Yatili esimin arkadaslari geliyor bir aklim birak onlari git eskisehire diyo bir aklim haftaya esinle beraber git gez diyo sonra bir aklim kendi kendine hayal kurma diyor sonra diger aklim yat uyu bosver hersey bos diyo. Sonra tum akillarimdan sikilip calismaya devam ediyorumHaftasonu tatili iyi gelcek bence eskisehire gidiyordunuz dimi
İnşallllaaaaahhhhhAz bakınayım ne yapıyorsunuz derken bununla karşılaşınca resmen böyle oldum
Mikemmmellllllllll ötesi ba - yıl - dım yeminle
Ayyy şöyle incecik olayım valla kapanıp böyle güzel giyinmek istiyorum bu tip kombinleri görünceRabbim inşallah banada nasip eder cidden çok beğendim inşallah sende ilk fırsatta bunu alıp giyersin canım harika
Lazim tabi kullanmak cocuklar hasta oldugunda araba kapinin onunde duruyor taksi cagiriyorumHasibe hayirli olsun ehliyetin ben esimden ogrenemedim sen ogrenirsin insallah he bu arada ben hala kullanamiyorum artik su tatiller gecsin oyle diyorum insallah. Araba kullanmanin gerekliligini cok yasamis olmama ragmen erteliyorum
Zayifladikca acilmak da varmış:)
O benim için geçerli değil tabi :)Zayifladikca acilmak da varmış:)
Benim mutfağı bir temizleyen olsa -2 kilo garanti :)))
Sabah işe giderken yemek yapıyorum akşam gelince yemek anca yetişiyorum temizlik düşünecek halim kalmıyor anaca bulaşık yıka ocak sil başka bişey Yok kaydı mutfak kaydı ....
Bu benim ki kilo verme sureci degil be degil vallahi degil.
Eğer başarırsam bu benim yeniden doğmaya çabalamam.
Bu benim içimde kalanlar benim içime gömdüklerim.
Saçma bir şekilde bütün duygu durumunu buna bağlamalarım herşeyi bunda toplamalarım.
Bütün engellerim bütün setlerim bütün anlaşılmazlarım bütün bilinmezlerim.
Bunu yaparsam sanki oturucak butun taşlar... O içine ettigimin taşlari..
Bu benim yalnizligim.
Herkesin destek gibi görünüp kimsenin ortada olmayışı.
Benim allahin cezasi mecburiyetim.
Kimseden bi halt istemiyorum ben önüme set koymayin yeter bana.
Ben zaten kendim gibi bir seti aşmaya ugraşıyorum birde başkalariyla nasil ugraşayim?
Ilk kez kupkuru tohumlari yeşerttim ben bu sene. Sonra buyuduler ve çiçek açtilar.
Tohumlarima vesile oldum kendimede olucam.
Nemlenicek çimlenicek sonra filizlenicem.
Sonrada ins allahim bana nasip etsin çicek açıcam.
Dikenlerimde olucak sen yapamazsin diyenin eline diline baticam.
Icimdeki hassasiyet yükünü gectigim yerlerde birakicam.
Ben sadece kilo vermiycem.
Kibrit kutusu peynir olayi degil vallahi degil...
Hayırlı sabahlar
Toparlanamiyorum yapamıyorum deliricem bugün yeniden yeniden bakalım bu kaçıncı yeniden olacak pof
Derin geçmiş olsun canım benimki nerdeyse 6 aydır gidemiyor WC ye kendi korku yorum diyor bı çözüm bulamadım
Bonus bonus canım cananım geçecek yeniden filizlenecek inşallah içimiz yeniden bahar gelecek inan çok yakin yapamazsın dedikleri için değil kendimiz için içimizdeki bahara tekrar kavuşacak bilmek yeniden çiçek açabilmek için yapicaz bugün yeni Birgün güzelbi kahvaltı hiç birşey olmamış gibi devam
Ay canım sağol işin şakası tabi yakın olsaydıkta ben kıyıp sana mutfak temizletmezdim birlikte yürüyüşe gidip - 2 olurduk :)- 2 garanti ise ben severekten gelirim fridamm:) Yanliz titiz bir hatun sayilmam beyenmeyebilirsin yaptigim temizligi:) takinti seklinde düzen hassasiyetim var sadece:)
Nasil duygulandim...
Hersey güzel olucak iki gözümm,küllerimizden yeniden dogacagiz insallah..
Yesil cay burnumdan geldi...
Hayriyem,o kadar kilo verdin lütfen seni demoralize eden düsüncelerden uzak dur..Misafirin varmis sanirim,düzenin bozulmustur haliyle tekrar kosmak icin isinma yürüyüslerinde oldugunu yeniden kosabilecegini düsün ve motive et kendini kuzummm
Elifimmm almakta,giymekte nasip olsun tez zamanda insallah
Cok Zarif ve güzel bir kombin..
An itibari ile simi sokta
On milyon dolarlik ihale didim aman Allahim didimBu kadar sansi ben getirmis olamam didim
Borclarini ödeyecegim bu hafta para gönderecegim diyen enistenize kabul edemem didim
Fakir ve gururlu simi
Sansim mi dönüyor nedir
Neler oluyor zaaangin mi oluyorum
Lüküs hayat lüküs hayat
Diyetisyenin iyi konuşmuş ama, bişey olsa o da söylemez miydi?iyi akşamlar
8 dilim ekmeğimle diyetisyenden geldim
sonuçlarım fena değil.. kolesterol sınırdaymış 206.gunde 40 dakika yuruyus yapmamı önerdi..yuruyuşle duzelir dedi
glukozda 109.5 oda sınırdaymış insülün direnci olabilirmiş onun tahlilleride burada yapılmıyormuş..
diyetisyen kardeşimin arkadasıymış çok ilgilendi moral verdi bu liste ile ayda 8 yada 9 kilo verebileceğimi söyledi..moralim düzeldi..
birtek plt 304 cıktı onu biraz yuksek buldu 250 olsa daha iyi olur dedi..vucuttaki kan akımı ile ilgiliymiş biraz panik oldum eve gelince netten arastırdığımda ...birde diyorum çok yuksek olsaydı dahiliyeye yönlendirirdi beni..
güle oynaya hastaneden çıktım evimin karsısındaki eczaneye geldiğimde sonuçlarımı inceledi..endokrın uzmanına gitmen gerekiyor tiroitlerin çalışmıyor,diyetle kilo veremezsin dedi...uzuldum..endokrın ve metabolizma uzmanıda burada yok ya balıkesire yada izmire gitmem gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?