öyle geçti ve kilomu söylüyorum citol senin dikkatine:

hihoyyyt 105,5 hihoyyyt

gerçi ben 105 planlıyordum ama dün çok yiyince kısmet olmadı ama olsun tam 1,5 (hatta 2 ama :) ) kilo vermiş bulunmaktayım ve üstelik de regl dönemimdeydim.. mutluyum çok dün lokumları yemememi sağlayan arkadaşlarıma ve herkese teşekkürler :) opuyorumnanaktan

günaydınnnn opuyorumnanaktan

birinci olamayız belki ama iyi kilo verdik kaydirigubbakcemile5

ben bu 105 ten aşağısını hiç görmedim biliyo musunuz mafoldumben

en düşük 105,3 oldum.. sürekli 105e düşüp 108 e çıkıyordum.. 108 den yukarıda çıkmıyordum 105 den aşağıda inmiyordum.. sıkışmış gibiydim.. kabus gibi.. tam kabullendim olmayacağını artık hep bu kiloda kalacağımı.. hatta bu yüzden çok radikal kararlar bile almıştıım ki.. kk ile karşılaştım :dance: :enbuyukkk:

inşallah haftaya bu kabustan uyanırım :Saruboceq:

tebrik ederim canım güzel bi başlangıç:)

birinci olmayı kim takar kız önemli olan devamlılık, bırakmamak her hafta az veya çok verebilmek, vermesek de diyeti bozmamakyerimseniben

geçen pazarki krizimden sonra umarım bir daha öyle birşey yaşamam.. :Saruboceq:

günaydınnn topiğin güzelleri hayırlı cumalar .....
hemencik kilo bildirimi yapayım geçmişi sonra okuyacağım....
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,5
bu hafta...107,9
giden..600 gr
hedef....90

günaydınn;
bir haftada ne çok şey yazmışsınız...
merhaba dilenci, hoş geldin candy

hoşbuldum.. hem de çok hoş zemuszemus

ben bütün gün bilgisayar başında olduğum için biraz mikserledim galiba buraları kaydirigubbakcemile2

ben bu hafta istanbul , çorlu, istanbul eskişehir, afyon, eskişehir gezdim durdum...
bi de zona oldum stresten:)
ne diyet ne dinlenme....
koştur dur..
kilom 90,5 mafoldumben
azar azar verip birden alıyorum maalesef...
ama sizin azminiz süper...
dün gece okudum geçmişi... süpersiniz...
valla okumasam kendime gelemezdim.. bari bu hafta aldıklarımı geri verebilsem... :sinifsinif:
hadi hepimize kolay gelsin

günaydınnn topiğin güzelleri hayırlı cumalar .....
hemencik kilo bildirimi yapayım geçmişi sonra okuyacağım....
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,5
bu hafta...107,9
giden..600 gr
hedef....90

bende senin gibi yazcaaam :sm_cool:

başlangıç : 107,0
geçen hafta: 107,0
bu hafta : 105,5
giden : 1,5
hedef : 72,0

bende pek havalı durmadı ama haftalar geçtikçe durur heralde
kaydirigubbakcemile2

bir çok yöntem bulduk..bazı yiyecekleri sevmiyoruz aslında biz o yüzden yemiyoruz.. cipstir çikolatadır.. ya da askere gönderiyoruz..kısa dönem.. uzun dönem.. bi de destek önemli.. burada yazılanları okuyunca bi garip oluyo insan.. ben ve 4 gün boyunca diyet bozmamak.. mümkün değil.. ama asıl bu pazar belli olacak bakalım boshayallersmile

kızlar gunaydın a.s
kılo verenlerı sımdıden kutluyorumalkisalkisalkis
kılo veremeyenlerede ıste klava:
yaz kızım citolumbu haftakı sonuc
97 :dance: :dance: :dance:
kızlar ne dersınız bılmem ama ben 3 haftadır haftada 1 kılo kadar verıyorum.hemde spor falanda yapamadım.
pazartesı gunu yuruyusume baslıyacagım bakalım o zaman haftada ne kadar verebılıcem.
hayırlı cumalar herkese buyrunnnnnnnnn

hayırlı cumalar canım.. sanırım bu hafta 2 kilo vermişsin.. kutlarım hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar hemen kilomu bildirip çıkacağım bu hafta 87.200 geldim yani 1.100 gr vermişim çizelgedeki kiloma geri döndüm :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…