Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu tatili iyi gelcek bence eskisehire gidiyordunuz dimi
Yatili esimin arkadaslari geliyor bir aklim birak onlari git eskisehire diyo bir aklim haftaya esinle beraber git gez diyo sonra bir aklim kendi kendine hayal kurma diyor sonra diger aklim yat uyu bosver hersey bos diyo. Sonra tum akillarimdan sikilip calismaya devam ediyorum

Bugün yediklerimi yazayım..

500 ml. limonlu ılık su

2 haşlanmış yumurta
2 burgu peynir
4 yeşil zeytin
2 domates
1 kayısı
Az maydanoz
1 kupa tarçınlı süt

1 muz
1 kupa sütlü kahve

1 kase yoğurdun içine 1 yemek kaşık yulaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 ceviz, 10 kuru üzüm de akşam yemeğim oldu..

1 lt sodalı yeşil çay
2 lt su...

Bekle beni 2018 yazı
Zayıflayınca alacağım ilk kombin olacak kendileriEki Görüntüle 2019317

Az bakınayım ne yapıyorsunuz derken bununla karşılaşınca resmen böyle oldum
Mikemmmellllllllll ötesi ba - yıl - dım yeminle
Ayyy şöyle incecik olayım valla kapanıp böyle güzel giyinmek istiyorum bu tip kombinleri görünce Rabbim inşallah banada nasip eder cidden çok beğendim inşallah sende ilk fırsatta bunu alıp giyersin canım harika

İnşallllaaaaahhhhh en güzellerini, daha güzellerini, en küçük bedenini alalım, giyelim..

An itibari ile simi sokta

On milyon dolarlik ihale didim aman Allahim didim Bu kadar sansi ben getirmis olamam didim
Borclarini ödeyecegim bu hafta para gönderecegim diyen enistenize kabul edemem didim
Fakir ve gururlu simi

Sansim mi dönüyor nedir
Neler oluyor zaaangin mi oluyorum
Lüküs hayat lüküs hayat

Slm kizlar
Cok uykum var gozlerim kapaniyor
Gecmisi bir gozum okudu vir gozum okumadim desem yeridir

Hasibe hayirli olsun ehliyetin ben esimden ogrenemedim sen ogrenirsin insallah he bu arada ben hala kullanamiyorum artik su tatiller gecsin oyle diyorum insallah. Araba kullanmanin gerekliligini cok yasamis olmama ragmen erteliyorum
Lazim tabi kullanmak cocuklar hasta oldugunda araba kapinin onunde duruyor taksi cagiriyorum

Bekle beni 2018 yazı

Guzelmis

Bonus liste guzel olmus cnm eline saglik yeni listemiz hayirli olsun

Bu günkü menümü yazayım

Sabah 3 dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta, biraz peynir 2 zeytin
Bir yemek kaşığı süt kaymağı
Domates salatalık biber

Öğlen : bir dilim karpuz
2 dilim peynir, bir tatlı kaşığı acı biber salçası
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek

Ara: 2 küçük kayısı bir dilim sütlü tatlı

Akşam bir tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Biraz domates

- 2 garanti ise ben severekten gelirim fridamm:) Yanliz titiz bir hatun sayilmam beyenmeyebilirsin yaptigim temizligi:) takinti seklinde düzen hassasiyetim var sadece:)

Nasil duygulandim...

Hersey güzel olucak iki gözümm,küllerimizden yeniden dogacagiz insallah..

Eki Görüntüle 2019071

E eboe al sana motivenin hası :)) aradigim motive sekli.

O kadar yani

Yesil cay burnumdan geldi...

Hayriyem,o kadar kilo verdin lütfen seni demoralize eden düsüncelerden uzak dur..Misafirin varmis sanirim,düzenin bozulmustur haliyle tekrar kosmak icin isinma yürüyüslerinde oldugunu yeniden kosabilecegini düsün ve motive et kendini kuzummm

Bekle beni 2018 yazı

Elifimmm almakta,giymekte nasip olsun tez zamanda insallah
Cok Zarif ve güzel bir kombin..

Ay canım sağol işin şakası tabi yakın olsaydıkta ben kıyıp sana mutfak temizletmezdim birlikte yürüyüşe gidip - 2 olurduk :)

Dün gece bonus balyoz gibi mesaj atmış bende çok duygulandım ....

Bonus Liste cok güzel olmus iki gözümm,ellerine saglik:) Beni düsünüp ekledigin icin tesekkür ederim,canimsinn

Seni kiracagima kafami kirarim:) tabisi listedeyim

Lakin tartilmadim ben hic,tatilde kac kilo aldim bilmiyorum biraz ödemler gitsin öyle tartilmakti niyetim ama neyse yarin tartilir bildiririm

Rabbim sağlığı ve bereketi hanenden eksik etmesin...Aminnnn
Senin adına sevindim darısı herkesin başına
Borcu olanlara borçlarını ödemeyi nasip eder RAbbim inşallah ...aminnnn

iyi akşamlar
8 dilim ekmeğimle diyetisyenden geldim
sonuçlarım fena değil.. kolesterol sınırdaymış 206.gunde 40 dakika yuruyus yapmamı önerdi..yuruyuşle duzelir dedi
glukozda 109.5 oda sınırdaymış insülün direnci olabilirmiş onun tahlilleride burada yapılmıyormuş..
diyetisyen kardeşimin arkadasıymış çok ilgilendi moral verdi bu liste ile ayda 8 yada 9 kilo verebileceğimi söyledi..moralim düzeldi..
birtek plt 304 cıktı onu biraz yuksek buldu 250 olsa daha iyi olur dedi..vucuttaki kan akımı ile ilgiliymiş biraz panik oldum eve gelince netten arastırdığımda ...birde diyorum çok yuksek olsaydı dahiliyeye yönlendirirdi beni..
güle oynaya hastaneden çıktım evimin karsısındaki eczaneye geldiğimde sonuçlarımı inceledi..endokrın uzmanına gitmen gerekiyor tiroitlerin çalışmıyor,diyetle kilo veremezsin dedi...uzuldum..endokrın ve metabolizma uzmanıda burada yok ya balıkesire yada izmire gitmem gerekiyor...

Diyetisyenin iyi konuşmuş ama, bişey olsa o da söylemez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…