Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim. .

Sabah,
1 yumurta
1 dilim karpuz
Peynir

Ara,
1 bardak ayran

Öğle,
Kıymalı kabak

Ara,
2 erik
1 minik armut
1 kayısı

Aksam
Canim yemek istemedi aç kalmamak icin
Peynir ve az karpuz yedim..

Ara,
Henüz bilmiyorum belki activia yerim..

Spor. Ev temizligi..

Simi geçmiş olsun dün gecede eşim tutuldu acildeydi

Gecmis olsun canim valla yamuldum..

Yediklerimi yazayim.
Öglen 150 gr ciger sote iki tane çicek ekmegin ekmekcigi agridan daha fazla yiyemedim

Aralarda iki sicak çikolatam var
Yok böyle bisey dayanilir gibi degil nasi bi makina arkadas bu kadar güzelini hic bi yerde icmedigimden kendime izin veriyorum bu konuda

Simdi ise erik yedim bi tabak
Canim bisey istemiyor
Yaki yapistirdim yatiyorum umarim yarini atlatir ve Carsamba ise gidebilirim.

2 l su 3 bardak çay 1 kahve

Geçmiş olsun dikkat et kendine evden çalışamaz misin 2 günde hafiflerdi agrin

Iyi akşamlar
Gelemiyorum çok yogunum eltimler burada kayınvalidede kaliyorlar surekli biraradayiz ya onlar geliyor yada biz gidiyoruz..
Küçük kızım hasta üç gündür cumartesi gecesi 1.30da uykuda hastalandı birden inleme sesleri çıkardı gözlerini kocaman açarak korkmuş gibiydi o anda ne yapacağımızı bilemedik esim bembeyaz oldu uzuntusunden..nasil agliyorum..esim nisayi kucakladığı gibi acile götürdü büyük kızım uyumustu ben gidemedim..atesi 38mis serum takmışlar,kan almışlar tahlil yapılmış...enfeksiyon varmış bademcikleri bembeyaz..atesi bir türlü düşmüyor üç gündür...yarin doktora gideceğiz...o gece yaşadığımız neydi bilemiyorum atestenmi rüyasında korktumu çok kötüydü...allah hiçbir anne babaya yasatmasin..

Çok geçmiş olsun canım ya..

Hayirli geceler kizlar

Simi gecmis olsun canim

2014te ehliyeti aldim 2015te arabayi degistirdik alisamadim arabaya sonra hamileleik dogum derken koptum gittim esim kavrama noktasinida biraz asagiya cektirdi rahat kullanayim diye bugun aksam su almaya gittik ben kullandim 2-3 kere stop ettirdim ama kendimi iyi hissediyorum 2-3 kere daha alip cikarsam tamamdir o is

Çok geçmiş olsun canım inşallah şu anda daha iyidir
Benimkide iki gündür sıcaklardan iyice bunaldı malum hastalığından beri sıcak hiç yaramıyor ve oda bende açıkçası tedirgin oluyoruz ya tekrar aynı şeyi yaşarsak diye Hastanedeki oda arkadaşımız dün gece yine acillik olmuş sıcaklardan beynindeki kan basıncı çoğalmış ama şükür hemen iğne ve serumla kendine gelmiş

Çok çok geçmiş olsun kızına Rabbim bir daha yaşatmasın ...Aminnnn

Derincim çok geçmiş olsun. Havalarda sıcak bir de ateş oyy ne zor.. sık sık duş aldirman iyi gelir.

Derin geçmiş olsun canım tam vaktinde hastaneye gitmişsiniz ateş zor

oynakbasi34 bugun evde degildim yarin bakicam ins ilk firsatta gondericem.

Canım sıkıntı yok önce Yena yaptı ben kazayla bozdum sonrada senin listeyi alıntılayıp isim ve rakamları değiştirdim Sağ olasın sayende düzgün bir listemiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…