Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi kerem benimki yanlis olmuskine
40 günden fazlada kesin bi kirk kilo veririm biliyon di mi Bonus
kahkaha atan smiley smiley smiley (ne edim
kk nin uyuz arayüzü çalismiyo)

Puslu, günessiz, yagmurlu ve 18 derece bi german sabahindan günaydin. Ben yine sabahin bes bucugunda börtler..

Dus ve güzel bi kahvaltidan sonra simi bomba gibi hazir olur bi is gününe..
Kim korkar oglum sizden, sisteminden, arizasindan, proppleminden
Ne veriyom mehteri eme di mi

Bundan kelli arada resim paylascem..Ne zikkimlandigimi kontrol mekanizmasi babinda seyettiriyim diye..Er bi yanlisda elinizi korkak alistirman furun gitsin..

Mutlu hafta baslari..

Ausencia nasil hedefim gurban?

Az dersen vururum seni yasina basina bakmam

@Davina senden hatira tablo yenisini yapmak istemiyorum bunun uzerinde oynuyorum

Bak ben net konuşurum canom ... hedef kötü değil

7 hafta da 10 ... iyi iyi kulağa hoş geliyor ... bi 95 görürüz sonunda hadi inşallah

Günaydın mutlu haftalar canlar
Misafirlerim gitti çok şükür internetim de halloldu artık kaldığımız yerden devam içimdeki huzursuzlukların üstünü örtüp gülerek başladım bugün sabah şimdi sıkı protein ağırlıklı bir kahvaltı yapivam gitsin su artilarda yolumuza bakalım 74FRIDA çok iyi donmussun canım tatilden o odemdir hemen gider inşallah bende sıkı asılı cam inşallah artık
Kiyafetlerimi hep diktirdigim için bedenini bilmiyordum dün kardeşimin villadan buluzlerini denedim 54 bedene oluyorum biliyorum çok fazla ama bir bedenim var artık mutluyum :)))
Canim nasılsın. Misafirin vardı dimi.?
Daha sık gel kuzum bak hepimiz toplastık eskisi gibi..
Gittiler yenam bende buralardayım artık çok hoşuma gidiyor benimde topigimuzin bu durumu hepimiz zayiflayalim kurtulalım istiyorum bu dertten arkamızda kimse kalmasın topikce incecik olalım
Kuzucuk maşallah in var ne güzelbi düzen otutturdun
Hosgeldin
biz yokuz sanırsam listede(

Hayrişim biz konusmustuk size sormadan eklemedim bende.
Ekle diyosan hemen eklerim.
Baslangic kilosunu kac yapim?

.Güzel kilo vermişsin.92 kiloyum vki tutmaz heralde bende biktim kilolu olmaktan nasil başaracaz bakalim.

Yasasin basliyoruz yeni liste yeni baslangic yuppiii

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Şöyle bir bakınayım derken sizin Bayram Hedef listenizi gördüm süper olmuş inşallah herkes bayrama kadar hedefine ulaşır
Aslında benim takımdaki kızlarada böyle bir şey yapsam süper olur hem motive oluruz hemde en azından Bayrama kadar biraz daha sıkı tutar herkes beslenme işini deee işte deeesi var :) ben listeyi bu şekilde yapmayı beceremiyorum biri sevabına bana anlatabilirmi

Evin içi 30 derece canım sokağı düşünemiyorum bile burası İzmir ksk :)))

Super liste olmus ellerin dert gormesin Bonuscan

Gunaydin
Simi o kadar kayisi bozmasin seni

Al canim :)) ama Busemi gorustugu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…