Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın için kolay gelsin canım ...

Hayır ben tatilde ki kilonu kastettim..
Yoksa tabii artı. . 98 kiloydun bıraktığın da..

Siyah iyidir yaa ben bakıyorum incecik insanlar bile siyah giyiyor siyahın asaleti bambaşka ....

Stresim yok derken ne giyeceğini ayarladım mı bu sefer kolay bulurum mu diyorsun ?

Siyah iyidir yaa ben bakıyorum incecik insanlar bile siyah giyiyor siyahın asaleti bambaşka ....

Stresim yok derken ne giyeceğini ayarladım mı bu sefer kolay bulurum mu diyorsun ?

Kolay bulurum diye ve o tarihe kadar az daha zayıflarsam daha rahat olurum her açıdan. . Diğer türlü çok geriliyorum öyle ortamlardan..

Son düzenleme:

Eyyyy ruh geldiysen 3 kere hohla seni neyin çektigini goreceksin

nerde deli varsa boyle ozellikle odaklanip seciyorum cimbiz gibiyim.

Tövbe de aus ne işim olur benim ataşla falan yaz günü

Tünaydiiiiiiiin

An itibari ile en saglıklısından karatayımsı kahvaltimi yapmiş bulunup,kuş sesleri eşliginde balkonda çayımı yudumluyorum:)

Hava inanılmaz güzel,içim de herşeyin daha güzel olucagına dair umutlar,pek mesudumm:)
Gelsenize siz de iki muhabbet edek:)

Mutfagi toplayıp,volkmeni takıp yürümek niyetim akşamida hafif atlattim mi daha ne olsun:)

Haydi sizler de takın volkmenlerinizi,açin son ses yürüyelim gitsin kilocuklar olmaz mıı

Wolkman hala yasiyomu gizim mp3 calar var olmami?

Frida,
kızın okulu noldu netleşen biryer varmı yoksa henüz erkenmi ?
Henüz erken puan düşük 345 sözde bunun yüzde 20 Side sporcu puanı eklenecek ama nasıl olacak bilmiyorum klüpbe bağlantılı okul seçeceğimiz için biraz karışık olacak bizimki galiba 400 alan çocuklar bile hiç bir okulu tuturamıyor ben hiç bakmaya çalışmadım o yüzden puan tutsa yüzdelik dilim tutmuyor çok saçma bunca çocuk nasıl okula gidicek anlamadım bizimkisi. Büyük ihtimal özel olur .....

O değilde benin oğlanı sana yolluyorum bu sene izmirliyiz haberin olsun :)))

Bu sefer gelicem evine diyorum nerde yaptıracam seni diyor koynumda mı bende yatır koynunda dedim ben seni az yatırmadım koynumda diyince mort oldu :)))

Olur tabiii senin o güzel balkon manzarası çek bize atsana ormanda yürüyorsan yürüyüş yolunuda çekip atabilirsin ...

Siyah olmasın bu kez bence çok iyi görüneceksin o zamana kadar gidecek fazla kiloların ve kırmızı bile olabilir yada mor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…