- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Sanırım bende öyle yapmicam bu gün oğlum hala uyuyorYuruyuse cikicakken geri dondum buyuk kizin bi aglamasi var bende gelicem diye sanirsin evlatlik vermisim
Ikna ettim aglamiycak diye bugun cikmiycam bende lesli yaparim.
kambersiz düğünü olur anam eklersen sevinirim 134.4 yaz kuzum bekide daha çok olabilirim şuan ama girmek istemiyorum o yüzden tartilmadim şimdiHayrişim biz konusmustuk size sormadan eklemedim bende.
Ekle diyosan hemen eklerim.
Baslangic kilosunu kac yapim?
Günaydınnn kızçelerr hayırlı bir günnolsunn inşallahh evett bayann mantık vuracagumm senii bir günsimeranya7
mantukluu
vur banaaag
Bilmiyorum ki aliağa şehir dışında kalıyor biraz şaşırdım bende merkezde ev tutucaz demesine trafiği sevmez genelde yürüme yolu olsun ister ....Metro var ksk ya kadar aliagaya gidiyormu acaba bence uzak hergun git gel yorar
İyi kilo hayriye gelmeme sevindim artık bedenli olmanada ilk önce 54 sonra 52 daha sonra 50 daha sonra 48 leri göresin canım hedef tablomuzu geçekleştirirsek sen 130 ları devirirsin ....kambersiz düğünü olur anam eklersen sevinirim 134.4 yaz kuzum bekide daha çok olabilirim şuan ama girmek istemiyorum o yüzden tartilmadim şimdi
Kıymetlimsinnn kıyamammm sabah güneşimmm
inşallah canım bende kurtulmak istiyorum artık şimdi ciftlikteyim Eylül'de okulla beraber eve gecicem eve dahazayif geçmek istiyorum inşallahİyi kilo hayriye gelmeme sevindim artık bedenli olmanada ilk önce 54 sonra 52 daha sonra 50 daha sonra 48 leri göresin canım hedef tablomuzu geçekleştirirsek sen 130 ları devirirsin ....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Şöyle bir bakınayım derken sizin Bayram Hedef listenizi gördümsüper olmuş inşallah herkes bayrama kadar hedefine ulaşır
Aslında benim takımdaki kızlarada böyle bir şey yapsam süper olur hem motive oluruz hemde en azından Bayrama kadar biraz daha sıkı tutar herkes beslenme işinideee işte deeesi var :) ben listeyi bu şekilde yapmayı beceremiyorum biri sevabına bana anlatabilirmi
Tebrikler ortmenimSelamlar, saygılar, bolca sevgilerrr
Cumaya göre eksi 1.4 kilodayım
Şükürr bonuscanımm büguntaburcu olduu evde sıkıyönetim ilan edecegizz sağoalsın güzelimmDelyDoly nasil oldu annen?
Bahar listemiz vardi ya onu bayram hedef listesi yaptik. Yazayim senide.
Tunaydin oynakbasim ben listeyi sana gondericem isimleri silip sizinkileri yazarsin olurmu?
Bonuscan ne yapıniz emre basladimi çalışmaya biz Gine tiriplerdeyiz biraz babamızdan korkusundan oturdu şimdi test cozuyo bı taktik falan varsa banada şöyle ders calistirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?