Sagol canım..Çok geçmiş olsun canım ya..
Teşekkürler.. amin..Çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyidir
Benimkide iki gündür sıcaklardan iyice bunaldı malum hastalığından beri sıcak hiç yaramıyor ve oda bende açıkçası tedirgin oluyoruz ya tekrar aynı şeyi yaşarsak diyeHastanedeki oda arkadaşımız dün gece yine acillik olmuş sıcaklardan beynindeki kan basıncı çoğalmış ama şükür hemen iğne ve serumla kendine gelmiş
Çok çok geçmiş olsun kızınaRabbim bir daha yaşatmasın ...Aminnnn
Ayyy sorma canım sürekli benim üzerimde bana yapışık geziyor..zaten sıcak birde onun ateşi.. bugün hiç duş aldiramadim..cok huysuz sürekli ağlıyor ne ateşini ölctüruyor nede yıkanıyor zorla ağlayarak surup icirebiliyorum...Derincim çok geçmiş olsun. Havalarda sıcak bir de ateş oyy ne zor.. sık sık duş aldirman iyi gelir.
Bonus sagol canım inşallah amin...@simeranya7 cok gecmis olsun cok fenadir bel agrisi
ISILDURU esine gecmis olsun
Derin canim sizede buyuk gecmis olsun allah beterinden korusun.
Allah şafi isminden şifalar nasip etsin.
Sagol canım.. sorma gündüz hafif ateşi vardı zaten..keske o zaman goturseydik diyorum...Derin geçmiş olsun canım tam vaktinde hastaneye gitmişsiniz ateş zor
İlginç bir liste diyetisyen mi veriyormuş bu karışımları detayları öğrende bizde yazarsınYarın kızı mi hastaneye götürunce bende dahiliyede kan tahlili yaptırıp sonuçlar çıkınca diyetisyene gidicem..uzun süredir aklımdaydi ihmal ediyordum..
Teyzemin komşusu hemşire bir haftada 5 kilo vermiş.. aynı yöntemle hastanede bir dr 10 kilo vermiş.. bende iki gündür başladım..
Sabah aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkesi
Bir yemek kaşığı zeytin yağı
Bir tatlı kaşığı kekik
Bir Gün limonlu detoks suyu
Bir günde tarcinli şu gün boyunca..ekmek hiç yemiyormuş.. cornfleks ve sebze..
Allah bir daha yaşatmasın canım Ateş korkutucu gerçektenSagol canım.. sorma gündüz hafif ateşi vardı zaten..keske o zaman goturseydik diyorum...
Havalemi geçirdi acaba yada rüyasında korktu çok geçmiş olsun rabbim evlatlarimizla sınamasın hicbirimizi bende çok ağladım başlarında bilirim Allah korusun kuzularimiziIyi akşamlar
Gelemiyorum çok yogunum eltimler burada kayınvalidede kaliyorlar surekli biraradayiz ya onlar geliyor yada biz gidiyoruz..
Küçük kızım hasta üç gündür cumartesi gecesi 1.30da uykuda hastalandı birden inleme sesleri çıkardı gözlerini kocaman açarak korkmuş gibiydi o anda ne yapacağımızı bilemedik esim bembeyaz oldu uzuntusunden..nasil agliyorum..esim nisayi kucakladığı gibi acile götürdü büyük kızım uyumustu ben gidemedim..atesi 38mis serum takmışlar,kan almışlar tahlil yapılmış...enfeksiyon varmış bademcikleri bembeyaz..atesi bir türlü düşmüyor üç gündür...yarin doktora gideceğiz...o gece yaşadığımız neydi bilemiyorum atestenmi rüyasında korktumu çok kötüydü...allah hiçbir anne babaya yasatmasin..
Allah şifa versin derincimIyi akşamlar
Gelemiyorum çok yogunum eltimler burada kayınvalidede kaliyorlar surekli biraradayiz ya onlar geliyor yada biz gidiyoruz..
Küçük kızım hasta üç gündür cumartesi gecesi 1.30da uykuda hastalandı birden inleme sesleri çıkardı gözlerini kocaman açarak korkmuş gibiydi o anda ne yapacağımızı bilemedik esim bembeyaz oldu uzuntusunden..nasil agliyorum..esim nisayi kucakladığı gibi acile götürdü büyük kızım uyumustu ben gidemedim..atesi 38mis serum takmışlar,kan almışlar tahlil yapılmış...enfeksiyon varmış bademcikleri bembeyaz..atesi bir türlü düşmüyor üç gündür...yarin doktora gideceğiz...o gece yaşadığımız neydi bilemiyorum atestenmi rüyasında korktumu çok kötüydü...allah hiçbir anne babaya yasatmasin..
Bende havale geciriyor zannettim..ama havale geçirse dişleri kilitlenirmis..kopeklerdende çok korkuyor bu sıra bilemiyorum canım.. allah bir daha yasatmasin..Havalemi geçirdi acaba yada rüyasında korktu çok geçmiş olsun rabbim evlatlarimizla sınamasın hicbirimizi bende çok ağladım başlarında bilirim Allah korusun kuzularimizi
Teşekkürler canimAllah şifa versin derincim
Teşekkürler, benim büyük kızda iki haftadır odasında yatmıyor neymiş izlediği çizgi filmler korkuncmus yok zombi yok hayalet ne biçim şeyler var ekranda ya bizim zamanımizda Heidi polyanna serenalar falan vardı en korkuncu kırmızı başlıklı kızdı:))Bende havale geciriyor zannettim..ama havale geçirse dişleri kilitlenirmis..kopeklerdende çok korkuyor bu sıra bilemiyorum canım.. allah bir daha yasatmasin..
Sizede geçmiş olsun canim
Teşekkürler canim
İkiside yanımda yatıyor şuan 3 lu kombin gibiyiz dün çok korkmuş anlat dedim biri beni izliyor diyor tövbe bismillah çizgi film kız onlar yok diyorum hayal ürünüISILDURU Aynennn yaaa bu kadar mi olur..cizgi filmde canavar varmış.. korkuyorum diyor yine bakıyor engelleyemiyorym ...benim sırtımda uyuyor ..bana sımsıkı sarılarak.. wcye yalnız gider gelirdi iki aydır beni istiyor korkuyormus..bana aşırı düşkün ayiramiyorum yanımdan..o benimle yarın da büyük de kıskanıyor herhalde oda çoğunlukla bizim yanimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?