Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tahlili kim yazdi sana sonuclarida o degerlendiricek.
Diyetisyen tiroitleri atlamis olamaz.
Bir dahiliye uzmani gorse yeterli olur heralde.
Gitmen gerekiyosa git lutfen hazir baslamisken.
Listende hayirli olsun. Gecici liste o hep oyle olmiycak.
Bi daha ne zaman gidicen

bonusum
ekmek için doktorda aynı şeyi söyledi şimdi siz bana çok ekmek vericeksiniz dediğimde ,yemelisin ekmek yemezsen başka yiyeceklere saldırırsın acıkırsın dedi...
bende su anda verdiği listeye uymaya çalışacağım ..inşallah kilo verebilirimde ekmeğede devam ederim..
delyi hatırlıyorum evet cydenizide hatırlıyorum resimlerde imreniyorduk..bize yemek olsun da

vallahi anlamadım bende kendisinin boyu kısa benim iki misli kilomda ..
yoksa beni yonlendirmezmiydi endokrin uzmanına..ben yıllar önce izmirde endokrin uzmanına gidiyordum 10 sene olmuştur özeldi çok paralar dokmuştum o zaman ..bana demiştiki sen bu ilacı omur boyu içeceksin naza hamile kalıncada bana ilacı bıraktırdılar burada değerlerin güzel içmene gerek yok diye..bende acaba diyorum...
yarın aile hekimine göstermeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek..gitmen gerekiyor derse biran önce gidicem çünki görüyorsunuz burada ne kadar diyet yapsamda bir türlü kilo veremiyorum..
bana verilen liste şu anda şeker hastalarına verilen listeymiş bir ay sonra normale dönücez dedi..bir ay sonra cağırdı...

yeni gördüm kankimmm yaklaş öpüjemmmm

aynen canım...hiç olmadı beni dahiliye uzmanına gönderirdi abla ilaca başlaman gerekiyor derdi..sadece yuruyuşle bile değerin düzeleceğini söyledi

Derincim
Diyetisyene gitmene sevindim ..
Kilo vermeni engel bir durum olsaydı kesinlikle yonlendirirdi rahat ol canım. .
Kaç kalorilik liste .?

Topraam, iyi günlerde kullan makinani. .

Derin bence de tahlilleri yazan dr dahiliyeci bi gorsun sonuclarini
Levotironmu kullaniyordun endokrin maalisef kolay ulasabildigimiz bi dr degil.
Listeye insallah uyup 1 ay sonunda guzel bi sonuc alirsin.
Bende endokrine 6 yil once gittigimde baslatti ve tahlil sonucuna gore kanimda antikorlarini tasiyomusum cabuk kilo alip zor kilo verirmisim. Falci gibi tum sulalenin kadinlarin yapisini kilosunu hastaliklarini soylemisti :) tabi ben dogumdan sonra ne o dra gittim nede o ilaca devam ettim

Evet cuma günü yapıyoruz. . 2. Hafta listeye dahil olunuyor..
Tabii kararliysan zayıflamaya dikkat etmeye. :) sanırım çalışıyorsun. .
Öğle yemeklerini nasıl çözüyorsun. ?

Derincim
Diyetisyene gitmene sevindim ..
Kilo vermeni engel bir durum olsaydı kesinlikle yonlendirirdi rahat ol canım. .
Kaç kalorilik liste .?

Topraam, iyi günlerde kullan makinani. .
sagol yenacım..kaç kalorilik oldugunu yazmamış üzerine canım çok hesapladı çok düşündü ..tatlıya aşırı düşkünlüğümden 5 günde bir dondurma sütlü tatlı verdi..bende öyle düşünüyorum sonuçları aldıktan sonra önce diyetisyene uğradım ...dahiliye uzmanına gidip öylemi geleyim dedim..yok ben sorun görürsem sizi yönlendiririm dedi..

Slm kızlar bu aksam is cikisi annem sandviç yaptı bizim evin arkasındaki parkta sandviç yedik sohbet ettik iyi geldi bana direk eve gelmemek. Eskişehir e gitmeye de karar verdim eşim olmadan anne kız. Tadını çıkaracağım hayatın daha önce hiç gitmedim oraya kuzenimin yaşamasına rağmen keyifli olacak.

Değişim çok zor hayatın kontrolünü almak daha da zor ama imkansız değil ...

Evet cuma günü yapıyoruz. . 2. Hafta listeye dahil olunuyor..
Tabii kararliysan zayıflamaya dikkat etmeye. :) sanırım çalışıyorsun. .
Öğle yemeklerini nasıl çözüyorsun. ?
Saol .kararli olmaliyim durumum berbat hiçbir kiyafetim olmuyor.surekli kilo alma durumundan .öğle yemegine evde oluyorum canim.

Tsh, t3, t4 değerlerin normal sınırda değilse evet kilo veremezsin ben cahil 3 yıl önce günde 4 saat sporla ve aç kalarak neden zayiflayamadigimi çok sonra anladım calismiyormus troidler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…