Gunduz parkta zombi kovalamaca oynuyolar gecede ruyasinda zombi kovaliyo :)İkiside yanımda yatıyor şuan 3 lu kombin gibiyiz dün çok korkmuş anlat dedim biri beni izliyor diyor tövbe bismillah çizgi film kız onlar yok diyorum hayal ürünü
Canım beslenmemi oturtmaya çalışıyorum spora şimdilik vakit ayıramıyacağım vakitsizlik var oğlanı bir gönderiyim hayırlısıyla kızı liseye yazdırmam lazım kafam rahat değil çok güzel imkanlarımda var ama değerlendiremiyorum ....Iyi geceler
Ben leyla :) gibi dolaniyorum
Simi gecmis olsun yarin ilaclarla evde dinlenmek iyi gelir insallah ceryanda filan kalmis olmayasin
Derin Rabbim beterinden korusun çoook gecmis olsun insallah atesi dusmustur canim.
Delydoli annen hastaneden cikmis gozunaydin gecmis olsun tekrardan
Isilduru esine gecmis olsun
Cakil ne bu melankolik haller canim bak kizlar kosuyo listelerr biz 89 u ne zaman gorcez annen hazir burdayken bol sebzeli szglikli beslenirken hadi 89 diyorum
Yena bugun azmi yemişsin canim
Eboe simdiden giden 1.4 masallah
Bonus mamalara tokken bak :)) birde tadimlik yersin afiyet olsun. Bayilirim memleketten gelenlere.
Frida spor yapabilecekmisin listeni duzenlemeye baslamisin
Ogulcuklarim bag bahce isleri yorucudur kolay gelsin
Benim mutfağı bir temizleyen olsa -2 kilo garanti :)))İyi geceler kızlar
Yediklerim şöyle:)
Sabah: karişik meyve salatası,cevizli..
Birkaç kaşik guark
Akşam: 1 kase mantar çorbasi
Biraz ızgara tavuk
Çoban salatası
Aralarda: Çay,kahve..
Spor: mutfak temizligi:)
Eşten hoca olmaz kendine bir hoca tut seni trafiğe çıkarsın istersen beni trafiğe çıkartan hocayı tavsiye ederim ....:)Hasibe hayirli olsun ehliyetin ben esimden ogrenemedim sen ogrenirsin insallah he bu arada ben hala kullanamiyorum artik su tatiller gecsin oyle diyorum insallah. Araba kullanmanin gerekliligini cok yasamis olmama ragmen erteliyorum
:)))Benim mutfağı bir temizleyen olsa -2 kilo garanti :)))
Sabah işe giderken yemek yapıyorum akşam gelince yemek anca yetişiyorum temizlik düşünecek halim kalmıyor anaca bulaşık yıka ocak sil başka bişey Yok kaydı mutfak kaydı ....
Bulmustum iki derste almistim okul kapandi hoca tatile gitti sonra benim isler sonra onun isler saglik problemlerim derken kaldi artik okulla beraber yada kurban bayramindan sonra insallah diyeyim. SagolasinEşten hoca olmaz kendine bir hoca tut seni trafiğe çıkarsın istersen beni trafiğe çıkartan hocayı tavsiye ederim ....:)
Açtigin karti gördümIyi geceler.
Morali bozuk üzgün bir bonus varmis bir bonus yokmuş.
Bugun menusude yokmuş.
Garsona demişki donat masayi sen anladın.
Öküz gibi yememis az kacirmis ama yedikleri dogalda olsa kalorili seylermis.
Aman dermis bari tartiya yansimasa nolur
Kafa bi tuhaf ne yazdigini bilmezmiş ama niyeti iyiymiş.
Yeniden doğacaksın bonusum, doğacağız inşallah..Bu benim ki kilo verme sureci degil be degil vallahi degil.
Eğer başarırsam bu benim yeniden doğmaya çabalamam.
Bu benim içimde kalanlar benim içime gömdüklerim.
Saçma bir şekilde bütün duygu durumunu buna bağlamalarım herşeyi bunda toplamalarım.
Bütün engellerim bütün setlerim bütün anlaşılmazlarım bütün bilinmezlerim.
Bunu yaparsam sanki oturucak butun taşlar... O içine ettigimin taşlari..
Bu benim yalnizligim.
Herkesin destek gibi görünüp kimsenin ortada olmayışı.
Benim allahin cezasi mecburiyetim.
Kimseden bi halt istemiyorum ben önüme set koymayin yeter bana.
Ben zaten kendim gibi bir seti aşmaya ugraşıyorum birde başkalariyla nasil ugraşayim?
Ilk kez kupkuru tohumlari yeşerttim ben bu sene. Sonra buyuduler ve çiçek açtilar.
Tohumlarima vesile oldum kendimede olucam.
Nemlenicek çimlenicek sonra filizlenicem.
Sonrada ins allahim bana nasip etsin çicek açıcam.
Dikenlerimde olucak sen yapamazsin diyenin eline diline baticam.
Icimdeki hassasiyet yükünü gectigim yerlerde birakicam.
Ben sadece kilo vermiycem.
Kibrit kutusu peynir olayi degil vallahi degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?