Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım ya..
Sagol canım..
Teşekkürler.. amin..
Derincim çok geçmiş olsun. Havalarda sıcak bir de ateş oyy ne zor.. sık sık duş aldirman iyi gelir.
Ayyy sorma canım sürekli benim üzerimde bana yapışık geziyor..zaten sıcak birde onun ateşi.. bugün hiç duş aldiramadim..cok huysuz sürekli ağlıyor ne ateşini ölctüruyor nede yıkanıyor zorla ağlayarak surup icirebiliyorum...
@simeranya7 cok gecmis olsun cok fenadir bel agrisi

ISILDURU esine gecmis olsun

Derin canim sizede buyuk gecmis olsun allah beterinden korusun.

Allah şafi isminden şifalar nasip etsin.
Bonus sagol canım inşallah amin...

Yarın kızı mi hastaneye götürunce bende dahiliyede kan tahlili yaptırıp sonuçlar çıkınca diyetisyene gidicem..uzun süredir aklımdaydi ihmal ediyordum..
Teyzemin komşusu hemşire bir haftada 5 kilo vermiş.. aynı yöntemle hastanede bir dr 10 kilo vermiş.. bende iki gündür başladım..
Sabah aç karnına bir yemek kaşığı elma sirkesi
Bir yemek kaşığı zeytin yağı
Bir tatlı kaşığı kekik
Bir Gün limonlu detoks suyu
Bir günde tarcinli şu gün boyunca..ekmek hiç yemiyormuş.. cornfleks ve sebze..

Bende menümü yazayım biraz fazla kaçtı sanki gerçi

Sabah : bir kase yoğurtlu yulaf karışımı
Çeyrek yumurta ve bir tost

Öğlen : patates salatası

Ara: bir nektarin

Akşam : yine yulaflı karışım

Akşam eve geldiğimde geç olmuştu ve yemeğim yoktu pratiğime geldi yine yulaf hazırladım yulaf karışımım diyet değilde. sporcu karışımı biraz kuvvet vermeye yönelik sabah ağbisinin isteğiyle Kardeşine hazırlamıştım ama kızım yemeyince kahvaltı bana kaldı ....

Bu ara evde kızımında yemek alışkanlığını değiştirmeye çalışıyoruz çok zorlanıyoruz evde kırmızı alarm mı desem kırmızı şeritmi desem bilemiyorum ama olağan üstü hal günlerindeyiz ....

İlginç bir liste diyetisyen mi veriyormuş bu karışımları detayları öğrende bizde yazarsın

Havalemi geçirdi acaba yada rüyasında korktu çok geçmiş olsun rabbim evlatlarimizla sınamasın hicbirimizi bende çok ağladım başlarında bilirim Allah korusun kuzularimizi

İyi geceler

10 Temmuz

Sabah(11.00) 2 yumurta 1 kk peynir 4 zeytin salatalık çay
Ara(12.30) 2 hurma 3 kayısı 10 fındık
Öğle(15.15) 4 köfte 1 tabak patlıcan salata 3 yk yoğurt
Ara(17.30) 2 kayısı 5 üzüm 5 fındık 2 ceviz
Akşam(20.30) 200 gr tavuk salata
Ara(23.00) 10 üzüm 10 fındık sade kahve

1 saat spor
3 lt su

Allah şifa versin derincim

Bende menü mu yazayım..
Sabah (10)
Elma sirkesi kekik zeytinyagi (tadı iğrenç gözümden yaşlar geldi)bakalım kaç gün devam edebilecem
Ikı dilim uno tam bugday
Peynir
Zeytin
Domt salt çay
Oğle (2.00)
6 kaşık barbunya
3 kaşık tavuk sote
Salata
Saat 5 (krize girdiğim an ne yesem doymadim)
12 kiraz,iki nektarin,iki kırmızı erik
Kesmedi 3 ceviz
Kesmedi bir minik etimek peynir
Şükür doydum
Aksam (8)
5 kaşık barbunya
Karışık salata
Acıkmamıştım ama gece acikirim diye yedim..
Işte burada film koptu..annem bir tepsi
Sıcak gözleme getirdi..bir tane yedim..
Çoktandır canım çekiyordu gel de yeme..
Eşim yemez çocuklar yemez...sakladim gözümün onunda durmasın diye

Havalemi geçirdi acaba yada rüyasında korktu çok geçmiş olsun rabbim evlatlarimizla sınamasın hicbirimizi bende çok ağladım başlarında bilirim Allah korusun kuzularimizi
Bende havale geciriyor zannettim..ama havale geçirse dişleri kilitlenirmis..kopeklerdende çok korkuyor bu sıra bilemiyorum canım.. allah bir daha yasatmasin..
Sizede geçmiş olsun canim
Allah şifa versin derincim
Teşekkürler canim

Bende havale geciriyor zannettim..ama havale geçirse dişleri kilitlenirmis..kopeklerdende çok korkuyor bu sıra bilemiyorum canım.. allah bir daha yasatmasin..
Sizede geçmiş olsun canim

Teşekkürler canim
Teşekkürler, benim büyük kızda iki haftadır odasında yatmıyor neymiş izlediği çizgi filmler korkuncmus yok zombi yok hayalet ne biçim şeyler var ekranda ya bizim zamanımizda Heidi polyanna serenalar falan vardı en korkuncu kırmızı başlıklı kızdı:))

ISILDURU Aynennn yaaa bu kadar mi olur..cizgi filmde canavar varmış.. korkuyorum diyor yine bakıyor engelleyemiyorym ...benim sırtımda uyuyor ..bana sımsıkı sarılarak.. wcye yalnız gider gelirdi iki aydır beni istiyor korkuyormus..bana aşırı düşkün ayiramiyorum yanımdan..o benimle yarın da büyük de kıskanıyor herhalde oda çoğunlukla bizim yanimizda

Iyi geceler

Ben leyla :) gibi dolaniyorum

Simi gecmis olsun yarin ilaclarla evde dinlenmek iyi gelir insallah ceryanda filan kalmis olmayasin

Derin Rabbim beterinden korusun çoook gecmis olsun insallah atesi dusmustur canim.

Delydoli annen hastaneden cikmis gozunaydin gecmis olsun tekrardan

Isilduru esine gecmis olsun

Cakil ne bu melankolik haller canim bak kizlar kosuyo listelerr biz 89 u ne zaman gorcez annen hazir burdayken bol sebzeli szglikli beslenirken hadi 89 diyorum

Yena bugun azmi yemişsin canim

Eboe simdiden giden 1.4 masallah

Bonus mamalara tokken bak :)) birde tadimlik yersin afiyet olsun. Bayilirim memleketten gelenlere.

Frida spor yapabilecekmisin listeni duzenlemeye baslamisin

Ogulcuklarim bag bahce isleri yorucudur kolay gelsin

İkiside yanımda yatıyor şuan 3 lu kombin gibiyiz dün çok korkmuş anlat dedim biri beni izliyor diyor tövbe bismillah çizgi film kız onlar yok diyorum hayal ürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…