Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nolcak çocukların bu tembellikleri kendilerine hayırları Yok biz Zaten bişey beklemiyoruZda kendi kendilerine baksalar SSS:

Nolcak çocukların bu tembellikleri kendilerine hayırları Yok biz Zaten bişey beklemiyoruZda kendi kendilerine baksalar SSS:

Babasi hep diyo frida senin baban memur adam seni ozel okula gonderemez okuyup kendin yapicaksin biseyler diye.

Hadi kursa falam destek olduk diyelim ama kazamanadigi takdirde onu ozel bi yere veremem artik meslek lisesi olur heralde

Slm kizlar
Dun yatmadan bi bakayim dedim meger haftasonu hic bakmamisim 19 sayfa birikmis okurken uyuyakaldim sabah yururken biraz okudum sarjim bitti simdi anca bitirebildim gecmisi

74FRIDA senin mesajinida alintilmistim ama bekleyince silinmis isvecten vazgectim cnm arkadaslar sagolsun ikna ettiler beni yine 8 haftalik programima basladim

Hosgeldin

Ben tekrar foruma yazmaya basladigimda bahar listesi yapilmaya baslanmisti ondan sonradan dahil olmayayim diye dusunmustum ama tabikide bu listeye beni ekleyebilirsin bayrama hep beraber daha az kiloyla girelim

Şekersiz türk kahvemi içiyorum şuan bugün ikinci günüm inşallah kazasız atlatiriz hepimiz bugunude

Dün gece nasıl geçti.. Kaçamak olmadı dimi..? :)

Kuzummm benim başş kalaba anamla uğraşıyorum nereye yazmadın dönüp geçmişe baakayım iş ev hastahane pestilim çıkıyor.

Canım annen taburcu olmadımı.?
Sanki öyle hatırlıyorum...

Saçlarından tutup yerlerde sürüklesinmi..

fridacım şehir içinden ev tutacaksa en uygun karşıyaka ve çevresi olur..
Aracı da varmş rahat gelip gider..
Aliağa sayfiye yeri,orayıda sever bence.. Hem yakın oluşu avantaj olur her açıdan..

Tunaydin oynakbasim ben listeyi sana gondericem isimleri silip sizinkileri yazarsin olurmu?

Hay Allah razı olsun canım Kaç senedir şu KKdayım bir tek tabele yapmayı öğrenemedim daha doğrusu hep Word tarzı yapınca gerek kalmadı
Çok sevinirim canım şu benim kızlarıda bir sıkı yönetime alayım bari en azından olanları maksat motive olmak

Kizlar birden ne oldu bilmiyorum ama belim fena..
Ani bi hareket de yapmadim yani hatirlamiyorum ama resmen kilitlendim.
Zor oturup kalkiyorum.
Yamuldum..
Isin ilk günü bi de..
Allah'tan project manager iki hafta tatilde..
Ama cok isim var ben bu halde netcem..

Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin işlerinde..

Hava yine yagmurlu burda,niyeyse fazlaca duygusalım bugun Eppp bu havalardan zaarr:)
Henüz kahvalti yapmadim,çay içiyorum sürekli hiç çay sevmeyen ben çay sever oldum huyum suyum degişti buralara gelince:)
Dün kaçamaksiz geçti,yürüyemedim ama yarım saat bisiklet binmişligim var:)
Öte yandan bugun mutfagi temizlemek niyetim,tüm gün anca hakından gelirim herhal:)
Bu günden itibaren menülerimi yazicim,olurda gaflete düşersem hesap sorun,ezikleyin beni olar mııı:)

Şükürr bonuscanımm büguntaburcu olduu evde sıkıyönetim ilan edecegizz sağoalsın güzelimm
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

kuranı falan tümden bosladi benimkinde hayırlısı bizim buradaki meslek liseleri fena nasıl olacak bilmiyorum rabbim haklarında hayırlısını versin

geçmiş olsun sıkı sıcak birşeyler koysana belki rahatlar

kolay gelsin kasimpatim

Kolay gelsin topraam. .

Kapalı havalar insanı ister istemez dibe cekiyor. Yoksa senin duygusal yapınla alakali değil yani.. :)
Öperim..

Simiii cok gecmis olsun,tel girdi araya yazamadim..Hexenschuss'mu oldun acaba ?insallah önemli birseyin yoktur,dikkat et kendine lütfen,sagliktan önemlisi yok..

Farkın da olmadan ters hareket etmissindir. . Geçmiş olsun.sıcak havlu vb iyi gelir eve gidince uygula istersen..

Kolay gelsin topraam. .

Kapalı havalar insanı ister istemez dibe cekiyor. Yoksa senin duygusal yapınla alakali değil yani.. :)
Öperim..

Kesinlikle,yoksa benim potansiyel duygusal kisiligim sütten cikma ak kasik zatii:)
Eeeep bu mevsimler,havalar,sarkilar suclu:)

Sagolasin topraaam,ben de öperim

74FRIDA Canimm haftaici pek mümkün olmuyor ormana gitmem,genelde köpekleri ile birlikte kosanlar oluyor,korktugum icin gidemiyorum:) kötü bir anim var bunla alakali:)
haftasonlari esimle birlikte gidiyoruz,tabi bizimkinin zamani olursa:)
Bir sonraki gidisimde resim cekerim bol bol,bir ara balkondan da ceker yüklerim rengarenk sardunyalarim var:)

Bonus Ben volkmen diyim sen mp3 anla iki gözüm,cahillik zor vesselam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…