Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İkinci gebeligimde bende sürekli troid hapı içtim her ay endokrine kontrole gidip kan verdim bebek için müthiş onemliymis annenin tsh t3 t4 ü

Tsh, t3, t4 değerlerin normal sınırda değilse evet kilo veremezsin ben cahil 3 yıl önce günde 4 saat sporla ve aç kalarak neden zayiflayamadigimi çok sonra anladım calismiyormus troidler

İkinci gebeligimde bende sürekli troid hapı içtim her ay endokrine kontrole gidip kan verdim bebek için müthiş onemliymis annenin tsh t3 t4 ü
Bende ayni şekilde sabah yürüyüşe gidiyordum öğleden sonra spor salonuna hamile kalabilmek için cok mu çok zor kilo v erebiliyordum..ben tiroid tedavisinden iki sene sonra hamile kalınca gerekli olmadı değerler duzelmisti..

Degerlerimi gören hamile kalamazsin demişti zaten hamileymisim rabbim ol derse olur

Günaydin hepinize,

Kabus görerek uyandim hayrolsun..
Evlatlarimla ilgili olunca aklim gitti..
Bu saatte uyaninca daha uyuyamiycam iste sersemliycem artik..

Simi kim nasil nerde zengin oluyo ihale kimin adayimiz henuz seni gormeye gelmedi. Bi gelsin hele.

ya ben anlatamiyorum ona çok hizli gelisiyor ve kontrol edemiyorum zamana ihtiyacim var benim diyorum ama neyin içindeyim bende seçemedim
aliskin degilim ben hele böyle ilgiye hic alisik degilim kirmakda istemiyorum nasil tepki vereyim bilemiyorum..bayan mantik hadi kizim diyor..

Sirt agrisindan sonra bi de mide bulantisi basladi bende..Çalismam gereken dönemde nedir bu yau üstüste..

Hala rüyamin etkisindeyim..
Hepinize günaydin..

Gozun aydin hayirlisi ile mezuniyetini de gorursun insallah

Guldane cok az bu kahvalti ama. Zeytin 6 tane olmali porsiyon olcusu 6.
Vucut cok az gida giriyor diye kıtlık şeetmesin sonra

Olcu kullanmak sinir bozucu benim icin o senin yedigin peyniri ve fazlasini ben zaten sofra hazirlarken yiyodum eskiden tabi :))

Unuttugum menuyu yazayim.
Menu sayilmaz ama ne yedigimi biliyorum sonucta.

Sabah 10:00
Tereyagli peynirli tuzlu helva (yöresel)
Olcusunu bilemiyorumki kesip yedim
Tahmini 4-5 kasik olabilir belki

Öglen 13:00
Ayni helvadan daha az yedim.
1 hurmayla çay

Aksam
1 kase yayla corbasi
1 kucuk tabak semizotu
1 kasik domatesli makarna

10:00 da
Kucuk tabakla karpuz 4 dilim falan

Su 1,5 litre, 1 fincan kiraz sapi yesil cay
Spor 20 dk yuruyus

Duzensiz oldugunun farkindayim ama helva 1200 km yoldan bana gelmis onu yiycektim yani :) onu yedigim icin baska bisey yemedim zaten tok tutuyor.
Hafif bir arti gordum ama cumaya gore eksideyim yarin onuda atarim ins

Dün yediklerimi paylasiyim

Sabahi yazmistim sanirim yada hatirlamiyorum

Arada yüz gram erik

Öglen: 125 gr ciger sote iki dilim ekmek

Aksam: mini porsiyon domatesli biber kizartmasi
iki dilim ekmek

Yatmadan önce bi kase dolusu kiraz

Bir kahvem bir l çayim var
Su da 2 l vardir sanirim dikkat edemedim evde olunca

Bugün sabah bir sucuklu tost ile kahvaltim var

Simi bu yagmurda ise gidiyor içim karardi ya bi günes göremedim bu sene

Bakak gorek cuma nolacak.
Sen kizartmalar simitler ben helvalar

Bakak gorek cuma nolacak.
Sen kizartmalar simitler ben helvalar

Çok verimli olacagini sanmiyorum canim çünkü planladigim sporu yapamiyorum bu hafta belimden kilitlendigim için..

Ayrica yagi az oldugu takdirde kizartmaya izin vermisti benim bes yil önceki diyetisyenim..

Ise geldim bi patron var bi de ben..
Bugün Pazar da benim mi haberim yok dedim..
Izin zamani ve iki kisi daha gelecekmis gerisi evden calisiyor Ne olurdu bende evden calissam bu havada bu bel ile Maksat yesillik olsun iste..

Aldinmi ilac falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…