Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evden yemek getirince çok rahat ediyorum. Bugün Kızartma varmış misal.

3. Öğündur Kıymalı bamya yiyeceğim. :) Allahtan seviyorum sorun olmuyor. .

Akşam da ablamla buluşup dışarıda yemek yiyeceğiz.. En azından rahat rahat sohbet ederiz. .

Dün akşam bugünün yemeğini de yaptım kafam rahat o bakımdan. :)

Hayırlı günler
Cumartesi eşimin memlekete gideceğiz hazırlık yapmam lazım daha bişey yapmadım
Bu hafta yürüdüm genelde ama eksi göremedim hiç son iki gün daha dikkatli olmak lazım

Iyi yolculuklar asucum orduyami gidiyorsunuz. ?

İkinci gebeligimde bende sürekli troid hapı içtim her ay endokrine kontrole gidip kan verdim bebek için müthiş onemliymis annenin tsh t3 t4 ü
Canm ben de sürekli kontrol ettiriyorm.daha bu sabah gidip kan verdim troit icin.ayda bir kontrole gidiyorum.gebelikte ilacn dozu degistirilebiliyo.bebek icin cok önemli gerçekten.bir de zaten yüksek olunca gebe kalmak da kilo vermek de zor oluyo.

En güzeli evden götürmek yarın bende ofise alışveriş yapacağım ...

Kız kıza süper olucak desene bu akşam Sefanız olsun benim kardeşte iki gündür bikinisiyle geziyor işi asalım denize gidelim diye Allahtan erkek arkadaşı yetiştide birlikte gittiler oda beni rahat bıraktı önümüzdeki hafta içi Birgün gideyim onunla yüzmeye :)

Nilüş Karşıyakada eşyalı evler ne kadar pahalı biraz biraz bakınıyorum evi tutmak yine bana kaldı bu sefer oğlan anne önce görücem sonra tutucam dedi ....

İşten çıktım eve doğru gidiyorum kafam çok dağınık kızı bir liseye yerleştirme işi oğlan izmire geçicek onun ayarlamaları eşimde cuma günü önce Çoruma daha sonrada Erzuruma geçicek onun ayarlamaları herkes benden bişey bekliyor işime ve kendime vakit ayıramıyorum.... sabahta beşte kaltım uykum var şimdi bir dersaneye uğrayıp ordan eve geçiyim en iyisi ....

Evin diregi hep biz hatun kisiler..her biseye yetiscez illa ki di mi..
Ama sana bi tavsiye ne olursa olsun gün icinde kendine ayiracak belli bi zamanin olsun..Yoksa bi süre sonra burn out kacinilmaz oluyor..

Bu arada neden bu meslegi seviyorum hic bi fikrim yok..Son bir bucuk saattir iki ekranda da matrix gibi karincalar akiyor gözlerim ses bes oldu ve hatayi bulamiyorum. Neo gibi sistemin icine dogru kaycam bu gidislen..Bulamiycaniz beni..
Bi de böyle zamanlarda hani o sizde iyi kazaniyosunuz caniiim diyenlerin agzina kürekle vurasim geldigini hatirliyorum.

Fazla fazla yememissin karpuzu sonra yeseydin belki ama ekmekte yemedigin icin bisey olmaz sanirim baskada fazla bisey yok.
O kadar dengeliki dr un bana verdigi aksam ogunu gibi. Ogle aksam degisebiliyo.

Bak benimkine
Bulanik cikiyo ama okunuyodur azda olsa.

Çok teşekkür ederim o zaman doğru beslenmesini ne bileyim bı an çok yedim diye düşündüm bir daha dikkat edicem az yemicem çok tatlı yemicem a dengeli beslenme eğim insallahh sayende :)

Hadi bakalım akşamında kazasız atlatırsan süper olur
insallah frida simdi aksam yemegimi yiycem eltime gidicez bugun kesin biseyler vardir insallah alnimin akiyla cikarim
sanada kolay gelsin malesef herkez bizden birseyler bekliyor bizi dusunen pek yok bende uzun suredir biseylere yetismeye calisiyorum ama hic bitmiyor

1. Hemen menumu yazayım günü kapatayım
Sabah
Soğanlı yumurta (yumurtayı başka türlü yiyemiyorum)
Peynir
Zeytin
Domates biber
Çiğ badem

1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Biber domates

2 milde lesli yaptım bugün inşallah devamı gelir suyunda tamam bundan sonrası fazladan olucak iyi gibi çok şükür

Ah bu eltiler benimki ölümcük şeyler hazırlar ....

Evde yemek var canım istemiyor yine yulaf mı hazırlasam diye düşünüyorum....

Daha kızımada balık yapıcam

Büyüdükçe işleride büyüyor bazen teker teker gelin diye bağırasın var benim işimde hiç bitmiyor bitirebilen bravoo eşimin pantolonları birikmiş ütüye verdim bende gömlekleri filan ütüleyim bari ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…