hayırlı cumalar canım.. sanırım bu hafta 2 kilo vermişsin.. kutlarım hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
merhabalar bursa 16 arkadaşım az önce beni elma sirkesi sandaloz sakızı topic davet etmişsin memenuniyetle katılırım aranıza bu aralar motivasyona ihtiyacım var
neler yapıyorsunuz yarışma felandamı var gruplarda ?
ayy bende salata ve yogurtla geçirsem akşamalrı dayanabilirmiyimm sempatiksalakcinnigünaydınlarrrrrrrrr
ben geçen hafta 79.8 olarak geçmiştim di mi kayıtlara? şu an 78.6 yım. 1.2 kg verdim. bu kg yu da son 4 gündür okulda yemekhanede yemeye başladığım için verebildim yoksa durmuştu nerdeyse kg vermem. tabldotta yemek bana yaradı. akşamı da salata yoğurtla geçiriyorum. bu haftada alıcam yemek kartı. tatlı bile yedim ama öğlen yiyince hazmediliyo.
herkese iyi şanslar..
ıyy nasıl yedin o cipsi ya yağlı yağlı ben hiç sevmem cips senağlama
ben akşam iyice bi karnımı doyurdum.. ama çok sağlıksız şeylerle değil normal.. ciğer(kendi suyunda pişti yağ yok), patates(haşlama annemler kızartma yaptı ben kendime haşladım bi tane patetesi küp küp kesip), bir de salata (işte tek kusur salata yağlıydı annem yapmıştı onu ayrı yapmaya üşendüm :) sözde annem yağını katmadan ayıracaktım neyse).. biraz da peynir atıştırdım Aşk-ı Memnunun karşısında.. annem çekirdek çitlerken.. ben pek sevmem de zemuszemus
gecem öyle geçti ve kilomu söylüyorum citol senin dikkatine:
hihoyyyt 105,5 hihoyyyt
gerçi ben 105 planlıyordum ama dün çok yiyince kısmet olmadı ama olsun tam 1,5 (hatta 2 ama :) ) kilo vermiş bulunmaktayım ve üstelik de regl dönemimdeydim.. mutluyum çok dün lokumları yemememi sağlayan arkadaşlarıma ve herkese teşekkürler :) opuyorumnanaktan
günaydınnn topiğin güzelleri hayırlı cumalar .....
hemencik kilo bildirimi yapayım geçmişi sonra okuyacağım....
başlangıç...117,1
geçen hafta...108,5
bu hafta...107,9
giden..600 gr
hedef....90
düzen degiştimi olmuyo demiiben bu hafta istanbul , çorlu, istanbul eskişehir, afyon, eskişehir gezdim durdum...
bi de zona oldum stresten:)
ne diyet ne dinlenme....
koştur dur..
kilom 90,5 mafoldumben
azar azar verip birden alıyorum maalesef...
ama sizin azminiz süper...
dün gece okudum geçmişi... süpersiniz...
valla okumasam kendime gelemezdim.. bari bu hafta aldıklarımı geri verebilsem... :sinifsinif:
hadi hepimize kolay gelsin
bir çok yöntem bulduk..bazı yiyecekleri sevmiyoruz aslında biz o yüzden yemiyoruz.. cipstir çikolatadır.. ya da askere gönderiyoruz..kısa dönem.. uzun dönem.. bi de destek önemli.. burada yazılanları okuyunca bi garip oluyo insan.. ben ve 4 gün boyunca diyet bozmamak.. mümkün değil.. ama asıl bu pazar belli olacak bakalım boshayallersmile
kızlar gunaydın a.s
kılo verenlerı sımdıden kutluyorumalkisalkisalkis
kılo veremeyenlerede ısteklava:
yaz kızım citolumbu haftakı sonuc
97 :dance: :dance: :dance:
kızlar ne dersınız bılmem ama ben 3 haftadır haftada 1 kılo kadar verıyorum.hemde spor falanda yapamadım.
pazartesı gunu yuruyusume baslıyacagım bakalım o zaman haftada ne kadar verebılıcem.
hayırlı cumalar herkese buyrunnnnnnnnn
günaydın kızlar hemen kilomu bildirip çıkacağım bu hafta 87.200 geldim yani 1.100 gr vermişim çizelgedeki kiloma geri döndüm :lepi::lepi:
oooo senin nicc bilee bize neler hatırlatıyorrmerhabalar bursa 16 arkadaşım az önce beni elma sirkesi sandaloz sakızı topic davet etmişsin memenuniyetle katılırım aranıza bu aralar motivasyona ihtiyacım var
neler yapıyorsunuz yarışma felandamı var gruplarda ?
