Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayrişim biz konusmustuk size sormadan eklemedim bende.
Ekle diyosan hemen eklerim.
Baslangic kilosunu kac yapim?
kambersiz düğünü olur anam eklersen sevinirim 134.4 yaz kuzum bekide daha çok olabilirim şuan ama girmek istemiyorum o yüzden tartilmadim şimdi

Metro var ksk ya kadar aliagaya gidiyormu acaba bence uzak hergun git gel yorar
Bilmiyorum ki aliağa şehir dışında kalıyor biraz şaşırdım bende merkezde ev tutucaz demesine trafiği sevmez genelde yürüme yolu olsun ister ....
Toplu taşıma kullanmıyor canım arabası varda tabi ne olur ne olmaz metro filan da olsa iyi olur ..

kambersiz düğünü olur anam eklersen sevinirim 134.4 yaz kuzum bekide daha çok olabilirim şuan ama girmek istemiyorum o yüzden tartilmadim şimdi
İyi kilo hayriye gelmeme sevindim artık bedenli olmanada ilk önce 54 sonra 52 daha sonra 50 daha sonra 48 leri göresin canım hedef tablomuzu geçekleştirirsek sen 130 ları devirirsin ....

İyi kilo hayriye gelmeme sevindim artık bedenli olmanada ilk önce 54 sonra 52 daha sonra 50 daha sonra 48 leri göresin canım hedef tablomuzu geçekleştirirsek sen 130 ları devirirsin ....
inşallah canım bende kurtulmak istiyorum artık şimdi ciftlikteyim Eylül'de okulla beraber eve gecicem eve dahazayif geçmek istiyorum inşallah

DelyDoly nasil oldu annen?
Bahar listemiz vardi ya onu bayram hedef listesi yaptik. Yazayim senide.

Tunaydin oynakbasim ben listeyi sana gondericem isimleri silip sizinkileri yazarsin olurmu?

DelyDoly nasil oldu annen?
Bahar listemiz vardi ya onu bayram hedef listesi yaptik. Yazayim senide.

Tunaydin oynakbasim ben listeyi sana gondericem isimleri silip sizinkileri yazarsin olurmu?
Şükürr bonuscanımm büguntaburcu olduu evde sıkıyönetim ilan edecegizz sağoalsın güzelimm

Bonuscan ne yapıniz emre basladimi çalışmaya biz Gine tiriplerdeyiz biraz babamızdan korkusundan oturdu şimdi test cozuyo bı taktik falan varsa banada şöyle ders calistirmaya

Yok be hayrişim kuran dersine bile adapte olamadi.
Asiri tembel bi cocuk.
Kurani biliyor ama kekeme okuyo tekrar yapamadigi icin.
Ben dinliycem duzelticem ümüğünü sıkıcamda hep ben olmuyo.
Teyzesine gidicek simdi.
Diger dersleri hic demiyorum bile.
Babasida yildi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…