Teşekkürler canımGeçmiş olsun kuzuna..
Bulamiyorum tebrik ederim :) demekki düzenli beslenme herşeyin ilacı :)
YENA hexebus (yazamadımmm) ne ya :) ne kadar da bilgili bi topik :)
Simi geçmiş olsun dün gecede eşim tutuldu acildeydiSagolun canlar,
Kilitlenmis belim iste..
Iki ayri agrikesici verdi..Sicak tutucam..
Kendi dr um tatilde..Böyle yeni dr a gidincede kagit dolduruyorsun. Kadin bos biraktigimi görünce tekrar sordu size bisey olursa ya da hastaneye gönderirsek kime haber verelim diye
yok dedim kimse yok..vurmayin kimsesizligi yüzüme..her neyse..
Yarin evden çalisayim dedim önce bi izin vermediler sonra olur dediler bi cesit ayak isi bizim meslekte onu yap o zaman dediler olur dedim rapor al diyorlar nasi anlatayim fadili
nasi izah edeyim burnumdan gelecegini..
Eşine de gecmis olsun ışılduruSimi geçmiş olsun dün gecede eşim tutuldu acildeydi
Simi geçmiş olsun dün gecede eşim tutuldu acildeydi
Geçmiş olsun dikkat et kendine evden çalışamaz misin 2 günde hafiflerdi agrinSagolun canlar,
Kilitlenmis belim iste..
Iki ayri agrikesici verdi..Sicak tutucam..
Kendi dr um tatilde..Böyle yeni dr a gidincede kagit dolduruyorsun. Kadin bos biraktigimi görünce tekrar sordu size bisey olursa ya da hastaneye gönderirsek kime haber verelim diye
yok dedim kimse yok..vurmayin kimsesizligi yüzüme..her neyse..
Yarin evden çalisayim dedim önce bi izin vermediler sonra olur dediler bi cesit ayak isi bizim meslekte onu yap o zaman dediler olur dedim rapor al diyorlar nasi anlatayim fadili
nasi izah edeyim burnumdan gelecegini..
Çok geçmiş olsun canım ya..Iyi akşamlar
Gelemiyorum çok yogunum eltimler burada kayınvalidede kaliyorlar surekli biraradayiz ya onlar geliyor yada biz gidiyoruz..
Küçük kızım hasta üç gündür cumartesi gecesi 1.30da uykuda hastalandı birden inleme sesleri çıkardı gözlerini kocaman açarak korkmuş gibiydi o anda ne yapacağımızı bilemedik esim bembeyaz oldu uzuntusunden..nasil agliyorum..esim nisayi kucakladığı gibi acile götürdü büyük kızım uyumustu ben gidemedim..atesi 38mis serum takmışlar,kan almışlar tahlil yapılmış...enfeksiyon varmış bademcikleri bembeyaz..atesi bir türlü düşmüyor üç gündür...yarin doktora gideceğiz...o gece yaşadığımız neydi bilemiyorum atestenmi rüyasında korktumu çok kötüydü...allah hiçbir anne babaya yasatmasin..
Simi geçmiş olsun dün gecede eşim tutuldu acildeydi
Iyi akşamlar
Gelemiyorum çok yogunum eltimler burada kayınvalidede kaliyorlar surekli biraradayiz ya onlar geliyor yada biz gidiyoruz..
Küçük kızım hasta üç gündür cumartesi gecesi 1.30da uykuda hastalandı birden inleme sesleri çıkardı gözlerini kocaman açarak korkmuş gibiydi o anda ne yapacağımızı bilemedik esim bembeyaz oldu uzuntusunden..nasil agliyorum..esim nisayi kucakladığı gibi acile götürdü büyük kızım uyumustu ben gidemedim..atesi 38mis serum takmışlar,kan almışlar tahlil yapılmış...enfeksiyon varmış bademcikleri bembeyaz..atesi bir türlü düşmüyor üç gündür...yarin doktora gideceğiz...o gece yaşadığımız neydi bilemiyorum atestenmi rüyasında korktumu çok kötüydü...allah hiçbir anne babaya yasatmasin..
Iyi akşamlar
Geçmiş olsun dikkat et kendine evden çalışamaz misin 2 günde hafiflerdi agrin
Derin geçmiş olsun canım tam vaktinde hastaneye gitmişsiniz ateş zorIyi akşamlar
oynakbasi34 bugun evde degildim yarin bakicam ins ilk firsatta gondericem.
Sizede çok geçmiş olsun..aynen korkuyorum cok...Yarinlik izin verdiler de sonrasini bilmiyorum.
Ates cok tehlikeli asla ihmale gelmez..
Hele cocuklarda..
Cok gecmis olsun..
Canım sıkıntı yok önce Yena yaptı ben kazayla bozdumsonrada senin listeyi alıntılayıp isim ve rakamları değiştirdim Sağ olasın sayende düzgün bir listemiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?