- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
Hoşgeldin kalıcı olursan neden olmasın :)Merhaba kizlar ben bu guruba yazmadim ama buraya girip uzaktan sizi ara ara okurum.yani nebileyim espirili hayat dolu bi gurupbir iki günluge ve bir ara seksenler gurubuna yazmiştim cok uzun süreli olmadi.tabi devam ettiremeyip 90 üzeriyim yine.araniza geliyimmi nedersiniz ya ben cok iradesizim ama 6. 7 kilo verip geri aliyorum .yok ya ben hayat boyu böyle kalcam galiba
Henüz erken puan düşük 345 sözde bunun yüzde 20 Side sporcu puanı eklenecek ama nasıl olacak bilmiyorum klüpbe bağlantılı okul seçeceğimiz için biraz karışık olacak bizimki galiba 400 alan çocuklar bile hiç bir okulu tuturamıyor ben hiç bakmaya çalışmadım o yüzden puan tutsa yüzdelik dilim tutmuyor çok saçma bunca çocuk nasıl okula gidicek anlamadım bizimkisi. Büyük ihtimal özel olur .....
O değilde benin oğlanı sana yolluyorum bu sene izmirliyiz haberin olsun :)))
Bu sefer gelicem evine diyorum nerde yaptıracam seni diyor koynumda mı bende yatır koynunda dedim ben seni az yatırmadım koynumda diyince mort oldu :)))
O nasıl ola ki ben yarın bamya yapıcam ama nohutlu hiç seetmedim
Bugün 55 dk yürüdüm simdide havuzda yüzüyorumYENA huhuuu bahane yapmıyorum bak hele böğün başladım gari
Merhabayin hatun kisiler,
Türk komsum var burda cok mutluyum.
Bugün onun annesinin bahcesine gittik.
Nasil özlemisim bi aile ortamini..
Yedik ictik yazmiyim simdi..Menu paylasmaya yarin itibari ile basliycam insallah..
Taze sogan, sarimsak, nane getirdim.
Dalindan erik topladik bi sürü bi sürü..
Balkonumda günesin keyfini cikariyorum..
Sükür gözüktü bugün biraz..23 derece..
Çok mesudum..
Bitti dimi kabus gibi günler..Biri bana rüya olmadigini söylesin..Mutluyum gercekten di mi?
Bu huzur yalan olmasin lütfen..
En azindan üc haftadan sonra yarin fadil bana bulasana kadar sürsün he mi
Vira bismillah diyip menü paylaşayım :)
Sabah: 2 az haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
2,5 dilim uno denge ekmeği
Ara: bir bardak yeşil çay eşliğinde yarım avuç kuru üzüm
3 adet ceviz
Ara: bir kupa caffe latte
Akşam : ızgara tavuk
Çoban salata, 3 biber
Bir büyük bardak ayran
Akşam yemeği geç oldu eşimin dışarıdaki yemek teklifini kahveye çevirerek o kısmı da atlatım ilk gün için başarılı benim için :)
Yediklerim
500 ml. limonlu su
2 yumurtadan tereyağlı omlet
2 ceviz
2 burgu peynir
5 yeşil zeytin
1 Salatalık, bol maydanoz
1 kayısı
2 kaşık patlıcan musakka
1 kaşık mercimek çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık
1 lt sodalı yeşil çay
2 lt su
Çorba ve pilavı tadına bakmak için yedim.. kaşıklar dolu bile değildi..
Birazdan belki bi sade kahve içerim..
