Bu arada 1 saat 10 dakika yürümüştür ama sıcağa kalıyorum ben dert değil de oğlumla sıcakta yürümek zor oluyor ama olsun pes etmek yokk
Bu gün parka her gün gelen kadınlar var bana güzel zayıfladı diyorlar nasıl mutlu oluyorum yürüdükçe yürüyelim geliyor vallahi
bonus diyemem ki utanırım yahuu ama abla dememi istemezsen yapıncak bişi yok yoğurt yiyorum artık sen uyardiktan sonra yemeye başladım tamam sen beni ekle listeye o zaman dediğin gibi yapalım hedefim 5 olsun sizlerden ayrı kalmayayimGuldane gel sen bana bonus de bende sana guldane :))
Bak benden buyukler var abla demiyorum ben. Kotu ornekte olundu oh :))
Sen gercekten farkinda degilsin az besleniyosun. Bol su ictigin icin sutun azalmazda yediklerini cok kesersen besin degeri dusuk olabilir.
Emkegi az yiyosun oda guzel.
Ayrani sütü ihmal etme.
Senide listeye yazim ben hedef kilosunu 5 yapim olurmu?
teşekkürler baharcim..bugün daha iyiIyi geceler
Ben leyla :) gibi dolaniyorum
Simi gecmis olsun yarin ilaclarla evde dinlenmek iyi gelir insallah ceryanda filan kalmis olmayasin
Derin Rabbim beterinden korusun çoook gecmis olsun insallah atesi dusmustur canim.
Delydoli annen hastaneden cikmis gozunaydin gecmis olsun tekrardan
Isilduru esine gecmis olsun
Cakil ne bu melankolik haller canim bak kizlar kosuyo listelerr biz 89 u ne zaman gorcez annen hazir burdayken bol sebzeli szglikli beslenirken hadi 89 diyorum
Yena bugun azmi yemişsin canim
Eboe simdiden giden 1.4 masallah
Bonus mamalara tokken bak :)) birde tadimlik yersin afiyet olsun. Bayilirim memleketten gelenlere.
Frida spor yapabilecekmisin listeni duzenlemeye baslamisin
Ogulcuklarim bag bahce isleri yorucudur kolay gelsin
bizde üçlü yaşıyoruz koca evde bir yatakta,gece kaçta uyanirsa babayida kaldırıyor yanımıza çağırıyor korkuyorum diyor..bazen örtü istiyor içine saklaniyor korkuyormus ..canavar geliyormuş..İkiside yanımda yatıyor şuan 3 lu kombin gibiyiz dün çok korkmuş anlat dedim biri beni izliyor diyor tövbe bismillah çizgi film kız onlar yok diyorum hayal ürünü
sagol canim..
Utanmakmi vah basima gelenler :))bonus diyemem ki utanırım yahuu ama abla dememi istemezsen yapıncak bişi yok yoğurt yiyorum artık sen uyardiktan sonra yemeye başladım tamam sen beni ekle listeye o zaman dediğin gibi yapalım hedefim 5 olsun sizlerden ayrı kalmayayim
Bonus aplaaaa :)) kahvaltı yaptın mı nasıldı?
bonus akşam hepimizin duygularına tercüman olmuşsun..ama inanki bu sefer olacak seni hiç bu.kadar istekli ve dikkatli görmemiştim..insallah hep birlikte başaracağız..
Kalorili şeyler yemene rağmen eksi görmüş olman bence dengeli yediğin anlamına geliyo, bugün de çok yememişsin iyi. şu köyden gelenler hemen bitse bari :)Utanmakmi vah basima gelenler :))
Ne kadar utanmaz oldugumda ortaya cikti frida yena simi derin ha bunlarin hepsine kankeyto kivaminda sesleniyorum.
O sadece guzel bi hedef bizim icin ona en yakina tutturmak niyetimiz.
Akmasada damlar yani nolucak hic bisey yapmamaktan umut etmemekten bin kat iyidir.
Biz yuksek kilodayiz ilk baslarda cabuk verebilme ihtimali var diye 10 kilo dedim.
Sen yeni baslamadin zaten baya verdin dimi?
Seyy kemm kümm :)) köyden gelen yöresel biseyler var malum napayim öleyimmi yani?
Tereyag var ona dokunmadim ama tereyagli peynirli tuzlu bir helva var cocukkenden dilime guzel gelen bi tat ondn yedim biraz.
Yagi unu bol kahvalti yerine oldu baska bisey yemedim bende.
Bir iki parca peynir attim agzima.
12 deydi tekrar bi kac parca yedim
1 de cay ictim 1 adet hurma ile.
Regl zamani ve dun o kadar yagli yememe ragmen bu sabah eksiydim bahtiyar olmustum :))
Allahtan hepiniz cok incesinizde ben size hic cekinmeden icimi dokuyorum
Sonuclarin ins cok guzel cikar. Dr icin sevindim bazen gerekiyo boyle kontrol mekanizmasi.
