Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yüksekse tiroid çok çalışıyor zayifliyorsun bebek düşüyor, düşükse kilo alıyorsun hamile kalamiyorsun ay neler neler ikinci gebelikte öğrendim bende

İşte sırf bu yüzden özgürlüğüne hastayım :)))
Geçenlerde ihale filan diyordun Yeni enişte adayında para mı var severim zengin enişteleri izin ver senin için bişeyler yapsın psikolojidede bu vardır senin için bişeyler yaptıkça sen onun için değerli olucaksın :)

Kolay iş Yok bence bilgisayar başında insanın gözleri yanıyor vallaha benimde uygun bir gözlük kulllanmam lazım herhalde yorucu beyin yorgunluğu vücuda vuruyor gerçekten ...

Oooyyy az yemişsin

74FRIDA oğlun beğendiği bölgeye gidip en yakın emlakciya gidip sorsun yer yer fiyatlar değişiyor bekarlar karsiyaka siesta da kalıyor genelde güzel havuzlu bakımlı güvenlikli bir site ama işte genç ve bekar dolu parti veriliyor gençler egleniyormus diye orada oturan aileler dertli ama oğlun bekar sorun yapmaz bence memnun olur

Ksk bostanlı Mavişehir semtleride çok güzel bostanlı çarşıdan ev tutarsa hayatının en güzel zamanını İzmir'de geçirmiş olur gençler kafeler tavla nargile bahçe içinde deniz kıyısında çok güzel bir yaşam canım izmirim tek tek tek basaraktan göz göz göz süzerek ten şarkısı bile var

Yemeğini ye sen yulaf yulaf nereye kadar :) oy ütü bende de var pofff hatirlamayaydim iyidi
Oooyyy az yemişsin
azmı yok azdegil bacım doydumya ben

Sağol canım evet öyle olucak zatende ben bir göz gezdireyim dedim resimler bile kötü İstanbula göre bakımlı eşyalı ev Yok olanda pahalı aylık 1500 ü geçmesin istiyorum birde aidat olur sağol ama senin dediğin lokasyonlarada bakıcam ...

siminin aksam yemegi 250 gr alabalik fileto, roka ve yesil sogan iki dilim ekmek

Eniste biraz fazla zengin..bende ondan tirsiyorum ya zaten.. bana fazla iyi..bi terslik var sanki bu isde..atlayamiyorum bu yüzden bi türlü muratgilin damindan..

Atla canım atla sen en iyisi :)))

Kroyum ama para bende diyenlerden olmasın sakın :)

Ben gittim 1 kez ama bana gore degildi hep ayni liste verdi ben uyamadim simdi bir doktor var onu dusunuyorum ama ayda 300 bagdat caddesinde bakalim karar veremedim umran ucuz 40 tl
Anladım çok tsk ederim bı tanıdığım gittikçe oda 23 kilo vermiş bı sormak istedim

İbretlik menümü yazayım

Kahvaltı 2 sucuklu tost
Domates,salatalık,iki çatal peynir
3 zeytin

Öğlen
Yarım yağlı ekmek peynir,
Birkaç Burçak bisküvi

Ara: dondurma

Akşam : yulaf karışımı

Ara: inçe bir dilim peynir

Saçma bir gün oldu yarın ofise alışveriş yapıp götürecem yok birde İsveç yapayım diyordum dün tatlı bugün dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…