Ne yedim bugun
Sabah 10:30
1 yumurta, 3 kk suzme peynir
Domates, biber, 2 dilimden az tam bugday
12 de cayla 1 hurma
Oglen 3- 4 arasi
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi
4 kasik yogurt
Domates biber
Aksam 7 de
120 gr haslanmis tavuk gogsu
1 buyuk kase kivircik salatasi
9:30
Koyu ayranla yogurt kürü
Su 1,5 litre anca
Spor 30 dk
Merhaba kizlar ben bu guruba yazmadim ama buraya girip uzaktan sizi ara ara okurum.yani nebileyim espirili hayat dolu bi gurupbir iki günluge ve bir ara seksenler gurubuna yazmiştim cok uzun süreli olmadi.tabi devam ettiremeyip 90 üzeriyim yine.araniza geliyimmi nedersiniz ya ben cok iradesizim ama 6. 7 kilo verip geri aliyorum .yok ya ben hayat boyu böyle kalcam galiba
biliyorsun benim zuzaylı pek misafir ağırlamaktan hoşlanmıyor bakalım bu sefer evini ben ayarlamıyacağım nasıl yapıcak ne zaman gidiceksin dedim belki 2 güne belki 10 güne dedi ne zaman takım toplanıp çalışmaya başlarsa artık takım socar petkim bende bilmiyrum pek bakmadım iyi olur hayırlısı olur inşallah ....Hayırlısı olsun canım.. İyi bir okul olur umarım...
OĞlun demek izmire gelecek.. Sen de gelsene birlikte görüşmüş oluruz . hangi takım.?
Biz de nohutlu pırasa yapılır.. fena olmuyor tadı. :)
Çok seviniyorum senin adına inan... Devamı gelsin..
Misafire rağmen 1 numero..
Merhaba
Devamlılık sağlarsan tabii ki aramız da seni de görmek mutlu eder bizi...
Şaka yaptım :) ben pazartesi perşembe yapayım diyorum..Zuzu sen dedin ya gecen gun baslayalim dedim bende.
Sen o gun icmistin diye bugun hatirlatmadim.
Pazar persembe yapiyodum ben yine oyle yapicam
Sende cumami yaptin sali yaparsin.
Tabi senin fikrinde onemli
Sorucam sorucam unutuyorum, buse miydi bi gelin adayı vardı :) ne oldu o iş :)biliyorsun benim zuzaylı pek misafir ağırlamaktan hoşlanmıyor bakalım bu sefer evini ben ayarlamıyacağım nasıl yapıcak ne zaman gidiceksin dedim belki 2 güne belki 10 güne dedi ne zaman takım toplanıp çalışmaya başlarsa artık takım socar petkim bende bilmiyrum pek bakmadım iyi olur hayırlısı olur inşallah ....
takım salonu biraz şehir dışı galiba evi şehir merkezinden ayarlıyorlar herhalde bu sefer ben işin içinde değilim :)
Hoşgeldin :) kalıcı olursun inşallah..Saolun kizlar bende isterim kalici olmayi.aslinda yazdigim guruplari bir ay takip etmişimdir ama 90 lar gurubunu 2 senedir aralarda girip bakarim.yazmayan gizli üye gibiyim.bide merkimdan dayanamayip sorucam yena sen ameliyat olmuştun galiba kaç kilo verdin.nasil gidiyor cok merak ediyorum.bende istiyorum ama eşim çildiriyor böyle birşeyin lafini dahi ettirmiyor.
biliyorsun benim zuzaylı pek misafir ağırlamaktan hoşlanmıyor bakalım bu sefer evini ben ayarlamıyacağım nasıl yapıcak ne zaman gidiceksin dedim belki 2 güne belki 10 güne dedi ne zaman takım toplanıp çalışmaya başlarsa artık takım socar petkim bende bilmiyrum pek bakmadım iyi olur hayırlısı olur inşallah ....
takım salonu biraz şehir dışı galiba evi şehir merkezinden ayarlıyorlar herhalde bu sefer ben işin içinde değilim :)
Saolun kizlar bende isterim kalici olmayi.aslinda yazdigim guruplari bir ay takip etmişimdir ama 90 lar gurubunu 2 senedir aralarda girip bakarim.yazmayan gizli üye gibiyim.bide merkimdan dayanamayip sorucam yena sen ameliyat olmuştun galiba kaç kilo verdin.nasil gidiyor cok merak ediyorum.bende istiyorum ama eşim çildiriyor böyle birşeyin lafini dahi ettirmiyor.
