İkinci gebeligimde bende sürekli troid hapı içtim her ay endokrine kontrole gidip kan verdim bebek için müthiş onemliymis annenin tsh t3 t4 üvallahi anlamadım bende kendisinin boyu kısa benim iki misli kilomda ..
yoksa beni yonlendirmezmiydi endokrin uzmanına..ben yıllar önce izmirde endokrin uzmanına gidiyordum 10 sene olmuştur özeldi çok paralar dokmuştum o zaman ..bana demiştiki sen bu ilacı omur boyu içeceksin naza hamile kalıncada bana ilacı bıraktırdılar burada değerlerin güzel içmene gerek yok diye..bende acaba diyorum...
yarın aile hekimine göstermeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek..gitmen gerekiyor derse biran önce gidicem çünki görüyorsunuz burada ne kadar diyet yapsamda bir türlü kilo veremiyorum..
bana verilen liste şu anda şeker hastalarına verilen listeymiş bir ay sonra normale dönücez dedi..bir ay sonra cağırdı...
Tsh, t3, t4 değerlerin normal sınırda değilse evet kilo veremezsin ben cahil 3 yıl önce günde 4 saat sporla ve aç kalarak neden zayiflayamadigimi çok sonra anladım calismiyormus troidler
Bende ayni şekilde sabah yürüyüşe gidiyordum öğleden sonra spor salonuna hamile kalabilmek için cok mu çok zor kilo v erebiliyordum..ben tiroid tedavisinden iki sene sonra hamile kalınca gerekli olmadı değerler duzelmisti..İkinci gebeligimde bende sürekli troid hapı içtim her ay endokrine kontrole gidip kan verdim bebek için müthiş onemliymis annenin tsh t3 t4 ü
Degerlerimi gören hamile kalamazsin demişti zaten hamileymisim rabbim ol derse olurBende ayni şekilde sabah yürüyüşe gidiyordum öğleden sonra spor salonuna hamile kalabilmek için cok mu çok zor kilo v erebiliyordum..ben tiroid tedavisinden iki sene sonra hamile kalınca gerekli olmadı değerler duzelmisti..
Simi kim nasil nerde zengin oluyo ihale kimin adayimiz henuz seni gormeye gelmedi. Bi gelsin hele.
Gozun aydin hayirlisi ile mezuniyetini de gorursun insallahHayırlı geceler
@Amethyst_1 hoşgeldin makinen hayırlı olsun
Bonusum beni de listeye layık gördüğün için teşekkürler inşallah eksilebilirim :)
Hepinizin gayreti beni çok sevindiriyor ayrıca
Kızımın sınav sonucu çok parlak olmasa da ankarada 4 yıllık bir yere girer inşallah
Gunaydinnn
Bir bardak limonlu su bir bardak normal su icildi ardından kahvaltı edildi
Menum
1 yumurta
3 zeytin
İnce bir dilim kaşar peyniri
Domates ve salatalık bir dilim ekmek
Birazdan oğlumda alıp doğru yürüyüşe insallahhh
Sağolasınn güzelimm tsk ederimm
Dün yediklerimi paylasiyim
Sabahi yazmistim sanirim yada hatirlamiyorum
Arada yüz gram erik
Öglen: 125 gr ciger sote iki dilim ekmek
Aksam: mini porsiyon domatesli biber kizartmasi
iki dilim ekmek
Yatmadan önce bi kase dolusu kiraz
Bir kahvem bir l çayim var
Su da 2 l vardir sanirim dikkat edemedim evde olunca
Bugün sabah bir sucuklu tost ile kahvaltim var
Simi bu yagmurda ise gidiyor içim karardi ya bi günes göremedim bu sene
Bakak gorek cuma nolacak.
Sen kizartmalar simitler ben helvalar
Çok verimli olacagini sanmiyorum canim çünkü planladigim sporu yapamiyorum bu hafta belimden kilitlendigim için..
Ayrica yagi az oldugu takdirde kizartmaya izin vermisti benim bes yil önceki diyetisyenim..
Ise geldim bi patron var bi de ben..
Bugün Pazar da benim mi haberim yok dedim..
Izin zamani ve iki kisi daha gelecekmis gerisi evden calisiyor Ne olurdu bende evden calissam bu havada bu bel ile Maksat yesillik olsun iste..
Aldinmi ilac falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?