Yarın için kolay gelsin canım ...Valla zor gelmeyi birak beni ne bekliyor bilmiyorumYENA cim
Laptopu acmamla bir sok gecirmem bi oldu az önce..
Yeni bi eleman gelmis projeden aldiklari adamin yerine son günler o calismis hep gördüm ama projeyi taniyamadim komple struktur degismis
gecici lisansim bitmis hic bir degisiklik yapmadigim sistem benden kaynaklanan bir hata gösteriyor
nedense hic anlamadim daha ilk bugün actim ne var ne yok bakayim diye Bir sürü hata gösteriyor valla yarin baya zor bi baslangic olacak
İsveç i askıya aldım bakalım bizimker isveçin 7. Gününde bitirsinler ne olucak tek başıma cesaretde edemedim doğrusu bu sabah normale yakın beslenip başladım hayırlısı artık yalnız dikkatini çekerim 105 bile benim artı halim vericem tabiki ....
Siyah iyidir yaa ben bakıyorum incecik insanlar bile siyah giyiyor siyahın asaleti bambaşka ....Eylül sonu kaynimin kızı evleniyor. Ilk defa yaklaşan düğün stresim yok..
Dün yürürken kafam da kıyafet tasarladım ve dikkat ettim ki hep siyah renkte yoğunlaşiyorum. Senelerdir içim dışım siyah olmuş. . Bilinç altına islemisim. :)
Siyah iyidir yaa ben bakıyorum incecik insanlar bile siyah giyiyor siyahın asaleti bambaşka ....
Stresim yok derken ne giyeceğini ayarladım mı bu sefer kolay bulurum mu diyorsun ?
Günaydınnnnnnnn ... keyifli , mutlu , huzurlu ve sağlıklı pazarlar ..
Ben ara ara geliyorum , buradaki enerjiyi seviyorum çünkü
@DelyDolyBonus @cydnz_1 @Davina @tuba52 .... hep buralardan yolu kısa da olsa , uzun da olsa bizim fakirhaneye de düşenler ...
Neyse ..ne demeye geldim ben .
Dostluğunuz çok samimi , çok güzel ... bununla voltranı oluşturup kattedemeyeceğiz yol yok .
Olsun .. bugün de böyle olsun ... yarın başlarsın yine .. sıkma zaten kendini .. demeyin birbirinize biriniz diğerinizin fren sistemi olsun hep
ayyy öyle işte , ukala dümbeliği gibi ötmeye gelmiyorum valla ... burada bir şey çekiyor beni hep ...
Ateş beni mi çağırıyor yoksaBonus
Tünaydiiiiiiiin
An itibari ile en saglıklısından karatayımsı kahvaltimi yapmiş bulunup,kuş sesleri eşliginde balkonda çayımı yudumluyorum:)
Hava inanılmaz güzel,içim de herşeyin daha güzel olucagına dair umutlar,pek mesudumm:)
Gelsenize siz de iki muhabbet edek:)
Mutfagi toplayıp,volkmeni takıp yürümek niyetim akşamida hafif atlattim mi daha ne olsun:)
Haydi sizler de takın volkmenlerinizi,açin son ses yürüyelim gitsin kilocuklar olmaz mıı
O da ödemdir zaten bisuru yol gidip geldin insan şişiyor ister istemezE çok iyi.. Öyle bi anlattın ki bi 5 kilo aldın sandım. . Sadece +1.6 kg. O da uçup gider cumaya kadar..
Naaptın İsveçi..
Henüz erken puan düşük 345 sözde bunun yüzde 20 Side sporcu puanı eklenecek ama nasıl olacak bilmiyorum klüpbe bağlantılı okul seçeceğimiz için biraz karışık olacak bizimki galiba 400 alan çocuklar bile hiç bir okulu tuturamıyor ben hiç bakmaya çalışmadım o yüzden puan tutsa yüzdelik dilim tutmuyor çok saçma bunca çocuk nasıl okula gidicek anlamadım bizimkisi. Büyük ihtimal özel olur .....Frida,
kızın okulu noldu netleşen biryer varmı yoksa henüz erkenmi ?
Evet evet o kadar yüzme işe yaramış fazla almamışım sabah 6 da denize gidiyordum ah ahh :))O da ödemdir zaten bisuru yol gidip geldin insan şişiyor ister istemez
Yeşil çay içtim bebeğem sağol içmiş kadar oldum eşimle İstanbul trafiğinde yiz işimiz var biraz alışveriş yapıp geri dönücezFrida simeranya çay var içersiniz.:) ?
Ben bi çayımı tazeliyeyim .
Olur tabiii senin o güzel balkon manzarası çek bize atsana ormanda yürüyorsan yürüyüş yolunuda çekip atabilirsin ...Tünaydiiiiiiiin
An itibari ile en saglıklısından karatayımsı kahvaltimi yapmiş bulunup,kuş sesleri eşliginde balkonda çayımı yudumluyorum:)
Hava inanılmaz güzel,içim de herşeyin daha güzel olucagına dair umutlar,pek mesudumm:)
Gelsenize siz de iki muhabbet edek:)
Mutfagi toplayıp,volkmeni takıp yürümek niyetim akşamida hafif atlattim mi daha ne olsun:)
Haydi sizler de takın volkmenlerinizi,açin son ses yürüyelim gitsin kilocuklar olmaz mıı
Siyah olmasın bu kez bence çok iyi görüneceksin o zamana kadar gidecek fazla kiloların ve kırmızı bile olabilir yada mor vsEylül sonu kaynimin kızı evleniyor. Ilk defa yaklaşan düğün stresim yok..
Dün yürürken kafam da kıyafet tasarladım ve dikkat ettim ki hep siyah renkte yoğunlaşiyorum. Senelerdir içim dışım siyah olmuş. . Bilinç altına islemisim. :)
O nasıl ola ki ben yarın bamya yapıcam ama nohutlu hiç seetmedimAnnem nohutlu bamya yapmış bir yemek anca bu kadar güzel pişer isyan. Iyi ben güzel yemek pisiremiyorum
Pazar olsada bende bamya şeyetsem birazdan migrosa giricem ama güzel sebze bulmak zorO nasıl ola ki ben yarın bamya yapıcam ama nohutlu hiç seetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?