Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Simiii cok gecmis olsun,tel girdi araya yazamadim..Hexenschuss'mu oldun acaba ?insallah önemli birseyin yoktur,dikkat et kendine lütfen,sagliktan önemlisi yok..

Evet sanirim Hexenschuss..
Dr. a gitcem birazdan..
Buradaki patron rapor alsin demis arkadasa ama ben bunu fadila izah edemem.
Canima okur..
Agrikesici ve yaki ile gecistircem ayakta baska yolu yok..

Yok valla kaçamak yapmadım aç acıma uyudum öyle

Slm kızlar büyük kizcemle birlikte discideyiz kanal tedavisi olan dişi ağrıyor iki gündür, geldik bakalım ne diyecek doktor teyzemiz
Geçmiş olsun kuzuna..

Bulamiyorum tebrik ederim :) demekki düzenli beslenme herşeyin ilacı :)

YENA hexebus (yazamadımmm) ne ya :) ne kadar da bilgili bi topik :)

Babasi hep diyo frida senin baban memur adam seni ozel okula gonderemez okuyup kendin yapicaksin biseyler diye.

Hadi kursa falam destek olduk diyelim ama kazamanadigi takdirde onu ozel bi yere veremem artik meslek lisesi olur heralde
Anlıyorum bizdede durum parlak değil aslındada benim kız çok fena Söke söke alıyor halbuki oğlum ne kadar mülayimdi bir bilsen evin küçüğüde olunca hem baba hem ağbi şımartıyor sankiii

Tamam sağol eve gidince diyeyim bakalım nerede tutacaklar ....

İyi gidiyorsun canım takipteyim örnek alıyorum bilesin :)

Tamam resim bekliyoruz o zaman

Tamam canım İsveçi bende askıya aldım bizimkiler bir bitirsin bakalım nolucak kendimide o kadar güçlü göremedim ilerde yaparmıyım bilemiyorum.....

Menüm

500 ml limonlu ılık su

1 yumurtadan 2 dilim sucuklu omlet
1 domates, bol maydanoz
1 kayısı
2 burgu peynir
4 yeşil, 3 siyah zeytin

1 dolu tabak sebzeli fırın tavuk (2 tavuk pirzola, 1er patlıcan, patates, biber, soğan, bol baharatlı, yağsız) çok güzel olmuştu :)))

1 lt sodalı yeşil çay
2 lt su..

Saat 9 gibi yoğurt kürü yapacağım. Onun üstüne de 1.5 lt su içerim..

Sagolun canlar,

Kilitlenmis belim iste..
Iki ayri agrikesici verdi..Sicak tutucam..

Kendi dr um tatilde..Böyle yeni dr a gidincede kagit dolduruyorsun. Kadin bos biraktigimi görünce tekrar sordu size bisey olursa ya da hastaneye gönderirsek kime haber verelim diye
yok dedim kimse yok..vurmayin kimsesizligi yüzüme..her neyse..

Yarin evden çalisayim dedim önce bi izin vermediler sonra olur dediler bi cesit ayak isi bizim meslekte onu yap o zaman dediler olur dedim rapor al diyorlar nasi anlatayim fadili
nasi izah edeyim burnumdan gelecegini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…