- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Simiii cok gecmis olsun,tel girdi araya yazamadim..Hexenschuss'mu oldun acaba ?insallah önemli birseyin yoktur,dikkat et kendine lütfen,sagliktan önemlisi yok..
Yok valla kaçamak yapmadım aç acıma uyudum öyleDün gece nasıl geçti.. Kaçamak olmadı dimi..? :)
Canım annen taburcu olmadımı.?
Sanki öyle hatırlıyorum...
Saçlarından tutup yerlerde sürüklesinmi..
fridacım şehir içinden ev tutacaksa en uygun karşıyaka ve çevresi olur..
Aracı da varmş rahat gelip gider..
Aliağa sayfiye yeri,orayıda sever bence.. Hem yakın oluşu avantaj olur her açıdan..
Geçmiş olsun kuzuna..Slm kızlar büyük kizcemle birlikte discideyiz kanal tedavisi olan dişi ağrıyor iki gündür, geldik bakalım ne diyecek doktor teyzemiz
İnşallah önemli bişey yoktur canım..Yok böyle bi agri..
Ölüyorum..
Doktora geldim..
çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bır şey yokturdurYok böyle bi agri..
Ölüyorum..
Doktora geldim..
Geçmiş olsu simii noldu sana çabuk atlatırsın inşallahYok böyle bi agri..
Ölüyorum..
Doktora geldim..
Ah bu sıkı yönetimler bol iradeli günler olsun geçmiş olsun tekrarı olmasın canımŞükürr bonuscanımm büguntaburcu olduu evde sıkıyönetim ilan edecegizz sağoalsın güzelimm
Anlıyorum bizdede durum parlak değil aslındada benim kız çok fena Söke söke alıyor halbuki oğlum ne kadar mülayimdi bir bilsen evin küçüğüde olunca hem baba hem ağbi şımartıyor sankiiiBabasi hep diyo frida senin baban memur adam seni ozel okula gonderemez okuyup kendin yapicaksin biseyler diye.
Hadi kursa falam destek olduk diyelim ama kazamanadigi takdirde onu ozel bi yere veremem artik meslek lisesi olur heralde
Tamam sağol eve gidince diyeyim bakalım nerede tutacaklar ....Dün gece nasıl geçti.. Kaçamak olmadı dimi..? :)
Canım annen taburcu olmadımı.?
Sanki öyle hatırlıyorum...
Saçlarından tutup yerlerde sürüklesinmi..
fridacım şehir içinden ev tutacaksa en uygun karşıyaka ve çevresi olur..
Aracı da varmş rahat gelip gider..
Aliağa sayfiye yeri,orayıda sever bence.. Hem yakın oluşu avantaj olur her açıdan..
İyi gidiyorsun canım takipteyim örnek alıyorum bilesin :)Mrblar
Öğle yemeğimizi yedim
6 kaşık taze fasulye
Küçük kase yoğurt
2tane salatalık bir dilim tam buğday ekmeği suda 2 lt oldu
3 mil leslie yapıldı yürüyüşe çıkamamıştır sabah akşam üstü yarım saat olsun yürüyecegim insallah
Tamam resim bekliyoruz o zaman74FRIDA Canimm haftaici pek mümkün olmuyor ormana gitmem,genelde köpekleri ile birlikte kosanlar oluyor,korktugum icin gidemiyorum:) kötü bir anim var bunla alakali:)
haftasonlari esimle birlikte gidiyoruz,tabi bizimkinin zamani olursa:)
Bir sonraki gidisimde resim cekerim bol bol,bir ara balkondan da ceker yüklerim rengarenk sardunyalarim var:)
@Bonus Ben volkmen diyim sen mp3 anla iki gözüm,cahillik zor vesselam:)
Tamam canım İsveçi bende askıya aldım bizimkiler bir bitirsin bakalım nolucak kendimide o kadar güçlü göremedim ilerde yaparmıyım bilemiyorum.....Slm kizlar
Dun yatmadan bi bakayim dedim meger haftasonu hic bakmamisim 19 sayfa birikmis okurken uyuyakaldim sabah yururken biraz okudum sarjim bitti simdi anca bitirebildim gecmisi
74FRIDA senin mesajinida alintilmistim ama bekleyince silinmis isvecten vazgectim cnm arkadaslar sagolsun ikna ettiler beni yine 8 haftalik programima basladim
Hosgeldin
Ben tekrar foruma yazmaya basladigimda bahar listesi yapilmaya baslanmisti ondan sonradan dahil olmayayim diye dusunmustum ama tabikide bu listeye beni ekleyebilirsin bayrama hep beraber daha az kiloyla girelim
Estağfurullah ben sizi örnek alıyorum hepinizi o yüzden aranizdayim zatenİyi gidiyorsun canım takipteyim örnek alıyorum bilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?