Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bursa 16 arkadaşım az önce beni elma sirkesi sandaloz sakızı topic davet etmişsin memenuniyetle katılırım aranıza bu aralar motivasyona ihtiyacım var
neler yapıyorsunuz yarışma felandamı var gruplarda ?

hayırlı cumalar canım.. sanırım bu hafta 2 kilo vermişsin.. kutlarım hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

evet canım ya gercekten benım kafa okadar karısmıskı gecen hafta kendımı 98 zannedıyordum.tabı ben bu hafta tamı tamına 2 kılo net vermısım :lepi:
allahım sana sukurler olsun.darısı basınıza kızlar.opuyorumnanaktan
baslangıc kılom 102 buraya gelekı 1.5 ay kadar oldu ben toplamda 5kılo verdım.
ama ılk 2.3 hafta pek vermedım nasıl kocişime kızdım kılolar gıtmeye basladı.
her eve benımkı gıbı bır koca lazım galıba laelaelaelaelae

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

hosgeldın canım bız burada yarısma yapmıyoruz sadece bırbırımızı motıve edıyoruz cok guzel dost olduk.bugun tartıl kılonu bıldır. her cuma tartılıyoruz.cıtol bızım kılolarımızı lıstelıyor kım nekadar vermıs goruyoruz.bızı cok seveceksın emınım. kaydirigubbakcemile5
aramıza tekrar hosgeldım....opuyorumnanaktan

ayy bende salata ve yogurtla geçirsem akşamalrı dayanabilirmiyimm sempatiksalakcinni
ayy bende hiç sevmiyorumm lmaz:
gerçekten
çkolatadaa sevmiyorum öggg
kaydirigubbakcemile3​
günaydınnn topiğin güzelleri hayırlı cumalar .....
hemencik kilo bildirimi yapayım geçmişi sonra okuyacağım....
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,5
bu hafta...107,9
giden..600 gr
hedef....90
süperr :lepi:​
düzen degiştimi olmuyo demii
hemen alınan kilo yerleşemden hemen geri verilebiliyor dikkat et bu hafta

olumunekankayizsmile ewet bende sevmiyorumm
sevmiyorum
sevmiyorum
sevmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
:dance::dance:​
günaydın kızlar hemen kilomu bildirip çıkacağım bu hafta 87.200 geldim yani 1.100 gr vermişim çizelgedeki kiloma geri döndüm :lepi::lepi:
Şeniz​
oooo senin nicc bilee bize neler hatırlatıyorr
karnıma agrı girdi
banna bi halleyy oluyooooo aklinialirimsmile

yok yokk ben sevmiyorumkiiii

bu ara cuma günleri kilolarımızı tartıp ( nasıl cimle olduysa) burayaya yazıyoruz
gün içinde de ne yedik ne içtik sölüyoruz konuşuyoruz işte cnm olumunekankayizsmile

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Amin!

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Amin!
Amin!

Amin!

selam kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah size ben çarşamba başladım diyete bilmiyorum 2 günde verdimmi acaba biliyorsunuz benim tartım yok haftaya annemlere gidince alıcam bende kilolarımı bildirmeye başlıyacağım ama tartılmıyorum diye diyeti bırakmıyorum diyete devam bugün dışarı çıkabilseydim tartılcaktım ezanede keşke dün tartılsaymışım tühh ama neyse diyete devam artık tartıyı alınca listenize ekleme yaptırırım bende ama karnımda bi hafiflik hissediyorum sanki birkaç gr gitmiş gibi

selamlarrrr.Hepinize hayirli cumalar kizlar..Ben sinir olmus durumdayim haftada 2 kilo veriyodum ama son 2 haftadir yavasladi...gecen hafta 95.2 idi kilom simdi 95 gösteriyo sinir oldum ya...
Eger bu kilo vermenin yavaslamasi konusunda bilgisi önerisi olan arklar varsa acigim önerilere..

Birde arklar ben bu kilo verme cizelgesi yapmistim ama degistiremiyorum yani simdi 95 kiloyum ama cizelgeyi degistiremiyorum yardim edebilecek varmi?

o his çok güzel işte yaaa opuyorumnanaktan

eminim hafiflemişsindir
dikkat ediyorsan eger fayda eder
sen tartın al evinde tartıl
soyunuyorum bentartılırkenn
kıyafetlerle 1-2 kilo daha fazla çıkmayıı kabullenememm

yenisini yapıyodum ben her sefrinde
sende öyle yap istersen yok dersen

ibunı yaptıgın yerde son sayfayı
sıkkullanılanlara ekleyip ordan girdigin pin kodu ile degiştircektin

canlarım bana kılo vermemde ıyı gelen coooook boooool suuuuu
sureklı su ıcer oldum ben kı hıc su ıcmezdım.cıtole soz verdıgımden berı su ıcıyorum.sagol cıtolüm opuyorumnanaktan
ben kacar kızlar cok ısım var.by

hoşbuldum canım şimdiden sevdim bile umarım sizde beni seversinizopuyorumnanaktan