Eline sağlık, gayet güzel olmuş..Isterseniz adini degiselim kurban bayrami hedef yapalim daha gercekci olur
Eline sağlık, gayet güzel olmuş..
Harika olmuş ellerine sağlık süper :)[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]CAPCANLI YAZ HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Amethsty[/TD]
[TD]asuman[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]Baharnaz[/TD]
[TD]cakıl80[/TD]
[TD]Ebeo[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]simeranya[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]FRIDA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]86.5[/TD]
[TD]106.4[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]104.1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]88.5[/TD]
[TD]106[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE]
Uzun isimleri kisalttim merak ederseniz soyliyim.
7 temmuz cuma gunku bildirimleri baslangic sayiyorum.
7 hafta 25 agustos cuma gunu son ins.
Zaten diger cuma 31 agustos kurban bayrami.
Persembe arefe gunu o gune kadar olsun derseniz 8.haftayi eklerim
Vallahi bilmiyorum benimki baskı yapmıyayım diye anlatmıyor kız istanbulda okuyor artık ama yaz tatiline ailesinin yanına gitmiştir bir ara ayrıldık diye. Beni susturdu bende yapma etme iyi kız dedim geçenlerde birbuçuk ay oluyor instagramdan ikisinin bir arada olduğu resmi gördüm eee sonracığıma telefonunada sürekli prensesim diye mesajlar geliyor bu kim diyorum buse değil diyor ama yalan söylüyor anlayacağın tüm evlenecek erkekler gibi geleceğe dair korkuları var işide zor yerleşik bir hayatı yok bu konular onu düşündürüyor .....Şaka yaptım :) ben pazartesi perşembe yapayım diyorum..
Sorucam sorucam unutuyorum, buse miydi bi gelin adayı vardı :) ne oldu o iş :)
Hoşgeldin :) kalıcı olursun inşallah..
Yok menajeri ayarlıycakmış ben karşıyakada ayarlıyın diyim barii yakın mı ?Petkim Aliağa da.. evi Karşıyaka tarafın da ayarlayabilirler. Takımmı organize ediyor evi. ?
Kilon 100 un altındaysa kesinlikle gerek yok..
Ayrıca çıldıracak bir durum söz konusu dahi olamaz.. Esin adına soyluyorum. . Bildiğimiz ameliyat iste her operasyon gibi riski olan bir durum..
Asıl önemli olan işlem esnasindan ziyade ameliyat sonrakı süreç. . Dikkatli olmak gerek..
Benim 3 ay oldu 25 kilo gitti .. son 1 aydır çok iyiyim normalim artık. .
Alışma sürecini atlattim kolay değildi.pembe tablo çizmek istemiyirum..
Son olarak iyi ki olmuşum diyorum..
Zira sisko olmaktan bikmistim. .
Kalp kalbe karşı derler :)Ayni saniye gondermeyi nasil basardik acaba uuuu sinerjiye bak
Çok kurcalama diye söylemiyo demek :) inşallah mutlu olur busesiyle :)Vallahi bilmiyorum benimki baskı yapmıyayım diye anlatmıyor kız istanbulda okuyor artık ama yaz tatiline ailesinin yanına gitmiştir bir ara ayrıldık diye. Beni susturdu bende yapma etme iyi kız dedim geçenlerde birbuçuk ay oluyor instagramdan ikisinin bir arada olduğu resmi gördüm eee sonracığıma telefonunada sürekli prensesim diye mesajlar geliyor bu kim diyorum buse değil diyor ama yalan söylüyor anlayacağın tüm evlenecek erkekler gibi geleceğe dair korkuları var işide zor yerleşik bir hayatı yok bu konular onu düşündürüyor .....
İşin özeti iştesin buseyi alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?