Ekmek konusunda oyle dusunme biz ekmege cok kafayi takiyoruz cok diyoruz sonra baska sey yiyoruz.
Ekmek en azindan yagli degil tam bugday tahilli falan oldumu faydada sagliyomus bir cok dr da uzmanda bunu oneriyo.
Bizim takim kaptani kiziyo bana biliyomusun ekmek yemedigimde.
Biz senin kilolarinda hepimiz gunluk 6 dilim ekmek yiyerek kilo verdik diyo.
Delyde oyle yapmisti hatirla bak.
Her menude ekmek yaziyodu 2 dilim sonra 1 e dusurdu sonrada birakti.
Cydnz yulaf kepeginden ekmek yapiyodu sekilli janjanli dibimiz dusuyodu hani :))
Oda sonradan azaltti birakti zaten cok az yemesine ragmen.
Bugun bir yazi okudum yazi ayni beni anlatiyordu yazinin sonunda korkmayin agir depresyon geciriyorsunuz yazdi. Bu halim bundan mi acaba kendimi cok mutsuz hissediyorum ve odaklanamaz oldum doktora mi gitsem ilac da alamam ben iyi degilim onu biliyorum bir terslik var adini koyamadimIyi geceler
Ben leyla :) gibi dolaniyorum
Simi gecmis olsun yarin ilaclarla evde dinlenmek iyi gelir insallah ceryanda filan kalmis olmayasin
Derin Rabbim beterinden korusun çoook gecmis olsun insallah atesi dusmustur canim.
Delydoli annen hastaneden cikmis gozunaydin gecmis olsun tekrardan
Isilduru esine gecmis olsun
Cakil ne bu melankolik haller canim bak kizlar kosuyo listelerr biz 89 u ne zaman gorcez annen hazir burdayken bol sebzeli szglikli beslenirken hadi 89 diyorum
Yena bugun azmi yemişsin canim
Eboe simdiden giden 1.4 masallah
Bonus mamalara tokken bak :)) birde tadimlik yersin afiyet olsun. Bayilirim memleketten gelenlere.
Frida spor yapabilecekmisin listeni duzenlemeye baslamisin
Ogulcuklarim bag bahce isleri yorucudur kolay gelsin
Haftasonu tatili iyi gelcek bence eskisehire gidiyordunuz dimiBugun bir yazi okudum yazi ayni beni anlatiyordu yazinin sonunda korkmayin agir depresyon geciriyorsunuz yazdi. Bu halim bundan mi acaba kendimi cok mutsuz hissediyorum ve odaklanamaz oldum doktora mi gitsem ilac da alamam ben iyi degilim onu biliyorum bir terslik var adini koyamadim
Ay estağfurullah ya ne demek sizin samiyetiniz farklı ben yeni geldim ya yeni gelmesinde diyemem abla diyeyim ben yaUtanmakmi vah basima gelenler :))
Ne kadar utanmaz oldugumda ortaya cikti frida yena simi derin ha bunlarin hepsine kankeyto kivaminda sesleniyorum.
O sadece guzel bi hedef bizim icin ona en yakina tutturmak niyetimiz.
Akmasada damlar yani nolucak hic bisey yapmamaktan umut etmemekten bin kat iyidir.
Biz yuksek kilodayiz ilk baslarda cabuk verebilme ihtimali var diye 10 kilo dedim.
Sen yeni baslamadin zaten baya verdin dimi.
İnsallahh benimde böyle hayallerim var hele bı zayifliyayim da
Aynen zayiflara kıyafet çok ve ucuz kardeşim misal çok ucuza çok güzel giyinir 3 elbise almış az önce geldi gördüm kotondan almış 36beden 80 TL diyince tanesi kız ilk defa para vermişsin dedim en fazla 50 TL ye almissindir hadi oda koton diye dedim yok bu sefer para verdim diyor çok beğendim üstüme tuttum yok anacım nerdeeeİnsallahh benimde böyle hayallerim var hele bı zayifliyayim da
Bide zayıflar ucuz ucu bulup giyiniyor bizde büyük beden mağazalarından pahalı pahalı oda beğendiğiniz değilde üstümüze olan rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahh
Umudumuzu kaubetmekk yokkk o elbiseliride giyeceğiz insallahh zayıfların tişörtleri bile ucuz yahu benim kardeşim de öyle çok ucuza çok güzel giyinir bende o kadar olmasa da en aİndan büyük beden mağaza aramayacagim kafama koydum verilecek bu kilolarAynen zayiflara kıyafet çok ve ucuz kardeşim misal çok ucuza çok güzel giyinir 3 elbise almış az önce geldi gördüm kotondan almış 36beden 80 TL diyince tanesi kız ilk defa para vermişsin dedim en fazla 50 TL ye almissindir hadi oda koton diye dedim yok bu sefer para verdim diyor çok beğendim üstüme tuttum yok anacım nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?