[oooo senin nicc bilee bize neler hatırlatıyorr
karnıma agrı girdi
banna bi halleyy oluyooooo aklinialirimsmile

yok yokk ben sevmiyorumkiiii

bu ara cuma günleri kilolarımızı tartıp ( nasıl cimle olduysa) burayaya yazıyoruz
gün içinde de ne yedik ne içtik sölüyoruz konuşuyoruz işte cnm olumunekankayizsmile[/QUOTE]

oo bayılırım halleye ama bir müddet ayrılacağız gibibilmiyorumkismile

bu arada şu an kilom 116.20:bbo:yazarken başımdönüyor bu hale nasıl geldim bilmiyorum
9 gün önce karar aldım kendimi bu hale ben soktuysam kendimde başarab,ilirim diye düşünüyyorum 28 yaşında 38 yaşındaymışşım gibi giyinmekten bıkttım bulamıyorum istediğim hiç bir şey vs.... sebep çok mutsuz olmama ama bu gün mutluyum çünkü 9 günde kaçamaklarımla birlikte 1800 gr verdim.

bu gün benim detox günüm güne fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını çiğneyip üzerine elma sirkeli suyumu içerek başladım kendime liste yaptım bakalım akşama kadar neler olucakkaydirigubbakcemile3

08.30: nar suyu içtim
10.00 : maden suyu içtim
arada bir muz kaçırdım :)
11.30:havuç suyu

13.00:sebze çorbası
14.30:daha karar veremedim
16.00:meyve salatası
18.00:sebze çorbası
2.5 lt su
şimdilik bu gün böyle yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

tekrar nasıl yaptıysan o şekilde yeni bilgilerle oluştur canım en sonunda bi adres çıkıyo o adresi sık kullanılanlarına eklersen oradan değiştirip imzana yeni kodunu kopyalayabilirsin ama o adresi kaydetmezsen en başından yapman gerekir.. bu arada geçen hafta kilon 96 görünüyor.. ben mi yanlış gördüm CADIARZU

oo bayılırım halleye ama bir müddet ayrılacağız gibibilmiyorumkismile

bu arada şu an kilom 116.20:bbo:yazarken başımdönüyor bu hale nasıl geldim bilmiyorum
9 gün önce karar aldım kendimi bu hale ben soktuysam kendimde başarab,ilirim diye düşünüyyorum 28 yaşında 38 yaşındaymışşım gibi giyinmekten bıkttım bulamıyorum istediğim hiç bir şey vs.... sebep çok mutsuz olmama ama bu gün mutluyum çünkü 9 günde kaçamaklarımla birlikte 1800 gr verdim.

bu gün benim detox günüm güne fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını çiğneyip üzerine elma sirkeli suyumu içerek başladım kendime liste yaptım bakalım akşama kadar neler olucakkaydirigubbakcemile3

08.30: nar suyu içtim
10.00 : maden suyu içtim
arada bir muz kaçırdım :)
11.30:havuç suyu

13.00:sebze çorbası
14.30:daha karar veremedim
16.00:meyve salatası
18.00:sebze çorbası
2.5 lt su
şimdilik bu gün böyle yapmayı düşünüyorum
[/QUOTE]
bence ana ögünlerine 1 er dilim ekemk koy
hem ne dcem geçen sen bu zamanlar 115.3 le de ben başladım 28 yaşındaydım
aynı yerdesinn

ben şimdi kendimi bır bırakıp bir boşlamasaydım 80 olmuştum ama 112 de benim

ben kilo vermenin yolunun aç kalmaktan geçeceğine inansam da sürekli ağzın dolu olup aç kalmaktır kastım.. senin planın da buna uygun görünüyor.. bu şekilde zayıflayacağını sanıyorum.. 18den sonra su hariç hiçbirşey almıyorum içime (dün bozdum bunu biraz) meyve meyve suları dahil.. sadece süt olabilir belki.. muzu çok severim ama halley sevmem lmaz: ama "seni" sevdim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Günaydın herkese. Citolüm 69 oldum yine höffff yazarsın sen bi aramafoldumbenmafoldumben

citol'cüm ben hala tartı alamadım klava: beni yine aynı yaz 2 haftadır tartılamıyorum çatlıcam be klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…