Yüksekse tiroid çok çalışıyor zayifliyorsun bebek düşüyor, düşükse kilo alıyorsun hamile kalamiyorsun ay neler neler ikinci gebelikte öğrendim bendeCanm ben de sürekli kontrol ettiriyorm.daha bu sabah gidip kan verdim troit icin.ayda bir kontrole gidiyorum.gebelikte ilacn dozu degistirilebiliyo.bebek icin cok önemli gerçekten.bir de zaten yüksek olunca gebe kalmak da kilo vermek de zor oluyo.
İşte sırf bu yüzden özgürlüğüne hastayım :)))Evin diregi hep biz hatun kisiler..her biseye yetiscez illa ki di mi..
Ama sana bi tavsiye ne olursa olsun gün icinde kendine ayiracak belli bi zamanin olsun..Yoksa bi süre sonra burn out kacinilmaz oluyor..
Bu arada neden bu meslegi seviyorum hic bi fikrim yok..Son bir bucuk saattir iki ekranda da matrix gibi karincalar akiyor gözlerim ses bes oldu ve hatayi bulamiyorum. Neo gibi sistemin icine dogru kaycam bu gidislen..Bulamiycaniz beni..
Bi de böyle zamanlarda hani o sizde iyi kazaniyosunuz caniiim diyenlerin agzina kürekle vurasim geldigini hatirliyorum.
Oooyyy az yemişsinSabah
- Hemen menumu yazayım günü kapatayım
Soğanlı yumurta (yumurtayı başka türlü yiyemiyorum)
Peynir
Zeytin
Domates biber
Çiğ badem
1 tabak kabak yemeği
Yoğurt
Biber domates
2 milde lesli yaptım bugün inşallah devamı gelir suyunda tamam bundan sonrası fazladan olucak iyi gibi çok şükür
Ben değilimde Ümran tıp nerde ?Kimdi burada biri Ümran tıpa doyetisyene gidiyordu memnun mu acaba
Ümraniye'de diye biliyorum ablaBen değilimde Ümran tıp nerde ?
Yemeğini ye sen yulaf yulaf nereye kadar :) oy ütü bende de var pofff hatirlamayaydim iyidiAh bu eltiler benimki ölümcük şeyler hazırlar ....
Evde yemek var canım istemiyor yine yulaf mı hazırlasam diye düşünüyorum....
Daha kızımada balık yapıcam
Büyüdükçe işleride büyüyor bazen teker teker gelin diye bağırasın var benim işimde hiç bitmiyor bitirebilen bravoo eşimin pantolonları birikmiş ütüye verdim bende gömlekleri filan ütüleyim bari ...
azmı yok azdegil bacım doydumya benOooyyy az yemişsin
Ben gittim 1 kez ama bana gore degildi hep ayni liste verdi ben uyamadim simdi bir doktor var onu dusunuyorum ama ayda 300 bagdat caddesinde bakalim karar veremedim umran ucuz 40 tlKimdi burada biri Ümran tıpa doyetisyene gidiyordu memnun mu acaba
Sağol canım evet öyle olucak zatende ben bir göz gezdireyim dedim resimler bile kötü İstanbula göre bakımlı eşyalı ev Yok olanda pahalı aylık 1500 ü geçmesin istiyorum birde aidat olur sağol ama senin dediğin lokasyonlarada bakıcam ...74FRIDA oğlun beğendiği bölgeye gidip en yakın emlakciya gidip sorsun yer yer fiyatlar değişiyor bekarlar karsiyaka siesta da kalıyor genelde güzel havuzlu bakımlı güvenlikli bir site ama işte genç ve bekar dolu parti veriliyor gençler egleniyormus diye orada oturan aileler dertli ama oğlun bekar sorun yapmaz bence memnun olur
Yulafı sevdiğim için yiyorum Zaten :) şu andada yoğurt çorbası karıştırıyorum bir yandanda size bakıyorum :)Yemeğini ye sen yulaf yulaf nereye kadar :) oy ütü bende de var pofff hatirlamayaydim iyidi
azmı yok azdegil bacım doydumya ben
İşte sırf bu yüzden özgürlüğüne hastayım :)))
Geçenlerde ihale filan diyordun Yeni enişte adayında para mı var severim zengin enişteleri izin ver senin için bişeyler yapsın psikolojidede bu vardır senin için bişeyler yaptıkça sen onun için değerli olucaksın :)
Kolay iş Yok bence bilgisayar başında insanın gözleri yanıyor vallaha benimde uygun bir gözlük kulllanmam lazım herhalde yorucu beyin yorgunluğu vücuda vuruyor gerçekten ...
Atla canım atla sen en iyisi :)))Eki Görüntüle 2019942
siminin aksam yemegi 250 gr alabalik fileto, roka ve yesil sogan iki dilim ekmek
Eniste biraz fazla zengin..bende ondan tirsiyorum ya zaten..bana fazla iyi..bi terslik var sanki bu isde..atlayamiyorum bu yüzden bi türlü muratgilin damindan..
Atla canım atla sen en iyisi :)))
Kroyum ama para bende diyenlerden olmasın sakın :)
Eki Görüntüle 2019942
siminin aksam yemegi 250 gr alabalik fileto, roka ve yesil sogan iki dilim ekmek
Eniste biraz fazla zengin..bende ondan tirsiyorum ya zaten..bana fazla iyi..bi terslik var sanki bu isde..atlayamiyorum bu yüzden bi türlü
Yok my darling asil ve gentleman bi Ingiliz..
Krolugun kenarindan gecmemistir[/QUOTE
Msj yarım çıkmış simi belki de onca sıkıntıdan sonra Allah'ın sana lutfudur birde böyle düşün atla sen boşver olduğu yere kadar
Yanlız bize bakAtla canım atla sen en iyisi :)))
Kroyum ama para bende diyenlerden olmasın sakın :)
Anladım çok tsk ederim bı tanıdığım gittikçe oda 23 kilo vermiş bı sormak istedimBen gittim 1 kez ama bana gore degildi hep ayni liste verdi ben uyamadim simdi bir doktor var onu dusunuyorum ama ayda 300 bagdat caddesinde bakalim karar veremedim umran ucuz 40 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?