Amin!Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Amin!Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Amin!Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Amin!Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
selam kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah size ben çarşamba başladım diyete bilmiyorum 2 günde verdimmi acaba biliyorsunuz benim tartım yok haftaya annemlere gidince alıcam bende kilolarımı bildirmeye başlıyacağım ama tartılmıyorum diye diyeti bırakmıyorum diyete devam bugün dışarı çıkabilseydim tartılcaktım ezanede keşke dün tartılsaymışım tühh ama neyse diyete devam artık tartıyı alınca listenize ekleme yaptırırım bende ama karnımda bi hafiflik hissediyorum sanki birkaç gr gitmiş gibi
eminim hafiflemişsindirselam kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah size ben çarşamba başladım diyete bilmiyorum 2 günde verdimmi acaba biliyorsunuz benim tartım yok haftaya annemlere gidince alıcam bende kilolarımı bildirmeye başlıyacağım ama tartılmıyorum diye diyeti bırakmıyorum diyete devam bugün dışarı çıkabilseydim tartılcaktım ezanede keşke dün tartılsaymışım tühh ama neyse diyete devam artık tartıyı alınca listenize ekleme yaptırırım bende ama karnımda bi hafiflik hissediyorum sanki birkaç gr gitmiş gibi
selamlarrrr.Hepinize hayirli cumalar kizlar..Ben sinir olmus durumdayim haftada 2 kilo veriyodum ama son 2 haftadir yavasladi...gecen hafta 95.2 idi kilom simdi 95 gösteriyo sinir oldum ya...
Eger bu kilo vermenin yavaslamasi konusunda bilgisi önerisi olan arklar varsa acigim önerilere..
Birde arklar ben bu kilo verme cizelgesi yapmistim ama degistiremiyorum yani simdi 95 kiloyum ama cizelgeyi degistiremiyorumyardim edebilecek varmi?
hosgeldın canım bız burada yarısma yapmıyoruz sadece bırbırımızı motıve edıyoruz cok guzel dost olduk.bugun tartıl kılonu bıldır. her cuma tartılıyoruz.cıtol bızım kılolarımızı lıstelıyor kım nekadar vermıs goruyoruz.bızı cok seveceksın emınım. kaydirigubbakcemile5
aramıza tekrar hosgeldım....opuyorumnanaktan
selamlarrrr.Hepinize hayirli cumalar kizlar..Ben sinir olmus durumdayim haftada 2 kilo veriyodum ama son 2 haftadir yavasladi...gecen hafta 95.2 idi kilom simdi 95 gösteriyo sinir oldum ya...
Eger bu kilo vermenin yavaslamasi konusunda bilgisi önerisi olan arklar varsa acigim önerilere..
Birde arklar ben bu kilo verme cizelgesi yapmistim ama degistiremiyorum yani simdi 95 kiloyum ama cizelgeyi degistiremiyorumyardim edebilecek varmi?
hoşbuldum canım şimdiden sevdim bile umarım sizde beni seversinizopuyorumnanaktan
[oooo senin nicc bilee bize neler hatırlatıyorr
karnıma agrı girdi
banna bi halleyy oluyooooo aklinialirimsmile
yok yokk ben sevmiyorumkiiii
bu ara cuma günleri kilolarımızı tartıp ( nasıl cimle olduysa) burayaya yazıyoruz
gün içinde de ne yedik ne içtik sölüyoruz konuşuyoruz işte cnm olumunekankayizsmile
hoşbuldum canım şimdiden sevdim bile umarım sizde beni seversiniz opuyorumnanaktan
oo bayılırım halleye ama bir müddet ayrılacağız gibibilmiyorumkismile
bu arada şu an kilom 116.20:bbo:yazarken başımdönüyor bu hale nasıl geldim bilmiyorum
9 gün önce karar aldım kendimi bu hale ben soktuysam kendimde başarab,ilirim diye düşünüyyorum 28 yaşında 38 yaşındaymışşım gibi giyinmekten bıkttım bulamıyorum istediğim hiç bir şey vs.... sebep çok mutsuz olmama ama bu gün mutluyum çünkü 9 günde kaçamaklarımla birlikte 1800 gr verdim.
bu gün benim detox günüm güne fındık büyüklüğünde sandaloz sakızını çiğneyip üzerine elma sirkeli suyumu içerek başladım kendime liste yaptım bakalım akşama kadar neler olucakkaydirigubbakcemile3
08.30: nar suyu içtim
10.00 : maden suyu içtim
arada bir muz kaçırdım :)
11.30:havuç suyu
13.00:sebze çorbası
14.30:daha karar veremedim
16.00:meyve salatası18.00:sebze çorbası
2.5 lt su
şimdilik bu gün böyle yapmayı düşünüyorum
Günaydın herkese. Citolüm 69 oldum yine höffff yazarsın sen bi aramafoldumbenmafoldumben
ahh nurr ahh bende 69 olsamda takılıp kalsam orda be güzelim alsanaalsanasmile
citol'cüm ben hala tartı alamadımklava: beni yine aynı yaz 2 haftadır tartılamıyorum çatlıcam be klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?